Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...37

• 125 950
  • 810
  •   1
Отговори
# 120
  • тук, на мястото си
Мутра вика телевизионен техник вкъщи. Пристига техникът и пита:
- Какъв е проблемът?
- Е, тоя телевизор, го взех оня ден. Сони братче, стереооооо, 800 долара, а? И значи вчера си го гледам и изведнъж - трак, стереото изчезна...
Техникът оглежда телевизора, гледа на масата лежи една отвертка.
- Как така ще изчезне стереото...Гледам тука една отвертка, да не сте бъркали нещо по телевизора?
- Как ша бъркам, бе! Вчера си седим тука на фотьойла, гледам тая отвертка, викам чакай да си изчистим ухото с нея. Изведнъж - ОП - нема стерео...

# 121
# 122
Една жена много отслабнала след боледуване и доктора и препоръчал да пие козе мляко. Ако може да суче направо от козата ще е по – полезно. Купила си жената коза, измива и бозките и започва да бозае. Отива на контролен преглед и доктора много удивен, че бързо е наддала.Много добре изглеждате!
– Аз съм добре, но козата много отслабна.
– Донесете ми снимка на козата.
– Носи му тя снимка и той се превива от смях.
– Защо се смееш бе докторе, какво смешно видя?
– Какво си направила бе Жено ? Това не е коза, а козел!

# 123
  • Добрич
А вие с какъв аромат си помпите гумите на колата?
Цитат
Добро утро! Да започнем деня с усмивка!🙂
😂😂😂
По действителен случай 🙂 Седя си аз в гумаджийницата, докато ми вулканизират една гума и по едно време пристигна едно "инфинити" с доста мека гума и от него излезе супер лъскава мацка. Така и така, гумата да се напомпа.
Момчетата както си трябва, свалиха гумата, и в хода на работата един от тях небрежно попита:
- С какво да ви напомпаме гумата? - сякаш има варианти.
И тука вече се почна...
Мацката:
- А какво има?
И в този момент у гумаджията все едно се събуди демон:
- Ми имаме въздух с различни аромати: праскови, ягоди...
Всички гумаджии започнаха да хихикат, всеки зает с неговата си работа, но слухтейки към диалога на двамата.
- А колко струва?
Монтьорът:
- 200 лева. Всичките гуми.
Всички присъстващи вече едвам се сдържаха да не се разхилят на глас.
Мацката:
- Ми, добре. Искам ягоди тогава.
Гумаджиите умират от хилеж, всеки се опитваше да се сдържи, но не се получи.
Гумите бяха напомпани с "ягодов аромат".
Мадамата без сянка на усмивка отброи двеста лева и потегли.
Всички плачат от смях.
След време пак съм очевидец: така се случи, че след няколко дни бях пак на монтаж в същата гумаджийница.
Пристигна същото "инфинити", от него излезе един едър и солиден мъж и попита:
- Преди два дни тук сте правили гума на тая кола, нали?
Момчетата им се дръпнаха физиономиите.
- Кой точно прави гумата, на тази кола преди два дни?
Сега всички ще ни накажат, но няма как.
Излезе собственика и скромно, тъй, виновно каза:
- Ми, да... Моите момчета я правиха...
Мъжът:
- Такааа. Тука ли напомпахте на жена ми гумата с ягодов аромат?
Собственикът:
- Мии... Даа... Нниеее...
- Ето ти петстотин лева.
Собственикът:
- А...?
Мъжът:
— Три дни не съм спал от смях, на всички приятели разказах, всички паднаха да се хилят!
Гумаджиите отново в смях до сълзи...

От нета.

# 124
Инструкторът:

– Когато шофираш,трябва да си като мъж на плажа. Главата гледа напред,а очите шарят на всички страни...Laughing

# 125
Една жена много отслабнала след боледуване и доктора и препоръчал да пие козе мляко. Ако може да суче направо от козата ще е по – полезно. Купила си жената коза, измива и бозките и започва да бозае. Отива на контролен преглед и доктора много удивен, че бързо е наддала.Много добре изглеждате!
– Аз съм добре, но козата много отслабна.
– Донесете ми снимка на козата.
– Носи му тя снимка и той се превива от смях.
– Защо се смееш бе докторе, какво смешно видя?
– Какво си направила бе Жено ? Това не е коза, а козел!

Баба и дядо решили да си купят козичка, да си доят млекце и да си правят попарка.
Отишъл дядо на пазара, избрал най-голямата и най-рогата коза, довел я, настанили я в обора, нахранили я хубаво и на сутринта отишли да доят. Да де, ама козата напълнила едва половин кофичка от кисело мляко. Опитали и вечерта, надоили още по-малко. И така няколко дена, пък накрая извикали ветеринаря. Той погледнал козата и казал:
- Абе вие тоя пръч сте го скъсали от чекии...

