Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 59 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • SF
Индивидуално е и колко време ще издържи пигментът. Донякъде зависи и дали се спазват всички препоръки след третирането, но много зависи и от кожата на човека.

# 151
След микропигментация на вежди нормално ли е да падат косми като ги почиствам с дестилирана вода?

# 152
Здравейте, искам да премахна стар микроблейдинг, правих две процедури PhiRemoval, но за мен това е ужасна преживяване, не мога да отида отново... дали лазерът Picosure боли ? И може ли да се прави лятно време?

# 153
Значи, веждите не се мокрят нааай-много 24 часа след правенето, а в общия случай 12 часа, след това си се къпеш като бял човек, не е нужно да си със скафандър на главата. Кой ти е казал, че 7 дни не трябва да ги мокриш?! Изумявам се...
Ами... приятно изумяване!
Момичета, миналата събота ми беше направен микроблейдингът.  След 7мия ден нормално ли се къпахте вече?  Има ли нужда все още да се пазят ? За 1 седмица успяха ли да се обелят всички корички,понеже аз все още имам на места?
Аз се изкъпах нормално на 8ми ден, като преди да вляза в банята ги намазах обилно с вазелин, за да не се задържа вода върху тях. Самите вежди ги измих хубаво, когато паднаха всички корички (може би около 10-ти ден).
.                                       
А преди това мажете ли ги с вазелин? При мен инструкциите бяха 24 часа почиствам с тампон с вода лимфата и 7 дни никакво мокрене и мазане. В основата ми станаха много големи кори и там пигмента не се задържа. Кожата ми си е мазна, но все пак…

# 154
Значи, веждите не се мокрят нааай-много 24 часа след правенето, а в общия случай 12 часа, след това си се къпеш като бял човек, не е нужно да си със скафандър на главата. Кой ти е казал, че 7 дни не трябва да ги мокриш?! Изумявам се...
Ами... приятно изумяване!
Момичета, миналата събота ми беше направен микроблейдингът.  След 7мия ден нормално ли се къпахте вече?  Има ли нужда все още да се пазят ? За 1 седмица успяха ли да се обелят всички корички,понеже аз все още имам на места?
Аз се изкъпах нормално на 8ми ден, като преди да вляза в банята ги намазах обилно с вазелин, за да не се задържа вода върху тях. Самите вежди ги измих хубаво, когато паднаха всички корички (може би около 10-ти ден).
.                                       
А преди това мажете ли ги с вазелин? При мен инструкциите бяха 24 часа почиствам с тампон с вода лимфата и 7 дни никакво мокрене и мазане. В основата ми станаха много големи кори и там пигмента не се задържа. Кожата ми си е мазна, но все пак…

На мен минказваха докато бе се обелят да не ги търкам с ръце. За къпане не са ми казвали да ги пазя, но аз си ги пазех и мажех с каквото ми дадеха козметичките. Моята кожа също е мазна явно, защото след ръчния метод не се задържа нищо. После с машинката беше добре, но след една година пак доста изсветля пигмента. Някои жени ги правят веднъж и така остават. Та всичко си е от това как са направени, не само кожата е виновна.

# 155
И аз знам, че трябва да е мазно докато се обелят. И татуси имам и тях ги мажех докато се обели наранената кожа. Лимфата иначе се втвърдява и прави бели.

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 16:13 от Tatti

# 156
И аз знам, че трябва да е мазно докато се обелят. И татуси имам и тях ги мажех докато се обели наранената кожа. Лимфата иначе се втвърдява и прави бели.
Точно така 😉

# 157
  • Sunshine state
Същото като на Шарпи ми каза и моята - къпя си се нормално, мажа си с мазнотo мехлемче, докато се обелят и това е. Няма ексцесии, некъпане и тн. Просто не ги търкам под душа и не ексфолирам в тая зона. Подсушавам с потупване леко, не търкам с кърпата и толкоз. Много добре ми се задържа пигмента, грам не е мръднал, а съм с мазна и дебела кожа.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 02:26 от Pupitka

