Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...37

• 125 971
  • 810
  •   1
Отговори
# 195
Утринна гимнастика:
Раз, два, три, четири!
А сега повторете с другото око.

# 196
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 197
Мъж вози тъща си в колата. Спира го катаджия:
- Покажете си документите.
Мъжът ги показва. Катаджията:
- Струва ми се, че сте пили. Дъхнете в дрегера.
Мъжът дъхва. Всичко е нормално. Катаджията:
- А имате ли застраховка?
Мъжът показва полицата. Катаджията:
- А аптечката наред ли е?
Мъжът вади аптечката и я отваря. Катаджията въздиша, няма как - трябва да го пусне. Тук тъщата се провесва през прозореца и злорадо го пита:
- Как е, ченге, прецака ли се?
Катаджията радостно:
- А, това вече е обида на служител!
Мъжът:
- Ето и справката от психодиспансера...

# 198
- Ето, хапни едно доматче за мама.
(дъвчене и мълчание)
- Хайде и една краставичка за татко.
(дъвчене и мълчание)
- А, ето и едно саламче за дядо.
- Стига де, дядо! Вече съм на 30 години!
- Абе, знам че си на тридесет, ама е крайно време да се научиш да мезиш като пиеш.

# 199
  • тук, на мястото си
Надпис в поликлиника:
- Всички, които са открили смисъла на живота, се приемат от психиатъра без ред!

-----------

Обява в аптека:
- Ако сега спестиш пари от презервативи, след година ще дойдеш и ще ги дадеш за биберони!

-----------

Обява:
- 55-годишна майка на трима програмисти,
търси някой не увреден на тази тема да я научи, как да ползва интернет.

# 200
Детско съчинение, което се съхранява в Педагогическия музей в Париж.

"Птицата, за която ще пиша, е бухалът. Бухалът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухала, затова ще продължа с друго животно, което си избирам – кравата.
Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са, за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои.
Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие.
Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник.
Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист."

# 201
Селски лекар трябва да отиде до града, и оставя брат си да го замества.
- Значи, ето ти рициново масло, само с него гледай да се оправяш... - инструктира лекаря брат си.
Прибира се доктора вечерта, и пита:
- Брат, какво стана бе, имаше ли пациенти?
- Да, трима. Първия имаше запек.
- И ти какво?
- Как какво? Дадох му рициново масло, нали така каза?
- Правилно! Какво стана с него?
- Ами в началото вървя бавно и тъжно, изведнъж се усмихна и тръгна да бяга.
- Браво! А втория?
- Разстройство.
- И ти?
- Ами пак рициново масло.
- Олеле! И какво стана с него?
- Ами бяга,бяга, и изведнъж направи кисела физиономия и спря.
- Карай да върви. Ами третия?
- Имаше кашлица.
- А ти?
- Какво аз? Пак му дадох рициново масло.
- И какво стана с него?
- Ами ето го там - в ъгъла. Седи и не смее да се изкашля.

# 202
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 203
- Хората вече живеят по-дълго! - съобщи радостно здравният министър. - Твърде дълго! - тъжно потвърди социалният министър. - Безобразно дълго! - помисли си ядосано министърът на финансите. - Недопустимо дълго! - потропна нервно с крак шефът на Пенсионния фонд.
.....
Шеф казва на секретарката си, че мозъкът и е между краката, а тя се обажда на другия ден и казва: -ШЕФЕ, не мога да дойда на работа, имам мозъчен кръвоизлив!

# 204
# 205
  • Банско
Габровско семейство:
- Сашко, намисли си едно желание и духни свещичките!
- Догодина да ми купите торта!

# 206
Two Hearts
Цитат
"Г-це, аз съм кардиолог и знам как изглежда сърце, така че ми дайте онзи червен плюшен г*з"

# 207
Преди сватбата:
ТОЙ: Ура! Най-после! Едва дочаках!
ТЯ: Да си ходя ли?
ТОЙ: Не, даже не си и помисляй за това!
ТЯ: Обичаш ли ме?
ТОЙ: Разбира се!
ТЯ: Някога изневерявал ли си ми?
ТОЙ: Не, как въобще ти хрумна?
ТЯ: Ще ме целунеш ли?
ТОЙ: ДА!
ТЯ: Ще ме биеш ли?
 ТОЙ: В никакъв случай!
ТЯ: Може ли да ти вярвам?
След сватбата - четете отдолу нагоре

# 208
"В един санаториум пристигнала възрастна двойка. Тя била дребна, слаба, сива женица, а той - беловлас интересен възрастен мъж. До вечерта мълвата, че е пристигнал академик със световно име, много известен и богат, вече обикаляла из коридорите. И веднага си проличало особеното отношение: настанили ги на най-светлата маса, първо на тях сервирали, в процедурите имали предимство - всички признаци на високия статус били налице. Въпреки това женицата се суетяла около съпруга си, грижела се непрекъснато за него, а той приемал всичко спокойно, примирено и даже леко уморено.
Мълвата за академика и международния му статус предизвикала вълнение и не след дълго другите обитатели забелязали, че симпатичният, побелял мъж много често се разхожда с млада дама, накипрена и предизвикателно смееща се. Често ги виждали сами или седнали на пейка, или на чаша чай, или разглеждайки някакво четиво. Много скоро новата любов не била тайна за никого.
Скучната съпруга, без да прави сцени на съпруга си, директно отишла при конкурентката си и я попитала:
- Извинете, защо Ви е моят мъж? Той е възрастен, болен, изисква грижи и спазва строга диета.
Младата жена се впуснала в обяснения, че със статуса и заплатата на този уважаван академик ще си наеме жена за тези грижи и няма да се превръща в залюхано същество, като нейната събеседничка.
Сивата женица няколко секунди гледала недоумяващо нахалната особа, а после спокойно съобщила:
- Разбирам. Но работата е там, че академикът съм аз."

# 209
Мъж влиза в магазин за ризи.
- Госпожо, може ли да видя онази риза в люляков цвят?
Магазинерката се обръща назад, разглеждайки внимателно рафтовете.
- Господине, съжалявам, нямаме такава риза.
- Е, как, аз я виждам, ето там на третия рафт.
- Но, господине, това е бяла риза.
- Госпожо, а вие бял люляк не сте ли виждала?

Общи условия

Активация на акаунт