Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 60 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Ако искате, отворете отделна тема за препоръчвани и непрепоръчвани артисти, ...

Не е нужно да отваря нова тема, защото настоящата е именно за това.

# 481
Момичета, без грим имам вежди. Като сложа фон дьо тен все едно нямам вежди, а внимавам да не ги омазвам тях😄 преди 2 месеца бях на ретуш. И при вас ли го има този момент или само аз съм луда😃

# 482
  • SF
Не е нужно да отваря нова тема, защото настоящата е именно за това.

Не съм разбрала, че това е тема за черен списък на имена и пиша ли, пиша в нея някакви глупости. На първа страница други въпроси са поставени за дискусия и аз се подведох по тях.

# 483
  • Sofia
В темата може да се пише всичко, свързано с темата за перманентния грим. Близко или далечно свързано.
Не е мое изискване или ограничение (тъй като аз съм тук само като редови потребител), а логичното развитие на всяка една дискусия в този форум.
Разбира се, че всеки може свободно да изрази недоволството си от уменията на дадена козметичка. Споделеният личен опит е незаменим, пък кой какво ще почерпи от него – вече е съвсем отделен въпрос. Мисля, всички имаме глави на раменете и можем да правим заключения сами за себе си.

# 484
Здравейте, в последния епизод на "Моето ново аз" от 11.02.2023 г. /тази неделя/ дадоха много за кратко една жена, която направи страхотна микропигментация на вежди. Запомних само "Стефания" или нещо такова. Много ми хареса резултатът. Ако някой я познава, може ли да посочи името и, че и самият епизод не го намирам в нета. Аз имам, но леко несполучлива. Още на ретуша част от веждите ми се обелиха така, че падна пигмента и сега ги минавам с молив. Освен това са ми извити нагоре, по-къси и някак без край и не стоят никак естествено.

# 485
  • София
За микропигментация на устни дамите, които са правили процедурата ексфолирате ли устните си преди процедурата и след процедурата сухи ли са устните и как се справяте с това ?

# 486
  • Sofia
... една жена, която направи страхотна микропигментация на вежди. Запомних само "Стефания" или нещо такова.

За някоя от тези двете мацки ли става въпрос – цък?

# 487
  • SF
ko6uta78, снимката е много размазана, но веждите ти са абсолютно поправими. Докато се постигне желаният ефект, може да правиш ретуш. Някои кожи са така - "изгълтват" продукта бързо, но пък може да се работи допълнително. Дай малко по-ясна снимка и ще ти ги нарисувам. Ако може с отпуснато лице, без мимика.

# 488
  • София
Здравейте, искам да попитам за скорошни мнения за Ана Кериган?

# 489
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някой който прави такъв тип вежди за град Пловдив или около Пловдив?

# 490
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някой който прави такъв тип вежди за град Пловдив или около Пловдив?

Мария Данченко всеки месец е в Пловдив и си качва графика в страничката.
Една година вече съм с нейна изработка пудрови вежди и очна линия, определено си оставам при нея.
Много съм доволна и препоръчвам! Simple Smile

https://www.facebook.com/pmudanchenko

# 491
  • SF
Това е хибридна техника - микроблейдинг и микропигментация. Може да се направи и само с машинка. В момента те са най-модерните. Само пудра, омбре вече не се прави. А и във времето, като започне избледняването, плътната част остава дълго, след като транспарантната се е изгубила и това причинява неудобство на клиентите.

# 492
Blаck Cat-Горещо благодаря, точно тази жена беше Flowers Blossom

Esmee-Благодаря, но не съм сигурна, че може да се коригират, защото краищата са нагоре, а не по естествената извивка на веждите.

# 493
  • Пловдив
Това е хибридна техника - микроблейдинг и микропигментация. Може да се направи и само с машинка. В момента те са най-модерните. Само пудра, омбре вече не се прави. А и във времето, като започне избледняването, плътната част остава дълго, след като транспарантната се е изгубила и това причинява неудобство на клиентите.

Извинявайте, но не разбрах, за кое казвате, че в хибридна техника и не е ок?
Също се интересувам от мукропигментация на устни и затова питам.
Благодаря Ви!

# 494
  • SF
Веждите от снимката са правени с хибридна техника - микроблейдинг и микропигментация. Не знам как да се изразя по-ясно - пудра ефект и рисувани косъмчета с игла, не с блейдове.

Общи условия

Активация на акаунт