Съвет как да съживя връзката си

• 6 280
  • 99
  •   1
Отговори
# 90
Аз се сетих опция - да му спре нета. Ама не знам дали си струва изобщо занимавката, щото ще има истерия, гаранция

# 91
Аз се сетих опция - да му спре нета. Ама не знам дали си струва изобщо занимавката, щото ще има истерия, гаранция
Нидей тъй, ша са затрие хубавият мъж... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 92
Ха, че това за мъж ли го имате Joy
Ни нета да спира, ни нищо.
Да си тръгва направо.

# 93
LadyB така са геймърите , всяка секунда в игра . Няма да го промениш , но може да помислиш какво те чака , ако имате деца . Тогава няма и до секс да ти е . А вкъщи нещо помага ли ?
За жалост не, изобщо не се сеща сам, ако го помоля някога за нещо може и да го свърши, ама иначе не. Понякога се чувствам, че сме като съквартиранти. Чувствам се нежелана и необичана. Иска ми се вече сватба и дете, ама какво дете без секс. На 25 години съм.
Ма за какво ти е дете? Ти си имаш. Просто е по-големичко Joy
Ама как може въобще с такива мухльовци да се хващате.
Сега си представи ако тоя миндил те забремени. На твоя гръб ще е всичко. Абсолютно всичко.
Мъж ще имаш за пред хората. Иначе един боклук ще имаш реално.
Такива битовизми впрочем се решават в началото.
Ако си ок с това да правиш всичко, то тогава няма какво да мрънкаш.
Ако не си ок, е трябвало в самото начало да седнеш и да му обясниш елементарното нещо, че битовизмите се вършат от живеещите в дома. Че това не е хотел.
Ако не е съгласен, знаеш какво следва.
Пък ако не искаш раздяла, стой и си гледай голямото бебе.
Ми те масово са такива, то няма какъв друг... Тя и тя звучи толкова зряло с мисълта за "секс навсякъде и такива неща", че направо нямам думи. На 25, с 6 годишна връзка. Ясна работа. Явно младите поколения си мислят, че като порастнат, живота им ще продължава да е компютърни игри, социални мрежи, водка по тротоарите и секс зад кварталния трафопост или върху рафтовете в килера, за повече колорит... Дано работа поне има девойката, че сакън да не стане лошото, да има финанси да се оправя сама (за доброто на това бебе, дето вече го иска и дето рано или късно ще стане, щом й е такъв мерак)... Flushed

# 94
Че какво му е лошото на секса навсякъде и такива неща? Лошото е, когато секс - никъде и никога, че от компа време не остава. Човек започва да се чуди за какво е тази връзка изобщо, освен може би за споделяне на наема. За "момчето" има смисъл все пак - някой друг е поел домакинството, та той да не се разсейва от ... каквото там прави. Може да не са точно игри, има и други неща, хайде да не го ограничаваме "момчето".

# 95
Че какво му е лошото на секса навсякъде и такива неща? Лошото е, когато секс - никъде и никога, че от компа време не остава. Човек започва да се чуди за какво е тази връзка изобщо, освен може би за споделяне на наема. За "момчето" има смисъл все пак - някой друг е поел домакинството, та той да не се разсейва от ... каквото там прави. Може да не са точно игри, има и други неща, хайде да не го ограничаваме "момчето".
Абе не казвам, че е лошо, напротив... Лошото е това дето не е написала да си го е мислела като са се премествали в самостоятелна квартира, а после я е фраснало по носа и сега се оплаква, че я боли от удара... Joy

# 96
  • в сърцата на децата <3
Що не мога да се върна пак на 25 години. Че и с тоз акъл.
Слушам по радиото един ден, измислили някакъв апликейшън за телефон, като сайт за запознанства - казваш какъв мъж харесваш, пишеш си изискванията и чукваш да търси. И ти казва къде да намериш такъв мъж. И най-честата дестинация където те праща била - във веригите магазини за строителни материали и инструменти. Може и по строежите да се завъртите за мъж, с който да правите "ваши неща по разни места".
Ама баш па по строителните вериги ще са 😂😂😂😂 Що за карък ще съм все да попадам на мъже, които не различават шперплат от OSB без да видят етикета, пък разновидностите им - мираж, мираж... За неграмотни служители двутомник мога да изпиша, като най-култовото беше като ми бутнаха 12 V автомобилна крушка вместо 220 V за огледалото в банята. Но и детето мрънкаше, та не погледнах. Знаете ли какво става като забучиш такова крушка в 20 пъти по-мощен източник? 🤣 А клиенти (мъже) съм консултирала докато си товарех торбите с циментова шпакловка, консултанта само мигаше... Редовно са ме питали професионално ли се занимавам с ремонти, но уви - само фамилните къщи оправям. И си гоня "майсторите" като ги видя какви са гъзоръки.

Та! Искам да знам локацията на строителните магазини със субекти, различни от описаните! Мъж не ми требе, само искам да видя, че съществуват!

# 97
Home Depot, Lowe's, Ace Hardware...
Ама са малко далече.

# 98
  • в сърцата на децата <3
Имам приятелки там, ще ги пратя да проверят 😂

# 99
Ние скучен семеен живот преди появата на децата не сме имали- всеки имаше и свое време, със своите приятели, интереси, хобита. После споделяхме, обсъждахме, създадохме си общи цели, интереси, които следваме и до сега. След това (децата)  за разнообразие започнахме с битовизмите, скандалчетата, спорове, недостига на време (помните ме, може би...).  Не може постоянно ресторанти, екскурзии, музеи, кина. Поставете си някакви общи цели за в по- далечно бъдеще и се борете за тях, стремете се към нещо общо което желаете, примерно. Разбира се, че не са и за пренебрегване почивките и екскурзиите, но те са нещо моментно. Насладете се и на времето вкъщи, на дивана, с чаша вино, хубав филм, почивка след работния ден, не всичко трябва да е А-У и екшън.

Общи условия

Активация на акаунт