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 22:24 от Черна станция

# 126
На един мъж от Перник вече не му ставало мъжкото достойнство. Жена му не го възбуждала. Пил виагра, мазал се с какво ли не. Накрая попаднал на един доктор, който му дал шест хапчета и му казал да пие по едно на месец. Мъжът си казал наум „Абе, ще ти чакам аз толкова време, мани тая работа!“. Вечерта ги изпил наведнъж, а мъжкото му достойнство му станалo чугун.
И като почнал - жената, съседката отгоре, съседката отдолу, минал целия вход, после целия блок, абе, почти цял Перник минал. След три дни отива човекът унил при доктора с обяснението, че само му се прави с*кс и така също не се живее. Докторът се ядосал, защото лекарството било експериментално и нямало инструкции при предозировка. Все пак му казал, че логически, ако прекара ток през гордостта си, може и да прекъсне чугунената си ерекция. Мъжът се прибрал в квартала. Било събота. Отишъл пред входа на блока при своя Голф 2, а всички живущи в блока наизлезли по балконите, за да видят притеснено какво ще стане.
Човекът си свалил гащите, извадил две жици от акумулатора и точно тогава от един етаж се чул истеричен вик:
- Бегайтее, тоя презарежда!

# 127
# 128
  • тук, на мястото си
Новобранец постъпва полицай. След три месеца шефът му го вика за разговор:
- Абе ти защо не ходиш в касата да получаваш заплата?
- Ама то и заплата ли имало? А аз си мислех - на ти пистолета и се оправяй сам.

Месар пита кандидатсващ за работа в месарницата му:
- Колко грама има в един килограм?
- Осемстотин и петдесет.
- Отлично! От утре започваш.

- Защо женените мъже надебеляват?
- Защото, когато ергенът се прибере вечер вкъщи, той отваря хладилника, вижда какво има там и тъжно се отправя към спалнята. А жененият мъж се прибира вечер вкъщи, отваря вратата на спалнята, вижда какво има там и тъжно се отправя към хладилника.

# 129
Любим виц Laughing
Дядо казва на внучето:
- За тези години дете мое научих нещо много важно и то е: "Аз знам, че нищо незнам"!
- Еха дядо много мъдро, а от къде го научи?
- Жената ми каза!

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 18:26 от Bug_Developer

# 130
Прогноза за времето:

– За разлика от вас,вятърът ще отслабне. Laughing

# 131
# 132
Лорд Джон си чете вестника край камината и отпива старо уиски, когато към него се приближава съпругата му, лейди Маргарет.
- Милорд, мисля си, че нашият син вече не е дете, скоро ще отиде в колеж и трябва да е подготвен за новата среда. И затова мисля, че е време да изпълните своя бащински дълг и да му разкажете за пчеличките и цветенцата.
- Щом настоявате, Милейди, ще го направя още утре - отвръща опитният в семейните разговори лорд, който е съвсем наясно, че съгласявайки се на мига ще си осигури по-нататъшно спокойствие.
На другата сутрин лорд Джон и синът му излизат на езда. Лордът обмисля как да подхване темата и известно време и двамата мълчат, докато накрая се започва:
- Джордж!
- Да, сър.
- Помниш ли как миналото лято пак бяхме излезли на езда точно в тази посока?
- Много добре си спомням, сър.
- А помниш ли как при реката срещнахме две млади туристки, които се печаха без бански край дълбокия вир?
- Помня ги, сър.
- А помниш ли как после ги чукахме чак докато стана време да се връщаме за обяд?
- И това не съм забравил, сър.
- Е, много добре тогава, защото майка ти много държи да знаеш, че и пчеличките правят такива работи...

# 133
Прибирам се у дома с такси. Късно е и сме се споразумели с шофьора да не включва апарата, а да му дам 20 лв. Приближаваме се към родния ми дом – висок блок в един от крайните квартали. И изведнъж ми хрумва хитра мисъл: „А защо да не избягам, без да му платя? Блокът е голям – вляза ли веднъж във входа, върви ме търси!” Изскачам като лъв от таксито! Блъскам се с всички сили в телеграфния стълб! Спъвам се в бордюра и се премятам през пейката! Ставайки, си разпорвам панталона в стърчащия от нея пирон! Цяла минута истерично се опитвам да пъхна проклетия ключ в ключалката!
През цялото време таксиджията ме гледа с изхвръкнали очи от колата и не прави никакъв опит да ме догони?... В крайна сметка всичко се оказа много просто – спомних си, че му платих, когато се качвах в таксито...

# 134
Детска площадка:

– Мамо,имам си вече съпруг!
– Браво,Марийке – подсмихва се майка и – и кой е той?
– Пламен,дето досега си играехме в пясъка.
– И по какво разбра,че Пламен ти е съпруг?
– Ами преди малко ми каза:"Събирай си партакешите и отивай при майка ти!" LaughingJoy

Общи условия

Активация на акаунт