Пазаруване от Makeup.bg

• 17 574
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
Не пращат. Автоматично се появява в кошницата в месеца на рожденния ден.

# 31
Тази година нямах ваучер за рожден ден.

Имам проблем със сайта на Мейкъп.бг. Влизам в темата да дам гласност - получих хайлайтър за15,40 лв.с количество наполовина от обявеното. Проблемът е фабрично дефектен продукт.
 Писах , прикачвах снимки. Празни приказки в имейли и дотам , това получих. Обещах им, че ще ги разнеса по форумите. Ето , почнах да разгласявам.  
Тук не става въпрос за евтин продукт, а за нещо, което е 6 грама с цена 15,40 лева., от тези шест грама стават 3 грама хайлайтър  за15,40 лева!

# 32
  • ☀️София / London🌂
Тази година нямах ваучер за рожден ден.

Имам проблем със сайта на Мейкъп.бг. Влизам в темата да дам гласност - получих хайлайтър за15,40 лв.с количество наполовина от обявеното. Проблемът е фабрично дефектен продукт.
 Писах , прикачвах снимки. Празни приказки в имейли и дотам , това получих. Обещах им, че ще ги разнеса по форумите. Ето , почнах да разгласявам.  
Тук не става въпрос за евтин продукт, а за нещо, което е 6 грама с цена 15,40 лева., от тези шест грама стават 3 грама хайлайтър  за15,40 лева!
По-добре посочете за кой точно хайлайтър става въпрос, за да не се лъжат и други да си го поръчат. Ако може направо оставете и линк.

# 33
Хайлайтърът е хубав и качествен , за чувствителна кожа е, просто на мен се е паднала дефектна бройка, други хора си го имат в нормален вид и количество Simple Smile На Physician formula цвят Pearl . Имам някакво развитие - от сайта уж са пратили на производителя моите снимки, за да правят рекламация , но оттам-нататък не зная... Заради този продукт стъкмявах поръчка , накупих разни да покрия сума , другите неща са също на Physician formula, пудри и хайлайтове, и са си наред.

# 34
Аз имам остъпка от 10 лв. в профила за рожден ден, нямам ваучер. Получих имейл точно в деня на рождения ми ден и важи 2 седмици тази отстъпка.

# 35
  • Варна
Преди за Сифия, Варна и Пловдив имаше безплатна доставка с техни куриери. Сега нещо тази опция не я виждам?

# 36
Аз имам остъпка от 10 лв. в профила за рожден ден, нямам ваучер. Получих имейл точно в деня на рождения ми ден и важи 2 седмици тази отстъпка.
За РД - нямам, не бях пускала от една година поръчка, след като пуснах - ваучер за 5 лева - за следващата, има срок

# 37
Продуктите им са фалшиви и нямат опция за връщане.

# 38
Кои продукти са им фалшиви?

# 39
Поръчах гримове. Пристигнаха доста стари неща! Червило ,което първо мирише ужасно, Второ получих алергия от него. Спиралата за “ обемни мигли” - също очевидно стара и сенките също. Само един фон дьо тен, на който поне пише че е в годност съм доволна.

# 40
Никога не съм имала проблем с фалшиви или стари продукти. Даже са "по-пресни" от Нотино. Поръчвала съм продукти на Bioderma, Wella, Nyx, Olaplex, MoroccanOil,  Eveline, CHI, Kerastase. И два парфюма съм поръчвала, на Burberry и Valentino. Всичко е било изрядно.
Никога не ми се е налагало да връщам, но според сайта е възможно.

# 41
Преди време поръчвах. Беше ок, доставяха със Спиди. После решиха да са политкоректни и ми спряха любимите брандове. Отсвирих ги и си намерих алтернатива.

# 42
От няколко години поръчвам от там и преди ми се случи да ми изтрият коментар, скоро пак. Става дума за поръчка на уж мокри кърпички. Заглавието, в описанието пише, че са мокри, но всъщност са си сухи. Написах коментар за случая и приложих снимки. По мейл ми дойде отговор, че салфетките трябва да са мокри и да пиша на еди кой си друг мейл, отговарящ за рекламации, а коментарът ми беше изтрит.
Ето салфетките, които трябваше да са мокри кърпички:

🤷🏻‍♀️

# 43
От няколко години поръчвам от там и преди ми се случи да ми изтрият коментар, скоро пак. Става дума за поръчка на уж мокри кърпички. Заглавието, в описанието пише, че са мокри, но всъщност са си сухи. Написах коментар за случая и приложих снимки. По мейл ми дойде отговор, че салфетките трябва да са мокри и да пиша на еди кой си друг мейл, отговарящ за рекламации, а коментарът ми беше изтрит.
Ето салфетките, които трябваше да са мокри кърпички:

🤷🏻‍♀️

По принцип wipes се използва за мокри кърпички. Ако е tissue, са хартиени кърпички. Moisture също ми е странно за мокри кърпички, те са wet. Ако е moisture tissue, е евентуално влажната тоалетна хартия, която е от материал, който се къса и разгражда лесно, не като плата на мокрите кърпички. Но всичко може да е от превода на китайците. Указание за употреба имат ли? Иначе, съвсем сухи и хартиени кърпички си изглеждат.

# 44
Ами не съм обърнала внимание на указание. Свърших ги преди дни, но сега реших да пиша. По принцип предлагат и влажна тоалетна хартия и също съм поръчвала без да има проблем, но сега това го снимах, че не отговаря на описанието. За капак можеше да оставят коментара ми да не заблуждава другите хора.

Общи условия

Активация на акаунт