Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 746
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
мако той всеки изпит е от по няколко части. Тази я взех, но има още една практическа на 8.04, до 09.04 имам писмо от преди един час че трябва да предам курсова задача по друг предмет. И нея да мисля сега.... От утре за три дни съм в Пловдив, та и това в добавка отивам да приготвим багаж, да готвя за мъжете.
Вероятно сте чули, днес ни прекратиха учебните занятия. Сложна работа има деца, които не живея в града, малките родителите ги водят и прибират. Сложно откъм организация.

# 571
Здравейте.
И тази година, както предните няма да има у дома разсад домати. Simple Smile
Стискам палци за адашката.
Марулетка, кураж на вашето семейство.
Джейми, още малко ти остана, дишай!

# 572
Валюцке, стискам!!!!
   Джейми,  заради сигнал за бомба ли?
  Аз разсад не правя, винаги си купувам, от проверени хора. В смисъл първо препоръчани,после изпитани от мен.И поръчвах от Градини Солей, бях ви писала преди - много коректни.
   Но тази година нищо няма да поръчвам , освен семето за бамя на Джейми. Тук из нашия край не се яде това нещо и не се продава. Даже в Кауфланд за толкоз години съм виждала броени пъти в замразените.
   Тази година домати няма да садя, не ми стават на мен. Само тиквички и краставици.И салатки.
   Благодаря ви за куража.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 16:57 от марулета

# 573
   Джейми,  заради сигнал за бомба ли?
Сигнал в повече от половината град. Май училището на големия ми син е от малкото не евакуирани.
Видях и аз на Валето "моматит"е, както казва племенника ми Simple Smile той милия не ги обича.
Моите още са пеленачета, ама ще станат силни и яки и те. В парника през деня е 42 градуса... Докато не се стопли и да го оставя отворен нищо няма да оставям. Ето за два дни не съм сигурна какво ще сваря, затова и тиквичките ще изчакат до петък. Краставичките вече кръстосват.

# 574
Вале, прочетох в друга тема, че търсиш чанта в подходящ цвят за Мими. Дай ми снимка на цвета на обувките, та ще се оглеждам и аз.

# 575
  • София
Мария, в реален магазин не намерих. Или няма същия цвят, или ако има, са с раьми мъниста, камъчета... Тя иска изчистен модел. Не очаквах да е толкова трудно. Цветът се води нюд или бежово. Но то има толкова различни нюанси...
Поръчах днес две еднакви в различен нюанс бежово, ще видим какво ще дойде в сряда.
Ето обувките :

Ето това поръчах, без дръжка:

# 576
Вале, ще се оглеждам. И да се изкажа за дръжката на клъча- бая косми ще ѝ оскубе от косата, та да има едно на ум. Имам подобна дръжка и гледам да не я разхождам.

# 577
  • София
Аа, ама аз нали написах, че ще е без дръжка. Иска само като портмоне, в ръка да се държи.

# 578
Да, разбрах, че ще е без дръжка на самия бал. Но ако след това си е носи на други поводи С дръжка да знае, че ще има скубане.

# 579
  • София
Благодаря, Мария! Ще ѝ кажа. При нея коса бол.

# 580

Добро утро!

# 581
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
За днес мога да кажа, че вятър ни вее 😂

# 582
  • при късмета
Добро утро!
И при нас е много студено и духа силно. Взеха, че уцелиха прогнозата
Вале, и аз ще се оглеждам, ако изляза от квартала, че тук сигурно си проверила
Джейми, лек път
Поспах днес, масажа вчера добре ми дойде, започвам да приличам на човек.
Гушки на всички Hug

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 11:05 от ма ко

# 583
  • София
Черпя за имения ден на Бубка днес, момичета!

# 584
Честита да е, Вале! Слънце и усмивки за нея и цялото ви семейство!

Общи условия

Активация на акаунт