Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 39 549
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Е ,каква първа дама е Деса, като Плевнелиев не е президент?
Тя дори екс-първа не е. Сигурно си е платила да я наричат така.

# 631
  • София
Е Банова да си беше хванала яйцето с ръка.

# 632
Къцко без малко да остане без нос Joy

# 633
  • София
Цитат:
В редица страни обръщението „президент“ се запазва (както в САЩ), дори и след като мандатът му е изтекъл и вече не е действащ, а е бивш президент.
По американски образец и в България към бившите президенти (Желю Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов, Росен Плевнелиев) някои протоколно се обръщат с г-н Президент, въпреки че вече не са действащи президенти на Република България.

# 634
Този пък Веселин щял да умре от яд, ако го бие жена... Голям смях! Нали Веселин беше? А другия Венелин голямо цупене.. все ги бъркам... и Виктор само реве, мама и тя...

# 635
голяма скука ми е с тези "звезди"

# 636
Посмях се с тази игра. Симпатизирам на сините. Има симпатични момичета и в червените, без глупавата Цветка.
На Васил пък какъв му е проблемът с жените. Така като кажат, ми намирисва на нескопосан сценарий. Опс - Васил ли е, Венелин ли е... женомразец ли е...
Звездите ми са някак сковани, притеснени.

# 637
То е ясно, че е сценарий. Само реването на берковчани е истинско. Но и за там не е 100% сигурно Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 638
Не преглъщай като патка на сухо - Шеф Ангелов към Асен Joy

# 639
  • Брюксел / София
Венелин е мижитурка: скатава се, саботира… доста неприятно поведение, за съжаление!

# 640
  • софия
Цитат:
В редица страни обръщението „президент“ се запазва (както в САЩ), дори и след като мандатът му е изтекъл и вече не е действащ, а е бивш президент.
По американски образец и в България към бившите президенти (Желю Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов, Росен Плевнелиев) някои протоколно се обръщат с г-н Президент, въпреки че вече не са действащи президенти на Република България.
Което не прави Деса "първа дама". Такава е само съпругата на настоящия президент, доколкото изобщо има такава позиция в българския протокол.
Деса беше и си остава посредствена златотърсачка от зората на демокрацията, добре известна на мъжката част, посещавала софийски заведения.

# 641
От маман и синкото ме втриса Scream

# 642
  • Пловдив
Ей това изтъкване и поемане на вина,без Васко кухнята е за никъде .....голямо самочувствие голямо нещо

# 643
  • София
В нашия протокол изобщо няма първа дама, да.
Коментирай това, че Плевнелиев не е президент. Иначе у нас съпругите на президентите не са част от президентската институция.

# 644
Асен как излъга, че фламбира. Пет пъти пали със запалката и нищо не направи и накрая излъга. Joy

Общи условия

Активация на акаунт