Октомврийски мами 2023

• 46 800
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
А някой знае ли утрогестана вагинално дава ли отражения в изследванията на урина? Предстои да правя.

# 586
  • Замък сред облаците
Подмиваш се хубаво преди даването на урина и ако можеш даже пълниш контейнерчето вкъщи и поставяш след това утрогестана. Ако държиш контейнерчето в хладилник (в торбичка) до 2ч трябва да занесеш пробата в лабораторията.

# 587
Подмиваш се хубаво преди даването на урина и ако можеш даже пълниш контейнерчето вкъщи и поставяш след това утрогестана. Ако държиш контейнерчето в хладилник (в торбичка) до 2ч трябва да занесеш пробата в лабораторията.

Слагам го вечер....може би да пропусна тази вечер....утре сутрин ще давам.. от вкъщи в контейнерче?

# 588
  • Замък сред облаците
Да, от пластмасовите от аптеката. Не пропускай слагането обаче.

# 589
Да, от пластмасовите от аптеката. Не пропускай слагането обаче.

Тоест да си ги сложа тази вечер? Утре хубаво подмиване и пълня контейнерчето...

# 590
  • Замък сред облаците
Точно така 🤗

# 591

Благодаря ти АА ♥️

# 592
Говорих с доктора! Каза “Този прогестерон е добър, по-голямо количество ще стане тромбогенен. Пий го през уста и вземи Алеракт 2х1 (магнезий+алфа липоева к-на).
Бременността се развива добре. Кървенето ще спре.” Така че май няма да правим промени.. 🤷🏻♀

# 593
  • Замък сред облаците
Аз съм за второ мнение. Рядко, но има случаи на неусвояване на утрогестан… А с прогестерон под 25 ng нещата са рискови….

# 594
Аз съм за второ мнение. Рядко, но има случаи на неусвояване на утрогестан… А с прогестерон под 25 ng нещата са рискови….
Този, с който говорих е доктора, на който имам най-много доверие и той е в Пловдив.
А бременността ми я следи негов колега в Кърджали, за да не пътувам до Пловдив.
В четвъртък съм на преглед и тогава ще говоря и с него.

# 595
  • Замък сред облаците
Ух, честно казано от кърджалийските доктори най-много доверие имам на Йорданова. Останалите не се славят с особен опит, освен може би Дзивков. Наскоро на една девойка в кюртажната тема един дежурен в болницата (мисля че каза Георгиев, но не съм сигурна; не го знам и явно е сравнително ново име, че от 15г не живея в града) й бе казал, че вижда 2 сака (близнаци) в 4гс, а тя се оказа с извънматочна и едвам й спасиха тръбата в София…
Иди утре на преглед, не чакай до четвъртък. С този утрогестан трябва да гониш 100ng, не 20.

# 596
Ух, честно казано от кърджалийските доктори най-много доверие имам на Йорданова. Останалите не се славят с особен опит, освен може би Дзивков. Наскоро на една девойка в кюртажната тема един дежурен в болницата (мисля че каза Георгиев, но не съм сигурна; не го знам и явно е сравнително ново име, че от 15г не живея в града) й бе казал, че вижда 2 сака (близнаци) в 4гс, а тя се оказа с извънматочна и едвам й спасиха тръбата в София…
Иди утре на преглед, не чакай до четвъртък. С този утрогестан трябва да гониш 100ng, не 20.
Аз съм при Исмаилов в Кърджали и съм доволна. В Пловдив преди да забременея ме следя Георги Амалиев и доста ми помогна. Той ме оперира октомври, когато имаха съмнения за извънматочна, но си бях със спонтанен аборт и след това ми обърна много внимание и продължава да го прави.
Ще видим сега какво ще кажат. Слушам и изпълнявам..

# 597
Здравейте!
Имам страничен въпрос.
Има ли друго момиче, което не яде месо? Нямам предвид сега докато трае гаденето, а по принцип. Спрях месото няколко месеца преди да забременея, защото реших, че хормоните вътре ми пречат да забременея (сигурно е голяма глупост това), но се чувствам добре и изобщо не искам да си помислям за месо. Но дали е проблем? Набавям протеини по друг начин, приемам Б12 и вит. Д.

# 598
  • Замък сред облаците
Дениз, стискам палци за добър развой!

Мир, 2 и 3 триместър протеините са много важни за растежа на бебето. Ако няма да ядеш месо, ще пиеш протеин на прах.

# 599
Дениз, стискам палци за добър развой!

Мир, 2 и 3 триместър протеините са много важни за растежа на бебето. Ако няма да ядеш месо, ще пиеш протеин на прах.
Прегръщам те силно! ❤

Общи условия

Активация на акаунт