Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 399
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Изобщо не коментирам готварските и умения. То освен Воче, другите нямат особени, а и определено не са за това там. На мен ми е симпатична.

Ааа, не така! Я виж госпожа "екс-президентшата" колко салати Цезар направи, Деса-простакеса също. Воче дали издаде и една? JoyJoyJoy

# 541
В предишните теми се изписа как гостите на вечерната резервация (като изключим "звездите") не ядат нищо, а просто са викнати да гледат сеир и да правят масовката. Скандалите да се случват пред тях и по сценарий им казват кога да си обърнат главата, кога да гледат опулено и стреснато като шеф Ангелов изкрещи "вън" или метне някой тиган. Всичко е пълно театро. Но поне да им дават храна. Аз като гледам готвене на храна (независимо на живо пред мен или по телевизията) ми се дояджа, за вас не знам.
Има ли някъде качено гостуването при родителите на Цвети?
NOVA PLAY

# 542
Не знам дали е публикувано,не съм чела назад,това е от страницата на ресторанта на Теодор,майтап е,от мои познати знам,че е стабилен 😂

# 543
Този Теодор ми е един от симпатичните участници, заедно със сладкаря от Перник.
Обикновено симпатизирам на жени от лека женска солидарност, пък и тези формати рядко жена е победител, но засега никоя не ме е впечатлила. Но е още рано, не са се разгърнали още.

Неприятни са ми Наталия, мургавия варненец и мамето, когато и да напуснат ще е късно.
Дразнят и са нескопосни. Мамето я държат заради сюжета със сина, двете поколения, а ония недоразумения защото са дразнители и тепърва ще си покажат рогцата. Интриганти са големи. А как се надушиха, същото като краставите магарета през девет баира.
Най-нелеп персонаж ми е оня брадатко, който всеки път намила как той е родения за лидер, но не може да се вреди от другите. Trollface

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 09:34 от sineva 1

# 544
Трябваше да го съчетаят с Ергеня. Асен и маман журе на момите 😂😂😂. Нал и тя сна'а търси в Кухнята я.

# 545
  • София
Точно брадаткото, толкова равно и тихо говори, та имам чувство, че всеки момент ще се взриви.

# 546
Да, по принцип сладкарят е от Ямбол, той затова си говори мьекичко. Единият му родител е от Варна.
Явно отскоро живее в Перник, затова се изписва Перник под името му, но никой перничанин не говори така.

# 547
Да, по принцип сладкарят е от Ямбол, той затова си говори мьекичко. Единият му родител е от Варна.
Явно отскоро живее в Перник, затова се изписва Перник под името му, но никой перничанин не говори така.
Сладкарницата му е в Перник, затова така го изписах, не ми се щеше да му пиша цялата биография и родословно дърво.
Трудно запомням имена, а и при толкова формати и толкова участници май няма скоро да ги запомня.
За мен младежът е сладкаря от Перник. Кадърен младеж и оправен, смятам че ще стигне далеч във формата.

п.п. Обикновено запомням първо имената на дразнителите.

# 548
Трябваше да го съчетаят с Ергеня. Асен и маман журе на момите 😂😂😂. Нал и тя сна'а търси в Кухнята я.
Асен да е следващият ерген, обаче заедно с мама. Да ги видя тогаз. Мама ще се стресира, Асен ще реве заради мама. Горките моми.

# 549
Здравейте, някой знае ли кои дни ще се излъчва предаването, гледах го два пъти да не съм изпуснала нещо😂

# 550
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли кои дни ще се излъчва предаването, гледах го два пъти да не съм изпуснала нещо😂
Понеделник и вторник от 20:00 до 23:00

# 551
Не знам за вас, но днес е петък, а аз имам да доглеждам епизода от вторник... Айде за първия епизод се напънах да го изгледам целия, ама втория го влача на откъси цяла седмица. Изпускам дискусията в темата.. абе не ме кефи с тези нелепо дълги излъчвания.

# 552
  • София
Е поне се съгласете, че им избират подходящи маршрути. Ей го сега бяха в Банско и после отидоха на гости ... във  Враца. Следващия епизод нищо чудно да са с караваните на плажа в Синеморец и после да гостуват на сладкаря в Перник или мама и сина в Берковица.

# 553
Обикновено пътуват все в Западна България. Че и до Сърбия ходиха миналата година. Посред зима няма да карат чак то Синеморец, цял ден в автобус...

# 554
  • София
Реших да се прехвърля от Ергенинът...на това шОо, понеже готвенето ми е приятно принцино, пуснах надпреварата в караваните ...
Ами мисля че скоро няма да ям храна от улицата за ресторант ще си помисля засега...
"Изкефи" ме винкела как ги допоръси с пудра порциите със същите ръкавици, с които дойде от "пистата " Trollface
Тези спасители дали ме се вкочаниха...
Пп. Не съм следял предните сезони, но след 15мин с превъртания...ми се строи че са събрани от кол и въже в това предаване?
Пп2
Май ще се върна към сериалите от зам....да Grin

Общи условия

Активация на акаунт