Странно ли е?

• 12 202
  • 263
  •   1
Отговори
# 45
Ааааа, изневяра имало. Ми тъй кажете бе, какви килограми и целувки обсъждаме тук. Знаех си аз, че друго ще излезе.

Не не , това беше много отдавна, още преди да искаме да имаме дете , даже още преди да се оженим.... Както казах до преди година две нямах такъв проблем, имах си желание ,привличане всичко. Това другото няма общо , простила съм , забравила съм , затворила съм страницата и гледам на пред.

# 46
Означава, че не е твоя човек и не е трябвало да се събираш с него.

Не означава това. Защо, ако добре живее с него. Това какво става в нейната глава, си е нейно. То всеки иска идеала, ама няма. Приятелките ми, дет точат лиги по чуждо не са седнали да сменят мъж на пет години. Понякога звучите като 15 годишни, добре че практически не прилагате собствените си съвети.

# 47
Не е странно, нормално е. Много жени преди теб са имали този проблем и отдавна му е намерено решение - казва се любовник. Работата на съпруга е да плаща сметките, да се грижи за децата, да се грижи изобщо за дома и семейството, а любовникът е за удоволствията. Не знам защо се терзаеш изобщо, след като откакто свят светува, жените са измислили решение на проблема и си живеят щастливо с мъж и любовник и нямат твоите проблеми.

# 48
Ти го обичаш, хубаво, а той обича ли те? Ако да, значи казваш му в прав текст, може малко шеговито да не се обиди, обясняваш му за коремчето и за цигарения дъх и че не ти харесва да се натискате така. Всъщност ако той тръгва да те натиска без да гледа има ли адекватен отговор или не значи нещо ви куца в отношенията по принцип.

# 49
Означава, че не е твоя човек и не е трябвало да се събираш с него.

Не означава това. Защо, ако добре живее с него. Това какво става в нейната глава, си е нейно. То всеки иска идеала, ама няма. Приятелките ми, дет точат лиги по чуждо не са седнали да сменят мъж на пет години. Понякога звучите като 15 годишни, добре че практически не прилагате собствените си съвети.

Еми, какво да се прави. Такъв е животът. Не всеки прави правилния избор за партньор.
А твоите приятелки дето точат лиги, не знаеш дали само точат, ама и си ходят по-чуждо.
Познавам не една жена, а цели пет, които са е избрали за партньор някого само защото е уж добър човек, домакин, имал качества добри на баща и т.н.
А реално тези жени са ми казвали, че никога не са били влюбени в съпруга си. Обичат го, но не такава любов като към интимен партньор и човек, който желаят. Просто обич и уважение. И не биха си представили живота без него.
Такова семейство са си избрали да имат и не биха се развели. Затова  и ходят по-чуждо. Щото без качествен секс и любов не се живее и си търсят тръпката дето я нямат вкъщи.
Също така много не смеят да се разделят, ако що годе нещата са наред, защото ги е страх, че няма кой да ги вземе и да не са сами.

# 50
Може и да ходят. Това не ме интересува. Коментирам “твоят човек”.
Когато стане дума с близка приятелка за мен и мъжа ми, често споделя, че се тревожи да не го изоставя (да ми омръзне). Отговарям така - виж ся кво - нямам планове да се разделям с него, в чисто човешки план.
Така де, да вземе да се успокои жената.
Simple Smile

# 51
  • София
Как се прави секс с отвращение - бога ми, не знам!

# 52
Добре, де, говори с него.
Какво значи “да не се обиди”?  Ако с него не можеш да говориш за всичко, то с кого?
Кажи му като в темата - надебеля, не ми харесва цигарения дъх, секса намаля, как да излезем от ситуацията?
Да си търсиш любовник би било най-тъпото, защото той няма да разрели проблемите с мъжа ти.

# 53
Може и да ходят. Това не ме интересува. Коментирам “твоят човек”.
Когато стане дума с близка приятелка за мен и мъжа ми, често споделя, че се тревожи да не го изоставя (да ми омръзне). Отговарям така - виж ся кво - нямам планове да се разделям с него, в чисто човешки план.
Така де, да вземе да се успокои жената.
Simple Smile
Това твоето говори за примирение, но си е твоята представа, не моята.

# 54
Значи ако срещнем жената в момент, когато е била на 20, блъскала яко във фитнес, обли цици, настръхнали, хубава опъната кожа....

и после 2 деца, работа, пране, гладене, покупки....

и ако тази жена случайно, качи 10 кила, малко и поувесят циците, лицето...забрави някой месец да мине на епилация на ръцете....

