Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 59 732
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Sunshine state
Да, на ретуша може да се коригират, кажете на жената.

# 91
Виви, на ретуш даже може да сложи друг цвят пигмент. Просто трябва да споделиш с нея. Аз, още не първата процедура, в самото начало се замислих дали няма да е по-добре с еди-какво-си и момичето веднага добави и друг цвят, и продължи с новата комбинация. Няма разлика във веждите. Simple Smile

# 92
Прекрасни дами, утре имам записан час за перманентна очна линия. Много пъти съм си правила микропигментация на веждите, доволно татуирана е и лявата ми ръка (имам ръкав до лакътя), но очната линия ще е за първи път сега. Simple Smile

Може ли някоя от вас да сподели малко повече за усещанията си в  процеса, грижите за линията след това - какво ви посъветваха, колко дни не мокрихте, с какво мазахте, как "остаря" пигмента през годините, какво ви се искаше да знаехте, преди да я направите?

Четох твърде много и въпреки че имам богат опит с веждите + различни майстори и техники, има го все още вълнението, най-вече желанието да се погрижа максимално добре за красотата, която художничката ще създаде. Благодаря ви от сърце!

# 93
И аз много искам да си направя очна линия. Моля да споделиш резултата!

# 94
Направих я! Simple Smile Беше приказно преживяване, в най-добрия смисъл.

При Мария Данченко отидох  (https://www.facebook.com/pmudanchenko) в Пловдив, салон "Бела и Беатрис" на Гладстон. Правихме наведнъж освежаване на микропигментация на вежди чрез пудрова техника + опушена очна линия. Засега поставихме само основите на линията, ще има още работа по опушването и някои щрихи, но тях оставихме за ретуша, тъй като клепачите са чувствителна зона и лесно реагират, единият ми се поду лекичко, но нищо фрапантно и много видимо. Дамата работи с много "лека ръка", мога да кажа безболезнено на веждите и едва осезаемо на клепачите (нищо нетърпимо за мен), бързо, уверено, супер хигиенично и професионално, препоръчвам я с чисто сърце. За 2 часа се справи с очна линия и вежди. Работените зони за първи път не се усещат горещи, наранени, както предишни пъти. Тя препоръчва "натурално лечение" - само ежедневно измиване с гел за лице и вода, носене на очила най-вече в заздравителния период, без мазане с крем, до излекуване. След това SPF фактор за лице + пигментираните зони. Според нея това е най-добрия начин да се задържи пигмента, с който работи. Насреща съм за въпроси, а по-късно ще споделя и още снимки от нейния по-професионален апарат. Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 19:49 от Yana Koteva 737411

# 95
  • Sunshine state
Много хубаво се е получило! Аз запазих час за устни при Дима Милева в Пловдив за юни чак, че тогава ще сме си в България. Ще пусна снимки след процедурата. Сега точно отивам на освежаване на веждите. Simple Smile
Доста са зачервени, но ето ги:

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 22:29 от Pupitka

# 96
Yana Koteva, благодаря за отзивите. Очната линия изглежда прекрасно. Аз все пак ще търся майстор за София. Благодаря!

# 97
Момичета, много са ви хубави Heart Eyes

# 98
Yana Koteva, благодаря за отзивите. Очната линия изглежда прекрасно. Аз все пак ще търся майстор за София. Благодаря!

Мария работи и в София, даже май през по-голямата част от времето е там, ако решиш нещо. Blue Heart Ето още мъничко кадри по-отдалеч.

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 09:04 от Yana Koteva 737411

# 99
  • SF

За очна линия или за вежди? Или и двете?

# 100
За очна линия. Веждите също ги обмислям, но сякаш нямат нужда. А и се уплаших се от сървайвърката с веждите.

# 101
  • Anywhere
*Yana , каква е цената за очна линия. Търся при кои да си направя в Пловдив, благодаря за отзива! Много е нежна.

# 102
*Yana , каква е цената за очна линия. Търся при кои да си направя в Пловдив, благодаря за отзива! Много е нежна.

120 лв. първична процедура (основи на линията) и 60 лв. ретуш (след 30 до 60 дни). Понякога пуска и промоционални пакети. Yellow Heart

# 103
Yana, много хубава очна линия! Аз още не съм се престрашила. Цената също е много добра. Знаеш ли с какви пигменти работи? Защото цените, които аз проучих при артистите, които ми бяха привлекли вниманието бяха между 300 и 400 лв.

# 104
Yana, много хубава очна линия! Аз още не съм се престрашила. Цената също е много добра. Знаеш ли с какви пигменти работи? Защото цените, които аз проучих при артистите, които ми бяха привлекли вниманието бяха между 300 и 400 лв.

Благодаря много, и аз си я харесах наистина (рядко се случва да го кажа Satisfied)! Blue Heart Става все по-хубава с изминаващите часове, направо се чудя къде ми е бил акъла, та не съм предприела тази стъпка по-рано. Face и Hanafy са пигментите, внася ги дамата от Русия и доколкото проучих, водят ги хипоалергенни (сигурно всички би трябвало да отговарят на този критерий, но все пак).

За Hanafy се твърди, че изсветляват максимално равномерно и много бавно без миграция на тоновете, а Face свързват с по-лек процес по заздравяването и отново по-приемливо остаряване на цветовете. Не разбирам от пигменти, но дали от опитността на Мария, дали от качеството на пигмента, трети ден откак съм с очната линия (и новопигментираните вежди), и усещането е напълно различно от всичко, което съм преживявала до този момент, а поне 6 пъти са ми правени веждите при различни майстори. Толкова е... леко, въздушно, не се образуваха огромни кори, не изтече много лимфа и мастило както всеки път, падат си само много миниатюрни снежинки, не мога да го обясня, но е страхотно, сякаш нищо не е работено по мен... Blue Heart Ето тази снимчица ми прати Мария също:

Общи условия

Активация на акаунт