Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 415
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Това с участието на разни измислени ВИП-ове ме изгуби като зрител. Ще се получи нещо като Биг/ВИП Брадър, ама с готвене.

# 106
  • IC 1101,Abell 2029
То това нещо вече се е започнало още миналият сезон с панаирите между Валентина и Деница,пък и не само.Заприличва ми вече на Hell's Brother.Сега обаче смешно ми става от къде от нафталина извадиха пак този Къцамун.Секссимволът на третата възраст отново "актуален"...

# 107
  • Велико Търново
От тези продуценти няма какво друго да се очаква. Точно като поговорката за вълка и козината му.

# 108
ВИПовете може да са стахотни кулинари, но тук, ако го играят отбор няма място за изява. Като не им става омлета, ако и до Рим със самолет да лети Воче за яйца, шеф Ангелов ще го захлупи на главата ѝ - това е! Wink Искам да ги третира като простосмъртни готвачи от капанче. А ние знаем как не става и не става прословутия омлет. Smiley

Благодаря, Мери! Flowers Hibiscus

# 109
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз искам да ги третира като останалите, но никак не го вярвам, за съжаление. Confused
Чакам довечера с нетърпение и известна доза притеснение да не би и този формат да са го скапали. Не ми се гледа ББ в кухнята.

# 110
https://nova.bg/accents/view/2023/02/20/401959/%D0%B2%D0%BE%D0%B … pNRzLaKRLyJZ32GEA

Едната от "тъмните женски сенки певици" е на Камелия Воче.

# 111
Много са тези 3 часа. За виповете Grinning , те едни звездни персони предимно от жълтите страници. Вероятно ще има някакво специално отношение към тях.

# 112
  • София
Здравейте всички, разписвам се и отивам да ви чета. Като първо мнение да си кажа. Не ми харесва набутването на ВИП участници. А и ако е вярно, че едната участничка е Деси Банова, ще ме загубят като зрител.  Сървайвър ме загубиха, ако и тук се получи същото, не знам....

# 113
И аз зачерквам Сървайвъра, да видим какво ще предложи Брадъра, упс... Хелса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 114
Приветики самолетики! В очакване на старта! Хубава вечер!

# 115
И аз зачерквам Сървайвъра, да видим какво ще предложи Брадъра, упс... Хелса Stuck Out Tongue Winking Eye

Със сигурност ще е по добро Водещия е българин, ще му се разбира 🤣

# 116
И аз съм на нисък старт,приготвила съм пуканките Grinning
Сървайвър се оказа такова разочарование, че тук трябва напълно да са се изложили за да ме откажат да гледам ,а не вярвам дори с новата визия с известни да успеят да прецакат чак толкова формата.

# 117
  • София
Е, как може Виктор Ангелов да рекламира топлата витрина на Билла, да си плюе на името? Всички знаем ,че на топлата витрина отиват стоките с изтекъл срок.

# 118
Тръпна и аз.
Светлето хич не ми прилича на су шеф. Никола и той. Много благи изглеждат, едни такива несериозни. Не ми се вписват в концепцията на предаването.

# 119
Е, как може Виктор Ангелов да рекламира топлата витрина на Билла, да си плюе на името? Всички знаем ,че на топлата витрина отиват стоките с изтекъл срок.
Парите не миришат , със сигурност са му платили подобаващо за да си плюе на името.

Общи условия

Активация на акаунт