Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 39 545
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Асен излъга. Не успя да фламбира палачинките,нопък каза че са готови.

# 646
Венелин е мижитурка: скатава се, саботира… доста неприятно поведение, за съжаление!
Неприятно е поведението на Виктор. Венелин ми е ОК, а и саботаж не показаха. Шеф Ангелов съвсем целенасочено  го злепостави единствено него. И народа взе да приглася.

Виктор за мен е с много по-неприятно поведение.

Но пък като се сетя, че е шоу и има сценарий се давам сметка и че може никой да не е такъв, какъвто го показват.

# 647
  • София
Честно казано, не мисля,че Звездите победиха професионални готвачи. Толкова нагласено.

# 648
Като за полу готвачи звездите добре се справиха.

# 649
Венелин е мрънкащо нещо, не е мъж на място. Дали щеше да е ок, ако него го бяха прецакали така както постъпи с Цвети?Нямаше.

# 650
Честно казано, не мисля,че Звездите победиха професионални готвачи. Толкова нагласено.
И аз не вярвам. Къци не знае къде се намира и какво прави,двете Десита и те,както и Мира и Роксана. Общо взето от целия отбор има двама (Емо и Камелия)които са на ТИ с кухнята и накрая победиха,съвсем за канарчета ни взеха

# 651
  • Другата България
Поне ми се напълниха очите с всички /или почти/ участници от сезоните на ИВ. Heart
Виктор и на мен ми е антипатичен още от първия епизод, това имах предвид като направих сравнение с Цвети.
Ако ще ми трябва работник, ще предпочета нея.

# 652
Голяма скука със звездите. Даже не ги гледам, досадни и дразнещи.

# 653
Асенчо трябваше да е номиниран. Какво самочувствие има, а направи супа от палачинки.
Сега и ще поплаче за мама Confounded

# 654
Ох, сега Асен алкохолик ли ще го изкарат?! И така изведнъж. Simple Smile Ама хич не е сценарий.

# 655
  • Димитровград
Асен трябваше да е номиниран, защото излъга.
Нагласено е, че звездите печелят.

# 656
  • Велико Търново
Ама не беше честна третата точка на сините, Наталия държеше "Я"-то обратно.
Когато ги дават с обърнатото Я, тогава познават думата, а после вече следва подреждането на буквите и в крайна сметка думата е праилно "изписана".

Този пък Веселин щял да умре от яд, ако го бие жена... Голям смях! Нали Веселин беше?
Васил е. Всъщност го раздава голямата работа, но в случая Асен е отврат. И лъже.
Че и алкохолик ще дойде синчето, май... Rolling Eyes

# 657
И на мен ми идва в повече идеята за алкохолизма на Асен. Явно готви човекът. Не знам, но тези изгорели бургери ми взеха ума.

# 658
  • София
Аз изпуснах показното на Светла!

# 659
  • Другата България
Ох, сега Асен алкохолик ли ще го изкарат?! И така изведнъж. Simple Smile Ама хич не е сценарий.
Не е съвсем без основание.

Общи условия

Активация на акаунт