аз ще съм в абсолютното си право да й поставя ултиматум - или пак изглеждаш както беше или ние с децата сме чао.

Тва разбира се в един хипотетичен свят, в който децата не се дават винаги на майката.

Но все пак това е форум и е хубаво като даваме съвети някой да е на 6, и ние да сме на 6.

Не може да носим вкъщи боксерки ХЛ, щото няма прашки за задника ни, ама друг да искаме вечно да е с формата на Кристиано Роналдо.

# 55
  • Бургас
Всички знаем приказката за Лошата дума и мечката. Но ако човек е здрав и е напълнял, защото обича да си хапва ,и е спокоен, че жена му ,по подразбиране, трябва да го харесва и дебеличък, тогава може да му се каже направо причината. И ако той я иска  и я обича, ще си наложи някаква дисциплина в храненето. Не е трагично, ако чуе " Обичам те, искам те, но не може да ми излезе от главата какъв беше, а сега си се отпуснал в хапването, и си мисля, че ти е безразлично дали те харесвам". Просто да чуе, че си с него и вярваш, че нещата не са изгубени, посто той нехае за себе си. А може би и за теб. Сигурна съм, че е по-лесно да се дава акъл от разстояние, но си длъжна да опиташ всичко, щом искаш да сте заедно. Желая ви здраве и намиране на пътя.

# 56
Значи ако срещнем жената в момент, когато е била на 20, блъскала яко във фитнес, обли цици, настръхнали, хубава опъната кожа....

и ако тази жена случайно, качи 10 кила, малко и поувесят циците, лицето...забрави някой месец да мине на епилация на ръцете....

аз ще съм в абсолютното си право да й поставя ултиматум - или пак изглеждаш както беше или ние с децата сме чао.

Тва разбира се в един хипотетичен свят, в който децата не се дават винаги на майката.

Но все пак това е форум и е хубаво като даваме съвети някой да е на 6, и ние да сме на 6.

Не може да носим вкъщи боксерки ХЛ, щото няма прашки за задника ни, ама друг да искаме вечно да е с формата на Кристиано Роналдо.

Според авторката явно е така Joy
Макар че се съмнявам, ако получи отношението което ти предлагаш да цъфне от щастие.
Просто и е двоен аршина.

# 57
Не е странно, нормално е. Много жени преди теб са имали този проблем и отдавна му е намерено решение - казва се любовник. Работата на съпруга е да плаща сметките, да се грижи за децата, да се грижи изобщо за дома и семейството, а любовникът е за удоволствията.
А на мъжа си трябва ли да му пуска също? Ако не - тогава за него какъв е смисъла да стои с нея въобще?
Ако да, то си има дума за жени, които спят с някого не защото го харесват, а срещу това, че им плаща сметките - ама хайде да не я изричам в тоя форум.

# 58
Всички знаем приказката за Лошата дума и мечката. Но ако човек е здрав и е напълнял, защото обича да си хапва ,и е спокоен, че жена му ,по подразбиране, трябва да го харесва и дебеличък, тогава може да му се каже направо причината. И ако той я иска  и я обича, ще си наложи някаква дисциплина в храненето. Не е трагично, ако чуе " Обичам те, искам те, но не може да ми излезе от главата какъв беше, а сега си се отпуснал в хапването, и си мисля, че ти е безразлично дали те харесвам". Просто да чуе, че си с него и вярваш, че нещата не са изгубени, посто той нехае за себе си. А може би и за теб. Сигурна съм, че е по-лесно да се дава акъл от разстояние, но си длъжна да опиташ всичко, щом искаш да сте заедно. Желая ви здраве и намиране на пътя.

Да я иска, колко да я иска? Повече от едно хубаво ядене, подкрепено с 2-3 Загорки?

Чак такива жени няма, факт.

# 59

Според авторката явно е така Joy
Макар че се съмнявам, ако получи отношението което ти предлагаш да цъфне от щастие.
Просто и е двоен аршина.

Извинявайте , ама вие къде прочетохте , че ще се развеждам с него , ако не направи това и това? Не съм длъжна да давам обяснения, но ще го направя. По темата , ако това се случи на мен....е случи ми се преди няколко години. Бях се отпуснала , лека пренебрегвах външния си вид ( бях попаднала с някаква дупка) и той ми каза , не в прав текст , но намери правилните думи и така ме мотивира да върна старото си аз. Наистина не беше приятно да го чуя и то от него , но така стана.
Никой не казва да се разделяш с човека до теб , заради това , че вече не е същия. Не разбирате ,защото не се случва на вас , пожелавам ви и да не ви се налага да изпадате в такава ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт