Странно ли е?

• 12 287
  • 263
  •   1
Отговори
# 90
И защо да няма алтернатива? Защо да не му каже? Аз не виждам проблем да обърнеш внимание на партньора си за подобно нещо. Все пак е свързано и със здравето му. Може съвсем добронамерено и загрижено да му каже. Защото ако двамата не могат да си говорят за всичко и да си казват истината в очите, каква връзка е това?

Защото, Мая, хората не искат да си развалят рахата. Как се свалят 20 килограма?! Аз 5 не мога да сваля при все неядене и активност, вие 20? Та, те, докторите да му кажат - сваляй ги иначе ще умреш от инфаркт още вдругиден, познайте дали ще се трогне.
Плюс това, човекът си го е казал: "Аз съм женен мъж, проблем не виждам." Явно не е суетен и не приема намеците и поведението на жена си насериозно.

# 91
Как е възможно да вярвате, че килограмите може да са причина да не искаш секс със човек, когото обичаш? Ако на стегнатите ви, мускулести мъже им излезе гнойна пъпка, вие спирате ли секса, защото ви е гнус?

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 10:09 от Spiritlight

# 92
Благодаря на всички , бяхте ми много полезни. Утре ще оставяме детето при бабата и мисля да погоря с него. Все пак , ако с половинката си не мога да говоря свободно и за всичко , то с кого?
Вероятно, ще потърся и специалист , с който да се консултирам. Още веднъж благодаря за мненията!

# 93
  • София
Как е възможно да вярвате, че килограмите може да са причина да не искаш секс със човек, когото обичаш? Ако на стегнатите ви, мускулести мъже им излезе гнойна пъпка, вие спирате ли секса, защото ви е гнус?

Двете са несравними. Разбирам, че мисълта, че тялото ти ще се промени и това ще отблъсне човека, когото те обича, е доста неприятна. Никой не иска да се окаже в тази ситуация. Но драстични промени в негативна посока могат да имат този ефект и това е напълно естествено. Аз например не харесвам дебели мъже, не ме привличат, видът на такъв вид тяло ми действа негативно в сексуален план. Аз мога да обичам човека, но това тяло ще ми подейства отблъскващо. А сексът все пак включва тялото.

Не ми харесва, че се набива вина за такова чувство, което е напълно нормално. Не ми харесва поантата, че човек може да се остави тотално, и половинката пак му е длъжна. Разбира се, има множество хора, за които килограмите просто нямат значение и за тях дори големи разлики не са проблем. Има дори хора, които умишлено търсят високи килограми, на тях пък слабите хора вероятно им действат анти. И всичко това е напълно нормално. Всеки има право на своите предпочитания, те дори не са въпрос на избор в случая. И отново никой не ми отговаря, признак на липса на любов ли ще е, ако половинката спре да се къпе, и ти вече не искаш да правиш секс с него поради тази причина?

Между другото, имах една приятелка, чийто мъж беше напълнял драстично. Тя си го харесваше и не й пречеше, но той се чустваше отвратително в това си тяло. Тя даже му се чудеше, какво му пречело, нали тя си го харесвала? Случаи всякакви.

# 94
Хммм усещам някакво лицемерие при пишещите.. значи в други теми от жени след раждане дето се оплакват от липса на секс, първия въпрос на всички винаги е "ти върна ли си формата от преди раждането?" Значи ние, жените, трябва да се поддържаме и да намерим време и сили плюс да гледаме бебе, а мъжа... Ааам той женен, бе, нормално е да е тулуп.. и жена му трябва да се подмокря от шкембето.. мхммм

# 95
  • в сърцата на децата <3
Че защо не? Надали говорим за 2-3-5 килограма. Корем, който пречи (според написаното от авторката) са 20+ килограма, а това вече си е напълно в реда на нещата да бъде неприятно. От една пъпка надали ще се погнуся, както и от няколкото килограма. Но ако е огромен, смърдящ и течащ цирей - категорично. Не съм чувала някой да е загинал от 2-3 седмици суша докато трае лечението. А мъжът не се е събудил една сутрин толкова дебел.

# 96
Мх, ще е интересно някой мъж да пусне тема - минаха 3 години от раждането, ама тя си остана дебела и си се харесва, какво да правя, като не е красива вече... Защото ще ме извинявате, ама извън вашите познати, след раждането масово се запускат и въобще не се занимават вече с тялото си, имат съвсем други приоритети. Мъжете длъжни ли са да правят секс, ако след ражданията остават по 10 килца върху съпругите?

# 97
  • Пловдив
Мъжете длъжни ли са да правят секс, ако след ражданията остават по 10 килца върху съпругите?
Този мъж кога е родил, че ми стана интересно?

# 98
  • София
Не е ок да се запуснеш и да престанеш да се занимаваш с тялото си. Да, не смятам, че ако една жена вече не се интересува от външния си вид и е заприличала на нищо, мъжът трябва да е щастлив и неповлиян от това. А ако от "други приоритети" не остава време да положиш елементарна грижа за себе си, значи нещо е много сбъркано. Не смятам, че за децата е добър пример мама да се остави тотално и да изпадне в пълно себеотрицание. Тук вече е работа и на мъжа да помага адекватно, така че да остава лично време за жената. Неслучайно точно около децата се случват много от разрежданията в секса и охладняването в отношенията. Родители, обсебени от грижи по детето, зле организирани, непомагащи си. Тогава не само физическите промени повлияват, но дори основно липсата на елементарно отношение и време за себе си и другия. Много мъже също се запускат в този период и това продължава отвъд периода на най-интензивни грижи, в който наистина справянето е трудно.

# 99
Мъжете длъжни ли са да правят секс, ако след ражданията остават по 10 килца върху съпругите?
Този мъж кога е родил, че ми стана интересно?

Ама защо трябва да е раждал? Неприятен ли е за секс - неприятен е. Тя да стиска зъби със затворени очи ли, какво да прави?

# 100
Ама, обичаш го като мъж или обичаш го като приятелка?

# 101
  • София
Когато сексуалното изчезне, едното преминава в другото Wink

# 102
Силви, а много ли е пълен? Помисли си кое точно в пълнотата му те отвращава и му говори на него в тоя аспект да си обърне внимание и сам да стигне до извода, че има нужда от отслабване или по-здравословен начин на живот. Примерно, ако много се поти, сигурно и на него му е неприятно. Или ако са му пълни краката - вероятно си претрива дънките. За цигарения дъх спокойно можеш да му кажеш, че сега като не пушиш не ти е приятно. Да си мие зъбите по-често или да дъвче дъвка.
Наистина повечето мъже сякаш не приемат напълняването си за проблем. Ето, и моят ме иронизра понякога, че съм се поналяла с годините, ама ако му върнеш подобно изказване, с гордост ще изпъчи корем и ще изръси нещо от сорта, че толкоз време го е хранил и поил, че как да се срамува от него, камо ли да иска да се раздели. Та с майтапчета и намеци трудно можеш да накараш някой мъж да се замисли на тема килограми. Освен ако и без това не внимава за теглото си, при който случай няма сам да позволи да се отпусне така.

# 103
Ами именно,.че той даже не е и раждал, че да има някакво оправдание. А всичко е от мързел и тъпкане с нездравословна храна.

# 104
Е, значи ако има оправдание като раждане или заболяване, другият е длъжен да прави секс със погнуса.
Между другото, от здравословна храна също се пълнее, това извън темата.

Общи условия

Активация на акаунт