Съвет как да съживя връзката си

• 6 242
  • 99
  •   1
Отговори
# 75
Авторе? Живя ли е връзката? Какво стана?
Спи още:))))

# 76
  • SF
Защото е изморен.

Много млади хора се оплакват от скука. Връзките им приключват бързо, защото единственото разнообразие намират в новия партньор. Не четат книги, нямат идеи за нищо, пеят в общия хор на "животът е гаден, пълни мизерници, какъв футбол в България, всички са крадци..."  Гледат филми, не ги разбират. Разнообразието е в мола, с телефон в ръка, да видим какво става в инстаграма на Богдански. Събраха ли се на екскурзията в Тайланд? Джулиана Гани роди ли. Какво роди? А кой ще й ги гледа тези деца. Как да си съживя връзката... Първо си утрепват връзките, после търсят варианти да ги съживяват. Кой ти чете книги в днешно време. Някой хитов сериал по Нетфликс и това е всичко.

# 77
  • в сърцата на децата <3
Точно това синтезирах в едно изречение няколко поста по-рано 😁

# 78
Според мен автора и поливинката са от модерните фейсбук/инста поколения, за които ако не качваш нон стоп снимки от някъде или измислени емоции, значи живееш в тотална скука. Животът не е низ от изненади и самото изненадване не е единствения начин за подръжка на трепета. Този етап е типичен за малки гаджета в първите месеци - година. Разнообразие и забава може да има и в мега скучни битови дейности. Например ние много си говорим и смеем и обсъждаме много неща от седмицата, докато почистваме или правим някаква домакинска работа. Вечер като заспят децата си имаме кино вечери, гледаме стари филми, ядем шоколад и т. Н. Разходки си имаме всеки уикенд, какво като е зима?! Мил жест също е изненада, например тръгвайки за работа, намирам закуска в колата, която мъжа ми е оставил. Любима вечеря на фона на музика, която харесвате. Самото приготвяне на вечерята.
Иначе да, разнообразяваме и с уикенди тук-там. Сега след няколко дни отиваме с приятели и децата на спа. Доста често ни гостуват или ние гостуваме на приятели. Вечер след тежък работен ден задължително си говорим на по чаша хубаво вино. И в скуката не ни е скука. С две двца сме, 10+ години заедно. На вас ви е рано още за дете, защото ако сега ви е еднообразно, ежедневието около бебе ще ви съсипе.
Концентеирай се в малките неща, за да е ефектно нещо, не е нужно да е уау. Има ли любов, има и начин.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 11:10 от Radeva-87

# 79
Трябва ви адреналин и на двамата. Може да пробваш с някой екстремен спорт ако мислиш, че на нея би и харесало. Изненадващо пътуване също.... рози, свещи и шампанско в хотелската стая. Заведи я на концерт или на кино.На мен също много ми липсва адреналин в живота ми, аз пък по цял ден си стоя вкъщи, случвало се е 10-20 дни да не излизам от вкъщи и много добре ви разбирам. Отразява се зле на психиката. Живота става сив и скучен.

# 80
Здравейте!

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 11:33 от Анонимен

# 81
Ами няма какво да направиш. Явно човека това иска, това му е топа на живота - да бачка и да цъка на компа.. добре дошли в новото поколение. Масово младите хора са подобни. Освен да си намериш друг дето не е залепен за компа, друг съвет не мога да дам. И ай предвид, че ако имате дете, ти ще го изгледаш, а той даже ще се сърди, че реве и му пречи да си цъка...

# 82
LadyB така са геймърите , всяка секунда в игра . Няма да го промениш , но може да помислиш какво те чака , ако имате деца . Тогава няма и до секс да ти е . А вкъщи нещо помага ли ?

# 83
LadyB така са геймърите , всяка секунда в игра . Няма да го промениш , но може да помислиш какво те чака , ако имате деца . Тогава няма и до секс да ти е . А вкъщи нещо помага ли ?

За жалост не, изобщо не се сеща сам, ако го помоля някога за нещо може и да го свърши, ама иначе не. Понякога се чувствам, че сме като съквартиранти. Чувствам се нежелана и необичана. Иска ми се вече сватба и дете, ама какво дете без секс. На 25 години съм.

# 84

За жалост не, изобщо не се сеща сам, ако го помоля някога за нещо може и да го свърши, ама иначе не. Понякога се чувствам, че сме като съквартиранти. Чувствам се нежелана и необичана. Иска ми се вече сватба и дете, ама какво дете без секс. На 25 години съм.

Ма за какво ти е дете? Ти си имаш. Просто е по-големичко Joy
Ама как може въобще с такива мухльовци да се хващате.
Сега си представи ако тоя миндил те забремени. На твоя гръб ще е всичко. Абсолютно всичко.
Мъж ще имаш за пред хората. Иначе един боклук ще имаш реално.
Такива битовизми впрочем се решават в началото.
Ако си ок с това да правиш всичко, то тогава няма какво да мрънкаш.
Ако не си ок, е трябвало в самото начало да седнеш и да му обясниш елементарното нещо, че битовизмите се вършат от живеещите в дома. Че това не е хотел.
Ако не е съгласен, знаеш какво следва.
Пък ако не искаш раздяла, стой и си гледай голямото бебе.

# 85
Ами момиче, послушай лелите тука и го разкарвай тоя.. я се замисли, за какво ти е точно? Един стол пред копма и ей го нА, същото.. ама поне чорапите и чиниите ще са по-малко. Охх чак се изнервих заради тебе Scream що ги търпите такива търтеи, нямам идея..

# 86
  • София
Момиче, връзката е изчерпана, некачествена и незряла.
Не ѝ търси развитието, а края.

# 87
Какво му харесваш? Какво?
На този търтей. Който предпочита игрите пред теб и даже интимност нямате. Голяма борба да се заробиш завинаги да си му слугиня. Неудовлетворена.

# 88
Що не мога да се върна пак на 25 години. Че и с тоз акъл.
Слушам по радиото един ден, измислили някакъв апликейшън за телефон, като сайт за запознанства - казваш какъв мъж харесваш, пишеш си изискванията и чукваш да търси. И ти казва къде да намериш такъв мъж. И най-честата дестинация където те праща била - във веригите магазини за строителни материали и инструменти. Може и по строежите да се завъртите за мъж, с който да правите "ваши неща по разни места".

# 89
Човекът е пристрастен към игрите или каквото там прави в интернет. Можеш да го "накараш" за някоя вечер да поизлезете, но това ще е откъсване, временно и за малко. Не ми се вярва да пожелае да се откаже от пристрастяването си. Но не пречи да опиташ, разбира се. Поговорете, обясни какво и как.

Общи условия

Активация на акаунт