# 158
  • SF
Някои жени ги правят веднъж и така остават.

Няма такова нещо. Целта на МИКРОпигментацията или МИКРОблейдинга съвсем не е да си останат така. Мода се мени, лице, вкус. Между година и две е нормално, според кожата. Вчера говорих със собственичка на салон за микропигментация. Преди 2 години са й правени веждите и показа, че няма никакъв, абсолютно никакъв пигмент, който й е останал. Тя е със светла кожа, руса коса, сини очи и съответно е работена с много светъл пигмент. Те заминават най-бързо. Не бяха останали никакви следи от процедурата и тя сподели, че още преди месеци е забелязала, че нищо не е останало.
Има хора, които малко да им изсветлеят, веднага правят ретуш. Виждат се като "без вежди" и не могат да траят. Други изчакват повече. Но "веднъж завинаги" няма. Даже и не е добре така да се правят вежди, че да са "веднъж и завинаги". В такъв случай, щяха да ги правят тату артистите.

# 159
Някои жени ги правят веднъж и така остават.

Няма такова нещо. Целта на МИКРОпигментацията или МИКРОблейдинга съвсем не е да си останат така. Мода се мени, лице, вкус. Между година и две е нормално, според кожата. Вчера говорих със собственичка на салон за микропигментация. Преди 2 години са й правени веждите и показа, че няма никакъв, абсолютно никакъв пигмент, който й е останал. Тя е със светла кожа, руса коса, сини очи и съответно е работена с много светъл пигмент. Те заминават най-бързо. Не бяха останали никакви следи от процедурата и тя сподели, че още преди месеци е забелязала, че нищо не е останало.
Има хора, които малко да им изсветлеят, веднага правят ретуш. Виждат се като "без вежди" и не могат да траят. Други изчакват повече. Но "веднъж завинаги" няма. Даже и не е добре така да се правят вежди, че да са "веднъж и завинаги". В такъв случай, щяха да ги правят тату артистите.

Имах предвид, че им се задържа пигмента още след първата процедура и даже не ходят на ретуш. И съм виждала с очите си вежди на 7 години, които все още стоят непокътнати, просто е изсветлял пигмента. Така че то до живот едва ли ще е, но на някой преди ретуш са им изчезнали, на други след една процедура остават хубави.

# 160
  • SF
Много зависи от кожата. Колкото по-мазна, толкова по-бързо изсветлява пигментът. Много зависи и дали спазват всичко, което им се препоръчва след процедура. Но основно е кожата.
(Както и всичко - има дами, които си правят сешоар, влажно време, спят, къпят се и той стои запазен. Има дами, на които малко след като са напуснали салона, "вече не им личи, че нещо им е правено", както сами се оплакват. Имах такава колежка - отива на фризьор в понеделник сутринта и цялата седмица е с прическа. Аз изтеглям всеки ден, ама всеки ден!)

# 161
Съгласна съм, че е до кожа. При мен на едната вежда пигмента просто не искаше да влезе на едно място и все пак там първо се заличи косъмчето. Тъжно, но....пък моята кожа никога не е била мазна да лъщи както съм виждала на някой дами.

# 162
  • SF
Не знам на колко години сте. Младата кожа изхвърля по-бързо пигмента от по-възрастната.

# 163
Здравейте, искам да премахна стар микроблейдинг, правих две процедури PhiRemoval, но за мен това е ужасна преживяване, не мога да отида отново... дали лазерът Picosure боли ? И може ли да се прави лятно време?  И двете болят аз си премахнах мойте вежди който бяха ужасни татуировка и отгоре микробледиг 2 пъти с 4 процедури микроблендинга се махна от първия път остана татоса който ми разказа играта боли доста но ми усилиха апарата до кръв ми бяха веждите иначе нямат махане зависи много мощността на апарата колко те увеличават

# 164
Цитат
И двете болят аз си премахнах мойте вежди който бяха ужасни татуировка и отгоре микробледиг 2 пъти с 4 процедури микроблендинга се махна от първия път остана татоса който ми разказа играта боли доста но ми усилиха апарата до кръв ми бяха веждите иначе нямат махане зависи много мощността на апарата колко те увеличават

Ох,значи трябва да събера смелост и за лазера Laughing че докато се реших да отида 2ри път за PhiRemoval една година мина Smile

Общи условия

Активация на акаунт