Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 59 872
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Ще запазвам и аз час явно. Навихте ме 😁 Усещането ще го изтърпява, няма как... Трай, бабо, за хубост.
И двете очни линии, правени при Мария, ми харесаха много.

# 121
  • Sunshine state
Много ми харесва и на мен! Честито! Ще ме навиете за една лека очна, да знаете. 😂

# 122
  • Бургас
А за Бургас някакви препоръки, че се замислих след последните споделени снимки Simple Smile

# 123
В Бургас Надежда Тенева е много добра.

# 124
Навихте ме, прекрасни дами Hug Ще си запиша час за очна линия при Мария Данченко. Моля, Yana, ако е удобно, да ми изпратиш телефон за връзка, че на салона ми излиза някакъв общ Heart И стискайте палци, че ми е за пръв път Joy

# 125
  • Anywhere
Пишете на Мария на месинджър, предпочита там да комуникира. Отговаря бързо! https://www.facebook.com/pmudanchenko
Помолих я за снимки,които тя ми направи вчера 😚
Ето отблизо
Ето и нейния номер +359877750083 Мария, каза че има Whatsapp и Viber

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 22:28 от Pretti shy

# 126
Похвал-похвал-похвал с вече напълно заздравялата линия от Мария, десети ден след ретуш. Много е щастливо сърцето ми, няма такова спокойствие и такъв кеф като те питат как толкова бързо се гримираш сутрин (някога казах същото и за веждите, но сега е х 2). Мастилото ще избива още, след около месец ще падне и бледата кожица, която все още го пази сега, но в общи линии ето я линията за дамите, които са в чуденка как ще изглежда към края на заздравяването (без обработка са снимките, затова и може да се видят отвратителните ми пори). Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 127
Страхотни са.

# 128
Супер си, Yana! Наистина много добра работа на Мария!

# 129
Това по кой метод е? Микропиментация или микробелейдинг? Иначе браво, страхотни са!

# 130
Здравейте. Днес направих трета процедура с лазер за премахване на микропигментация. До сега не съм имала проблеми, но преди малко забелязах, че в края на едната вежда ми се е образувало “балонче”. Не ме наболява, но доста ме притеснява и обмислям утре сутрин ако не е спаднало да се свържа с момичето, което извършва процедурата. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? 

# 131
  • Sunshine state
Аз не мисля, че това е проблем. Не съм се сблъсквала лично, но кожата явно реагира като при изгаряне и е образувала мехур. Не го пукайте, мажете с каквото са ви дали и така.
Яна, супер ти е очната линия! И аз ще се запиша при Мария, вече говорих с нея, чакам да видя как ще й е графикът за юни. На устни съм пак тогава при друга дама. Ще сложа снимки като приключи всичко. 💞

# 132
Yana, много ми харесва очната линия!

# 133
Момичета, препоръчайте ми някой за очна линия в Бургас или около Бургас. Гледах Надежда Тенева, която беше препоръчана по - горе, но не бих дала 800 лева за очна линия😂

# 134
Здравейте. Днес направих трета процедура с лазер за премахване на микропигментация. До сега не съм имала проблеми, но преди малко забелязах, че в края на едната вежда ми се е образувало “балонче”. Не ме наболява, но доста ме притеснява и обмислям утре сутрин ако не е спаднало да се свържа с момичето, което извършва процедурата. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? 

Благодаря на всички ви, прекрасни момичета! Purple Heart

Иначе точно такива балончета съм виждала да се появяват при стандартно татуиране на други места по кожата, дори гледах снимки на наистина огромни балони по гърбовете на много татуирани фитнес-ентусиасти. Доколкото съм чела не е опасно, "мастилена торбичка" му викат по сайтовете, само не трябва да се пука принудително (май), поне на едно място това срещнах като съвет. Yellow Heart Стискам палци да е наред всичко!

Общи условия

Активация на акаунт