Съвет как да съживя връзката си

• 6 203
  • 99
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Млади хора от работа и вкъщи….

Чистият въздух и разходките вън ще ви съживят - почнете от там.
После си правете организация - среща с приятели, уикенд някъде, дневни екскурзии, социални дейности.

После, както са казали колежките, вземете направете една сватба, едно дете и съвсем ще живнете.

# 16
Пробвайте някакъв нестандартен секс.
Абе от това, което съм чел тук от някои колежки - всичко е стандартно.

# 17
Ох защо имате нужда от атракции, за да си съживите връзката? Ако беше сам какво щеше да правиш по-различно примерно?

# 18
Играйте настолни игри шах, скрабълс и т
н.
Гответе заедно.
Гледайте филми или ходете на кино, след това обсъждайте филма.
Канете си  гости или ходете на гости.
Това се сещам за сега.

# 19
Здравейте, дами! Бих искал да видя женска точка за проблемите, които имам във връзката си и да ви помоля за съвети как да я подобря. Смятам, че доста хора изпитват проблеми като моите и може би този пост ще е полезен и на други хора в моята ситуация. На кратко ще разкажа за моята връзка. Във връзка съм от 4 години и мисля че във връзката ни има застой, липсва разнообразие и нови емоции. Както доста хора и ние сме попаднали в скучното ежедневие. Всеки от нас ходи на работа и се прибира вкъщи изморен, и така всеки ден. Събота и неделя най-често си почиваме вкъщи. Лятото ходим на разходки уикенда, но зимата е студено и си стоим вкъщи. Искам да ви попитам, как вие разнообразявате връзката си, какво правите в свободното си време заедно. Имам чувството и че сме се изчерпали откъм интересни и вълнуващи изненади. Ще съм благодарен ако ми споделите как вие разнообразявате връзката си, как изненадвате вашият партньор. Ще се радвам и ако ми споделите идеи за изненади към моята приятелка
Едно, две деца ще вкарат екшън в така сивото ежедневие.

# 20
Тея съвети с децата, все едно в автомобилен форум:
 - Абе карам си колата, ама вече не ми е фън като в началото като беше нова.
И съвет - Ами набухай и три торби цимент в багажника и й закачи две ремаркета.

# 21
Сега гледам пита за изненади към приятелката. Grinning Тогава не я изненадвай с бебе, там решават двама. С пръстен може. И с други бижута. Вечеря на свещи. Пикник (не в този сезон). Екскурзии.
Карти за фитнес за двамата. Шегувам се. Close Рисуване с вино за двамата. Театър, кино. Ами повтаряме се вече, то е ясно какво може да се прави в свободното време.

# 22
И като за начало - не стойте един до друг на дивана с телефон в ръка!
Всяка друга алтернатива е за предпочитане!

# 23
Вкарайте разнообразието в ежедневието си. Ето примери: всяка неделя на планина. Всяка седмица четвъртък на заведение. В сряда гости. Всеки месец едно културно мероприятие: кино, театър, концерт. След работа всеки ден 5000 крачки в парка. Така де, ако имахте куче, как щяхте да го разхождате всеки ден, сега разходете себе си!

Запишете се на танци - народни, бални, салса, каквото ви влече. Там също ще се запознаете с хора, може да започнете да се виждате с някои, така си разширявате приятелския кръг.

Забавлявайте се!
"И с пълна чаша пий наслада,
че няма да си вечно млада."

# 24
  • в сърцата на децата <3
Цели. Нямате общи цели, това е проблема. Всичко друго ще е ден до пладне.

# 25
Ами за какво ти е тази приятелка тогава, като ти е скучно с нея? Или раждайте деца и правете семейство, или върви си живей като ерген. Тогава хич няма да ти е скучно, има хиляди работи за правене. Аз и карти играя, и на риба ходя, и ски карам, и мотор, и много други работи бих правил ама нямам време, защото имам две деца и жена.
Въобще, трейд-офа е между свободата и семейството - или си ергенуваш и си правиш каквото искаш, или си даваш свободата на на някоя жена, защото искаш да си баща и да имаш деца/семейство.
Пък твоята работа ни така, ни така. Не виждам смисъла.

# 26
Има огромни очаквания в днешно време, че връзките трябва да са нещо невероятно динамично и ако не ходите на поне 3 почивки годишно извън страната, ако не сте изгледали всички спектакли в театъра и не сте с по 20 човека приятелски кръг, значи нещо не ви е в ред.
Пълни глупости. Всички стабилни двойки, които познавам, включително и моята, са доста по-спокойни и ходят на различни места, само ако искат, а не защото едва ли не трябва.
Пример, с мъжът ми не обичаме да ходим на театър (Уау!), иначе пък обожаваме киното, затова си купихме абонаменти за hbo и нетфликс, може да звучи скучно на някого, но това разнообразява вечерите ни. Имаме си хобита, ходим на фитнес редовно, събота и неделя, без значение от времето, сме навън, може да е за два часа или колкото да пазаруваме, но разходка ще имаме. Често ходим и в мебелни магазини, за да купим нещо за вкъщи. Мисълта ми е, че нещо съвсем малко, също може да разнообрази, но няма нужда да правите неща, които не ви идват отвътре. Със сигурност имате някакви интереси, обслужвайте си ги, просто гледайте да излизате повече, това че е зима, не означава нищо, сигурна съм, че имате зимни дрехи…

# 27
Сантасе, белот, монополи:)))

# 28
Аз не мога да дам съвет, на третата година бях бременна, а на четвъртата с бебето си стана екшън.
Но сега е най-хубавото ви време, само за вас. Използвайте го за хобита, секс и каквото ви хрумне. Ако обаче още сега ви е скучно заедно, не съм сигурна дали това е вашата връзка. Защото при нас, дори вече десета година, времето заедно е хубаво. Но зависи от хората и очакванията.
Отговор ще откриете заедно, говорейки за връзката си.

# 29
  • София
Една идея /мен много ме кефи/. Намираш ресторант извън София. Не казваш къде отивате. Качвате се в колата, пътувате, говорите, пускате си музика. Пристигате, хапвате и т.н. Може и хотелче...

Общи условия

Активация на акаунт