Октомврийски мами 2023

• 46 915
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Някой път няма, при мен е само виене на свят при резки движения или като прекъля с дом. задължения като искм да свърша всичко на екс. Повече вода. Мен това ме спасява.

# 466
Някой път няма, при мен е само виене на свят при резки движения или като прекъля с дом. задължения като искм да свърша всичко на екс. Повече вода. Мен това ме спасява.
И при мен е така - много ми пада кръвното и ми се вие свят. За сега други оплаквания нямам.

# 467
При мен в началото имаше леко гадене сутрин, което след 2 седмици спря и засега (почти 9 г.с) няма, което ми е леко странно, но ще видим какво ще стане. Засега основно съм с подут корем и леко замайване.

# 468
Не е задължително въобще да започне. Иначе от 6 до 8 седмица стартира по принцип.

mylitta, на теб мина ли ти гаденето? В коя седмица? При мен предната бременност продължи до към 18 та чак, но беше по-поносимо. Сега е ужас и нямам търпение да намалее поне.
Ааа, като станах в 10 г.с и нещата коренно се промвниха, много рядко ми се гади вече, преди беше постоянно, не можех да заспя от гадене.

# 469
Каква може да е причината да се чувствам така изморена? Лежи ми се по цял ден...

# 470
Каква може да е причината да се чувствам така изморена? Лежи ми се по цял ден...

И аз съм така. Това и болките в гърдите. Апетит също нямам. Не ми се гади...

# 471
А кога започва прочутото гадене, коя седмица горе долу? 🙄

При мен започна в 6 г.с. , сега съм в 10 г.с. и освен гадене придружено с повръщане, ми се спи постоянно 🙊

# 472
  • Замък сред облаците
Заради производството на допълнителен обем кръв е умората.

# 473

Защото произвеждаш цял нов човек😁 Възползвай се и си лежи,сега ти е паднало

# 474
При мен започна около 6 г.с., сега съм в първи ден на 10 г.с. (вчера бях на преглед и малката точка вече е 2.15 см., което е изумително 😊) и още продължава.
Освен напрежението в гърдите и гаденето, и мен много ме тормози общата умора. Цялата ми енергия отива в работната седмица и вечер и уикендите съм пълна развалина, освен, че липсата на апетит води и до липса на желание и за пазаруване на хранителни продукти, още повече - за готвене. Вкъщи сме на автопилот с домакинството. 😅 Сексът също е мираж, надявам се скоро да си го припомним.

Препоръките ви относно БХС и ранна ФМ са ми изключително ценни, благодаря! ❤ Ние още не сме съобщили на близки новината и не мога да си набавя тези начални напътствия от приятелки, минали по този път.

Аз съм и в голяма дилема, понеже имам още един последен преглед след 10 дни в репродуктивния център на Надежда и после се прехвърлям към специалистите по майчино здраве. Здравноосигурена съм, но нямам допълнително здравно осигуряване, което да покрива услугите в Надежда и не знам дали си заслужава разходът или в София и в държавните болници грижата би била същата. Някоя от вас дали може да сподели опит?

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 22:26 от Emay

# 475
Здравейте! Днес забелязах по тоалетната хартия малко кафяво течение. По бельото нямам нищо, но като се избърша има съвсем малко. Много се притесних, лекарят е извън държавата и няма как да се свържа с него. Мога да отида чак в понеделник. В 9г.с. съм, бях на преглед във вторник, не съм имала проблеми до сега. Възможно ли е да е от преумора, тъй като доста походих няколко дни.

# 476
Здравейте! Днес забелязах по тоалетната хартия малко кафяво течение. По бельото нямам нищо, но като се избърша има съвсем малко. Много се притесних, лекарят е извън държавата и няма как да се свържа с него. Мога да отида чак в понеделник. В 9г.с. съм, бях на преглед във вторник, не съм имала проблеми до сега. Възможно ли е да е от преумора, тъй като доста походих няколко дни.

До 9г.с. включително имаше по 1ден във всяка седмица, в който имах такова нещо дори и на бельото, но много малко. Лекарят ми ми е казал има ли каквото и да е подобие на "кръв" да ходя да ме види, защото понякога е безпроблемно, но понякога не. При мен се оказа, че не е за щастие. Ако съм на теб без да се замисля ще посетя лекар, за да види дали всичко е ок. Възможно е да е и от преумората, но въпреки това според мен отиди да те видят дори и да не е твоя АГ. Ще си спокойна.

# 477
Здравейте! Записвам се и аз в темата 9г.с. , бях на преглед  , за сега всичко е наред . Но с мен не е имам страшни световъртежи , който започват след като хапна нещо (на сила тъй като нямам никакъв апетит) , и единственото спасение е когато повърна , започвам да се притеснявам да не причиня нещо на плода .
И при мен го има това с подутия корем , дори и да не искам да кажа че съм бременна той си стърчи 😁 все едно съм в 5ти месец .

# 478
Добре дошла, Боби ❤️ от повръщане няма да му стане нищи, не се притеснявай. Разбира се ако повръщаш повече от 5-6 пъти на ден и не можеш да пиеш вода, се обърни към лекаря.
Момичета, как сте с цигарите? Аз за последните 10 дни съм изпушила 1-2 цигари,  но желанието не изчезва. Понякога ми се гади, но никога от цигари 😁 На всичкото отгоре съм на работа, а там всички ще забележат че не пуша и не знам как да процедирам.

# 479
Казваш,че си си купила книга за отказване на цигарите и това е, няма нужда да се обясняваш на никого.

Общи условия

Активация на акаунт