Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 59 889
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Днес направих трета процедура с лазер за премахване на микропигментация. До сега не съм имала проблеми, но преди малко забелязах, че в края на едната вежда ми се е образувало “балонче”. Не ме наболява, но доста ме притеснява и обмислям утре сутрин ако не е спаднало да се свържа с момичето, което извършва процедурата. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? 

Благодаря на всички ви, прекрасни момичета! Purple Heart

Иначе точно такива балончета съм виждала да се появяват при стандартно татуиране на други места по кожата, дори гледах снимки на наистина огромни балони по гърбовете на много татуирани фитнес-ентусиасти. Доколкото съм чела не е опасно, "мастилена торбичка" му викат по сайтовете, само не трябва да се пука принудително (май), поне на едно място това срещнах като съвет. Yellow Heart Стискам палци да е наред всичко!
Благодаря за мненията по темата ми, всичко е наред❤
Посетих личния ми лекар понеже побеля и ми обясниха, че се е получила инфекция. Спукаха го, премахнаха гнойта и сега се мажа с антибиотично кремче.

# 136
Дами, направих вежди и очна линия при Мария, йеее. Боля си ме, но съм доволна и от отношението, и от резултата Simple Smile Ще кача снимка утре, но имам въпросче. Стария микроблейдинг мажех с вазелин, но сега момичето ми каза, да измивам само с вода и сапун 2 дни. Как процедирахте вие след вежди и очна?

# 137
  • Sunshine state
Мия и мажа с един мехлем, който жената ми даде. Всеки различно казва, но каквото кажат, спазвайте. Хората си разбират и знаят кое , как. Simple Smile Честито!

# 138
И аз съм на очна линия в четвъртък..За сега съм направила само междумиглен контур, но сега вече ще довърша и ще покажа 😊

# 139
Засега, само измивам със сапун и вода, както ми е казала Мария. Сутринта бях подпухнала доста, но като станах и се измих, спадна. Похвал Hug

# 140
  • SF
Еее, браво! Добра работа!

# 141
Момичета, страхотни снимки Heart Eyes

# 142
Явно Мария не работи в София, а Ана не прави очна линия. Не знам сега накъде....

# 143
  • Anywhere
Ами ела до Пловдив, не е далече. А предполагам разликата в цената ще си заслужава разкарването! 2ч с автобус или влак са Simple Smile

# 144
Момичета, здравейте! С микроблейдинг съм от 2017, като 2020 им направих едно освежаване. От тогава веждите не са пипани и вече имат нужда от подобрение тъй като косъмчетата се сляха и вече няма този ефект. Исках да сменя артиста и съответно говорих с 2 различни. И двете дами ми казаха, че не могат да работят по веждите докато не ги махна с лазер. Проблема е, че почти нямам естествени косъмчета и не си представям как ще ходя без вежди. Не мога да ги рисувам, понеже въобще не ме бива. Тези, които са ги махали с лазер как процедирате докато ги направите отново? През 2020 когато ги поднових не съм ги махала преди това.

# 145
Как така не могат да работят върху тях? И чак пък да се махат с лазер... това звучи ужасно. И какво? Наново ли ще ги рисуват... няма ли да е по-лесно да спазват старите очертания, ако са си хубави.
Не бих се навила на такова нещо. Според мен лазерът е само за крайни нужди и когато има нужда от генерална корекция по формата или пигмента.
Направо питай за пигментация тогава, не ти трябва блейдинг...

# 146
Да, аз също се чудя защо да не може. Казват че са тъмни и по тъмно от това няма да отива на кожата ми. Качвам снимка:

# 147
  • Sunshine state
Отидете при някой друг. Глупости са това. Искат освежаване, понеже пигментът е станал сиво синкав. Нормално е.

# 148
Здравейте. Днес направих трета процедура с лазер за премахване на микропигментация. До сега не съм имала проблеми, но преди малко забелязах, че в края на едната вежда ми се е образувало “балонче”. Не ме наболява, но доста ме притеснява и обмислям утре сутрин ако не е спаднало да се свържа с момичето, което извършва процедурата. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? 
Здравейте, не разбирам много, но мислех, че на трета процедура вече ще са заличени Sad Колко процедури казаха, че ще трябват? И през колко време се правят? Благодаря!
Разпитвам, защото се замислям за премахване Simple Smile

# 149
Здравейте, не разбирам много, но мислех, че на трета процедура вече ще са заличени Sad Колко процедури казаха, че ще трябват? И през колко време се правят? Благодаря!
Разпитвам, защото се замислям за премахване Simple Smile
Не съм момичето, но тъй като имам пресен такъв случай с приятелка - та да кажа. Тя имаше стар перманентен грим и й казаха, че за да направят микроблейдинг, трябва премахване на стария с лазер. На нея и направиха 4 процедури за заличаване. Пигментът е бил доста упорит. При всеки е индивидуално колко процедури ще се направят, тъй като при всеки избледняването е различно. Процедурите и правиха през 1 месец.

Общи условия

Активация на акаунт