Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 59

• 27 196
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Изглежда супер!

# 166
Елора, кашкавалът сбива сместа. При теб е бил малко. Аз слагам доволно количество. И да знаеш, че маслините придават много специфичен вкус. Понякога и чубрица ръся.
Иначе изглежда чудно, а по важното и да е вкусно, все пак нема ги носим на изложба.
Да кажа, че си купих еспумизан, като прочетох Тайс, че и помага при подуването. Пих сега 30 капки, ще видим утре кво ще е положението. Иначе в момента съм като бременна

# 167
А добре изглежда.
Аз с хуск правя баница.
5 яйца, 3 лъжици кисело мляко с бакпулвер, 5 лъжици хуск, сирене, масло..
Не обичам печива със сода, слагам си бакпулвер, въпреки че не е най-подходящия за нас.

# 168
Такова подуваме на корема може да е несъвместимост от храна.За съжаление трябва да минат поне 3м, с изключване, за да се види ефект.От всяка обичайна храна може да се получи.

# 169
Шарпииии, иберогаст 30 капки.
Ти какво си капала 🙄.
Еспумизанът ми е на хапове.

# 170
Има и капки.Дават се на бебетата:)

# 171
Еспимузан на капки взех. Пише за възрастни по 50 от 3 до 5 пъти.
Такова подуваме на корема може да е несъвместимост от храна.За съжаление трябва да минат поне 3м, с изключване, за да се види ефект.От всяка обичайна храна може да се получи.
Ама аз нищо не съм променяла в храната си. Нито нещо ново съм добавяла. 😟

# 172
Ох, за пръв път виждам и течна форма.
СтресирА ме, честно.

Аз подуване съм получавала и без да съм яла нищо. Тоест, към 14 следобяда, а от вечеря съм била само на кафе , вода и цигари.
Стават си някакви процеси, за мен не е от храна.
Елора, супер е. Ако остоне, си намажи отгоре с доматено пюре и разни работи и си направи пица

# 173
А добре изглежда.
Аз с хуск правя баница.
5 яйца, 3 лъжици кисело мляко с бакпулвер, 5 лъжици хуск, сирене, масло..
Не обичам печива със сода, слагам си бакпулвер, въпреки че не е най-подходящия за нас.
Ново 20 сега пък... какво му има на бакпулвера че да не става за нас?
Знам че в някои слагат и по малко нишесте ама... то е по-малката част от цялото прахче, а ти от това нещо колко пък поглъщаш наведнъж като ядеш, абе пренебрегвам я тая част Grinning

# 174
Еспимузан на капки взех. Пише за възрастни по 50 от 3 до 5 пъти.
Ама аз нищо не съм променяла в храната си. Нито нещо ново съм добавяла. 😟
Няма значение.Тук въпросът е ч, ако има пропускливи черва, коя храна дразни и влиза с цяла молекула в кръвотока.Не е до нова храна.Аз имах непоносимост към мая, шамфъстък, някои морчни, а съм ги вла цял живот.
Мъжът ми реагираше на 44 храни и подправки, дори магданоз.

# 175
Шарпи, и на мен ми хрумна с чубрица.
Кашкавал нямаше, имаше моцарела. Другия път ще настържа кашкавала. Не обичам да стържа, ама трябва.
Освен да си купя някакви маслини без костилка.
Иначе то няма ли някакви тестове за непоносимости. Не за алергия.
Иначе се сещам за Вега тест, но колко е точен.
Ми ако ми кажат, че шоколад не трябва да ям, или яйца. Ще се побъркам. Или пък ако ми кажат сирене. Ще се гътна.
ДХ3, вие  какви тестове правихте.
Иначе и аз мисля, че подуване и къркорене не е ок. Нещо има. Съчетание някакво.
В един магазин за хран. добавки при НДК правеха за 60 лв.
Замислих се. Още мисля.

# 176
Immu pro правихме в Detox център.
Аз
пак си ям храните, просто една година ги спрях.После ги избягвах като мога или ядях на всеки 4 дни и постепенно ги въведох.

# 177
Към кои храни имаше непоносимост?
И колко струва? Нещо не откривам в сайта.

# 178
Най-силно мая, после шам фъстък, накрая млечни.Но с цел деток, понижение на килограми, ми спряха всички млечни, всички от род фъстъци, сладко и глутен.Мъжът ми почти всички меса, освен някои риби и конско Simple Smile), яйца, лимони, магданоз, целина…даже не помня вече какво.Бях се видяла в чудо какво да готвя.
https://imupro.bg/

Скъпи са тези тестове, правят се в Германия, освен ако нещо не се е променило.Започваха от 300лв., на пакети са .

# 179
А ти като ги ядеше тези храни имаше ли проблем реално преди теста.
Иначе си мислех за вега теста, че е по-евтин. Може би този твоя е по-точен.
Иначе ако ще се прави, най-добре най-скъпия. Защото е с най-много храни.

Общи условия

Активация на акаунт