Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 39 506
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
И аз чакам с нетърпение и скачам в темата. И на мен ми се виждат в повечко тези 3 часа и не разбирам какви са тези странни решения  всички формати да са по 3 часа,вероятно ще гледам всичко на другия ден поне да избегна рекламите

# 16
  • София
Идвам и аз тук, мерси за темата!

Нямам против схемата, аз си лягам сутрин, но какво ще дават другите дни?

# 17
Благодаря за темата! И аз се записвам, за да следя.
Най-вероятно ще гледам сезона, но не в реално време. Не знам дали е добра новата схема, но на мен ми се вижда неудобна.

# 18
  • София
От тук разбирам за новата програмна схема, от една страна е хубаво, но доста време ще "изяжда". Надявам се да успявам да го следя.

# 19
Запис. Ще следя сезона и дано снимката която качи шеф Михалчев ми е подсказало какво може би ще предстои в сезона.

# 20
айде днес е 1 ви - остават 3 седмици и ..

# 21
  • София
Мери, благодаря за темата! Hug
И аз в редиците на чакащите с нетърпение да започне. Обаче никак не ми е ясно как ще успявам да следя всичко, което искам да гледам, като всички формати ще са тричасови тази година. Но съм твърдо решена да опитам. Joy
Не съм особено очарована, че ще трябва да гледаме и Токев.

# 22
Еййй открих Ви ! Вчера се връщах да чета последната тема и се чудех що никой не пише Stuck Out Tongue Winking Eye Не е моето тая нова програмна схема - три часа, от които поне 45 минути ще са реклами, колко ще е готвенето не се знае съвсем... Предния сезон хич не ми хареса, дано участниците в този са по - харизматични.

# 23
Дано да няма и побутване на някои индивиди както стана в  миналия сезон.Видяхме,че хич ги няма,ама за пустия сеир пред нас ги изкараха топ готвачи.

# 24
Дано да няма и побутване на някои индивиди както стана в  миналия сезон.Видяхме,че хич ги няма,ама за пустия сеир пред нас ги изкараха топ готвачи.

Не се надявай. Това е шоО все пак. Simple Smile

# 25
Мери, благодаря за темата!
Гледала съм всички сезони, ще гледам и този. Ако тримата /Ангелов, Михалчев и Токев/ се съберат, очаквам интересен сезон.
А на нас си пожелавам благодарение на новата ни домакиня в темата да ни бъде интересно, спокойно и приятно местенце.

# 26
  • Другата България
Благодаря ти за милите думи, аз не мога да се меря с други автори по информация и подробност, а и обстоятелственост относно участници и водещи, дори нека ако някой друг иска, има повече време и желание да събира информация /всякаква/ за предаването, да се заеме с темата. Нямам нищо против, не държа на някакво авторство или нещо подобно. Просто някой трябваше да го направи, а на мен ми е любимо предаване, затова се заех. Ако някой иска да пуска темата - само да ми пише, за да знам.

Иначе шоО и аз очаквам, няма как да е иначе, тези три часа трябва да се запълнят с нещо, но и много се радвам за Токев и Михалчев, аз заради тях тримата започнах преди време да гледам Мастършеф, а после Кичъна пък заради Ангелов. Предвид факта, че не съм от най-добрите и старателни готвачки, не съм изпускала сезон досега.

# 27
И ти като ман Laughing

Разбирам и ситуацията с пускането на темата и това е повода да ти благодаря.
Ще се включи някой да помага. Не може всички да са некадърни като мен Simple Smile

# 28
  • Другата България
Не, не, аз не искам никой да ми помага, мога сама, но ако някой е недоволен, че няма подробна информация като в другите теми за ТВ форматите имах предвид да ми прати каквото иска да сложа, или той да се заеме - нямам нищо против. Просто на мен времето ми е кът за повече. Ако така ви устройва - всичко е наред.
То да има какво да пишем в темите, за мен винаги това е било по-важно от самото оформление.....

# 29
  • Велико Търново
Нямам против схемата, аз си лягам сутрин, но какво ще дават другите дни?

Общи условия

Активация на акаунт