Странно ли е?

• 12 204
  • 263
  •   1
Отговори
# 60
Ох, хубаво, че е бг мама да ни обясни за примирението.
Издигам лозунг - Нов мъж, нов късмет! Ха дано, ама надали.

# 61
  • София
Еми, ето.
Почваш - помниш ли преди време като ми каза…
То, на тепсия ти дадено.

# 62

Извинявайте , ама вие къде прочетохте , че ще се развеждам с него , ако не направи това и това? Не съм длъжна да давам обяснения, но ще го направя. По темата , ако това се случи на мен....е случи ми се преди няколко години. Бях се отпуснала , лека пренебрегвах външния си вид ( бях попаднала с някаква дупка) и той ми каза , не в прав текст , но намери правилните думи и така ме мотивира да върна старото си аз. Наистина не беше приятно да го чуя и то от него , но така стана.
Никой не казва да се разделяш с човека до теб , заради това , че вече не е същия. Не разбирате ,защото не се случва на вас , пожелавам ви и да не ви се налага да изпадате в такава ситуация.

Ми тогава както той държи на външния ти вид, тогава му върни жеста и му кажи истината.
Ако с мъжа си не можеш да обсъждаш и говориш, а тук с непознати да, то имаш проблем с общуването с половинкато, която уж обичаш.

# 63
  • Great Britain
Как правиш секс с него ?

# 64
  • София
С отвращение брррр

# 65
Еми, ето.
Почваш - помниш ли преди време като ми каза…
То, на тепсия ти дадено.

Кое?
Давам го под наем иначе. Хубава работа върши, всякаква.

# 66
Е щом така ти е казал преди време и си имате такава договорка - хубаво. Значи си в правото си. Но по принцип аз нямам такава уговорка с жена ми и не бих се изкефил нито тя да ми го каже, нито пък искам да й го казвам. Дали е 55 или 70 кила не е най-важното за мен.

# 67
Ами не е странно. Поне за мен. З амен физическата форма също е важна, за да имам привличане. Важна е моята физическа форма, за да имам увереност и тази на партньора, за да ми харесва. За мен обичта и сексуалното привличане нямат много общо. Мога да обичам някой ама като приятел, и мога да искам някой да ме такова без да го обичам. Идеалния вариант е да обичам човека дето ме такова яко Joy ама ако едното от двете условия не е изпълнено, з амен би било от съществено значение.
Сериозен разговор авторке. Казваш му, че е дебел и не те кефи да му гледаш шкембето как се лашка докат те такова. Аз секс насила не мога да правя, демек да се преструвам, така че може да му го спреш докато не влезе във форма.

# 68
Сещам се за моя позната, която скорострелно се спомина от рак след драстична диета. Сигурно много се радва съпругът ѝ сега, сам с детето….
Поддържането на форма нито е проста работа, нито е по шаблон с бързи резултати.
Какво пък, спираме да се таковаме, щом спрем да изглеждаме като модели. Жените напоследък много възмъжаха и в отношението си към секса. Брей!

# 69
Ай сега, не се прави на неразбрала. Никой не говори за напълняване поради болест. Това е съвсем различно. Говорим за натумкване от папкане и липса на активност.
Пп. Да се допълня, че мнението ми би било идентично ако ролите бяха обърнати и мъж питаше за надебеляла жена. Ми, не е ОК. И за двата пола. Мое мнение.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 20:09 от maiathebee

# 70
Уф, психолог, сексолог, ама за кучешка поза чували ли сте двамата, или пак пързалка

# 71
  • София
Е щом така ти е казал преди време и си имате такава договорка - хубаво. Значи си в правото си. Но по принцип аз нямам такава уговорка с жена ми и не бих се изкефил нито тя да ми го каже, нито пък искам да й го казвам. Дали е 55 или 70 кила не е най-важното за мен.

Значи, сложим ли си подписа, партньорът може да докара, външния си вид до всякакво състояние, обаче другият е длъжен да го харесва? Никой не ми отговори на въпроса с хигиената - ако единият спре да се къпе, пак ли важи същото? За мен поддръжката на външния вид, освен всичко друго, е и уважение към партньора. Нагласата, че някой ти е длъжен, не зависимо от всичко, показва липса на такова, липса на любов, и не-малка доза токсичност. Килограмите не са важни за всеки, и може да нямат значение много хора, но за авторката имат. Същото важи за хигиена, косми и всякакви подобни, особено, когато са въпрос на избор и грижа. Болестните състояния очевидно са различни, но дори тогава за мен е разбираемо, определени промени да доведат до промяна в привличането. Но тогава просто няма как да виним партньорът.

# 72
Ами това се нарича преувеличаване на мнението. Все едно аз да кажа, че обичам чисто, но няма проблем да е и малко разхвърляно. И ти да кажеш - а значи би ли живял в кочина. Не не казвам, че може да се трансформира всякак и ти все да го обичаш. Аз мога да обърна тогава и твоята позиция и да питам - значи ли, че ако кача един грам ме напускаш? Не преескпонирай. Дайте все пак да видим и някви метрики. Авторке кажи твоят мъж колко кила тежеше преди, колко сега и колко е висок?

# 73
  • София
Хора, ни килата, ни цигарите ѝ пречат на авторката. Те са предтекста и извинението ѝ за нежеланата интимност.

Как ще я кара занапред - не се наемам да обобщавам, ама да съживи мъртвец - няма как.

# 74

Как ще я кара занапред - не се наемам да обобщавам, ама да съживи мъртвец - няма как.

Може да не е мъртвец, а само толкова да си може, независимо от мерака. Може от самото начало да не й е харесвало, но да е стискала зъби. Често се правят компромиси със секса, стига другото да върви.
Но идва момент...не можеш повече.

Общи условия

Активация на акаунт