Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 39 584
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Обаче доста гадинки има сред участниците. Венелин колкото и да замазва направо си я саботира Цевти.
Харесвам Станислав, Теодор и Васил донякъде.
Неприятни обаче са ми доста-Виктор, Венелин/все нещо се скатава, хитрее/, Богомил, мама и бебчо.Ох и Наталия нещо не харесвам

# 616
и какъв беше смисълът на коментара на васил относно кой е по-добър в кухнята ахаха...то поне да беше спечелил, а то и тва не е

# 617
Хак му е на Васил сексиста.

# 618
Аз съм за младите. И там има дразнещи образи, но в синият отбор са повече.

# 619
  • Другата България
“Твоята скумрия прилича на чушка бюрек“....Joy

# 620
Венелин баси drama queen. 😆

# 621
  • Другата България
Веселин баси drama queen. 😆
Венелин вероятно визираш.
Същото мисля, да. Мъж е това все пак....

# 622
Дотук беше и търсенето на сна'а, мисля че и у Берковица нема да си намерят. То и коя би търпяла мама и муж да и рИвът в тандем 😂😂😂

# 623
Веселин баси drama queen. 😆
Венелин вероятно визираш.
Същото мисля, да. Мъж е това все пак....
Да, той. Все му бъркам името. 😆

# 624
  • Другата България
Клавдия доста преиграва, то си личи, че направо се престарава.

# 625
Цвети изобщо ми е излишна в този формат. Изобщо много вяла. Само глупостите, които ръси (това няма общо с диалекта) създават за някои настроение. Имам приятели от Враца, обичам Враца, но това момиче си глупавичко и нищо повече. Мигли и грим, толкова.
Венелин донякъде е прав. Никой друг участник не беше упрекнат за провала на партньора му. Не е задължително да саботира гримираната. Тя самата си е самосаботирана.
Интересна двойка са Виктор и Наталия.

# 626
Венелин не ми пречи, а и няма за какво да саботира Цвети - отбор срещу отбор са, а не индивидуално състезание. Ако изгубят, както и стана - те ще са на пангара. Цвети още няма опит, но ще се шлайфа ако има желание. Най ме дразнят мама и син и онзи от червените с вид на талибан.

# 627
Тея селебритита, са тооолкова излишни и досадни 😐

# 628
  • София
Е ,каква първа дама е Деса, като Плевнелиев не е президент?

# 629
  • Другата България
За мен Цвети е свеж полъх в предаването предвид това, че е обикновено българско момиче, съвсем обикновено, с добро сърце, няма злоба в нея, няма лошотия. Гичка беше същата, отново беше харесвана от публиката.
За кухнята трябват отборни играчи, а не злобни индивидуалисти.

Общи условия

Активация на акаунт