Странно ли е?

• 12 239
  • 263
  •   1
Отговори
# 180
Мда, повечето мъже пълнеят без особено да преяждат заради по-спокойния уседнал живот.
И моя така се "извинява" пред хората, че аз съм го била гледала и хранела. Ама аз като пазя режими, не се хваща с мен, а ми гледа сеира колко съм щяла да издържа. И нали, все бял хлебец да има на масата, и ако може и някаква яхнийка, че да отопяваме залци в нея.

# 181
  • София
Май не пиша ясно.
На първата снимка ми е по- приемлив. Да?

# 182
Авторке, почвай диета с него, мотивирайте се взаимно, ходете на танци, спорт. Тъкмо и той да не се чувства притиснат.
Лесно е да се каже, но изпълнението отново е  обща цел, колкото и да е малка, а във вашия случай е заложена и връзката ви.

Успех!

# 183
Горджъс, аз те рабрах.
Първата от ляво-надясно, нали? Sweat Smile

# 184
  • София
Май не пиша ясно.
На първата снимка ми е по- приемлив. Да?

Много ясно пишеш Wink И доказваш хипотезата, че човек си има предпочитания, и като нещо му е противно, му е противно. Както на теб не ти харесва слаб, така на нея не й харесва дебел. Същият човек. И тя не си го е харесала и взела дебел.

# 185
  • София
Противен ми е показания човек и него коментирам. Още нещо?

Явно ще трябва да дообясня. Този, когото обичам и съм избрала, ще го рутя и 85 и 110 кг. Ако спре да е сексуален обект за мен и се налага да се насилвам в интимности (това няма да стане) ще го пусна да върви да се секси с друга.
Тогава няма да има абсолютно никакво значение 85 или 110 кг е.

А да се отвращавам от целувка - не виждам и смисъл от коментар.

# 186
Скрит текст:
110кг при ръст 180см си е сериозно затлъстяване Sad И то при все, че преди е поддържал до 85... това е огромна разлика, направо друг човек. А щом го удря и основно на шкембе... не знам как се носи шкембе 20 кила, и с извинение, не знам как се намира члена под това нещо. Като изключим колко е приятна гледката, това със сигурност му се отразява и чисто технически на половите възможности. Силви, правил ли е някакви изследвания твоят мъж? Да няма някакво заболяване? С какво се храни, спортува ли?

Отразява се да. Скоро не е пускал никакви изследвания , не сме сменяли режима на хранене , даже преди много повече джънкове хапвахме отколкото сега. Храни се с каквото сготвя 😂

Можеш ли да го навиеш да пусне някакви изследвания? Щом ти контролираш храненето, значи от теб зависи какво ще яде Wink С движението как е?

Мисля ,че ще ще навие да пусне изследвания. А относно храненето , гледам да готвя що-годе разделно , но не винаги. Хляб не ядем от повече от 3г. Мога да кажа , че хапваме повече сладко, по е аз особено след като родих, та и той понякога с мен похапва. С движението вече е на вие, преди много ходихме двамата , но вече не е така.

# 187
Правете си повече разходки, обикаляйте, тичайте и спортувайте. Дори мъжът ти да не се кефи на движение, едва ли ще му е неприятно, ако правите нещо двамата заедно. Сам сигурно няма да се навие, ще го мързи.

# 188
  • София
Противен ми е показания човек и него коментирам. Още нещо?

Явно ще трябва да дообясня. Този, когото обичам и съм избрала, ще го рутя и 85 и 110 кг. Ако спре да е сексуален обект за мен и се налага да се насилвам в интимности (това няма да стане) ще го пусна да върви да се секси с друга.
Тогава няма да има абсолютно никакво значение 85 или 110 кг е.

А да се отвращавам от целувка - не виждам и смисъл от коментар.

Противен ти бил, ама на първата снимка ти харесвал повече Joy Добрее. На теб килограми не са ти противни. На авторката са. Разликата "разбираема" ли е? Wink Не е като да не знаеш какво е нещо да ти е противно, независимо дали лице или шкембе Satisfied

# 189
  • София
Противните кила и противните целувки и скапания секс не знам как ще ги компенсира, това ми е мантрата цяла тема. Страстта към опротивял човек не знам как се връща.
Пък ти си дръж на килата като първоизточник, щото други хора тук казваме, че не е. Wink

# 190
  • София
За мен е напълно разбираемо и съответно възможно те да са първоизточника. Авторката ми затвърждава това мнение с отговорите си, но ако има и друго в нейния случай, тя ще го установи в процеса на действие. Въпросът е да се раздвижи.

# 191
  • ЯМБОЛ
След раждане,особено ако в било тежко,понякога остава страх от ново забременяване.Необяснимо е обаче отвращението от целувки,ако мъжът и преди това е пушил.Нещо друго е в основата.

# 192
  • София

Обичам мъжа си...,но не обичам секса с него. От доста време е така , преди обаче нямах такъв проблем. Почти не ми доставя удоволствие, не харесвам като ме целува (по време на акта) , не харесвам , като ме натиска (доста се е позакръглил) , не харесвам да се преструвам.
Много са източниците, килата няма да решат проблема, но! като са хванати като опорка - нека.
Успех.

# 193
Не знам какво зачебръстихте Лъвица така - момичето си казва, че на нея не ѝ харесват хора, които не са в спортна форма, вероятно надлежно е уведомила партньора си, той си знае, наляга си парцалите и така, няма драма, ако всичко е ясно и договорено. За мен лично е непонятно, но това не означава, че е невъзможно или невалидно. Важното е просто двамата да са на една вълна. Единственото, което леко ме смущава, е че имам усещането, че Лъвица говори теоретично и не е влизала в ситуацията мъжа, когото обича, да качи килограми, за да разберем дали това ще убие любовта рязко наистина или засега е само на теория. Подчертавам - когото обича.

Иначе конкретно за ситуацията на момичето, според мен трябва да търси проблемите не (само) в качването на килограми. Тя описва тотално физическо отвращение към мъжа си, хубаво, натискал я като правят секс, ама то има и други пози, други варианти, а тя дори не ще да го целува и със сигурност цигарите преди не са пречели.

# 194
Добре де - явно основно става дума за секс. Кажи - преди свършваше, а сега не ли? Той стана по-мързелив и слаб в секса? По-мек ли му е? По-малко време го държи твърд ли? Ползва ли пръсти, уста? Щото реално ако обобщим темата - основно е - проблем със секса. Преди имаше ли оргазми? Сега вече нямаш ли?

Ако отговориш искрено на тези въпроси, може би ще разберем повече за реалната причина.

Общи условия

Активация на акаунт