Съвет как да съживя връзката си

• 6 243
  • 99
  •   1
Отговори
# 30
  • SF
Играйте настолни игри шах, скрабълс и т
н.
Гответе заедно.
Гледайте филми или ходете на кино, след това обсъждайте филма.
Канете си  гости или ходете на гости.
Това се сещам за сега.

Вероятно са преминали през такива опити със съмнителен успех. Ако човек не го носи това в себе си и няма вътрешен порив и мотив да си организира свободното време по този начин, с много вложен хъс и старание, 1-2-3 вечери се запълват с нещо различно, но след това импулсът намалява и скрабълс игрите също се оказват "правене на едно и също".
Много е трудно на непознати хора да им се даде съвет какво ще ги забавлява.
Аз мога да им препоръчам да си направят изненада скок с парашут, а те да страдат от аерофобия.
А и за колко време ще се разнообрази скучният семеен живот? - за половин ден. После пак същото.

# 31
Правете това, което сте правили и преди тези 4 години, в които сте във връзка. Не сте ли правили нещо поотделно преди да се запознаете? Ако не сте и пак сте си лежали по диваните, връзката няма да ви разнообрази. Всичко си идва от това, какви хора са в нея.

# 32
Правете това, което сте правили и преди тези 4 години, в които сте във връзка. Не сте ли правили нещо поотделно преди да се запознаете? Ако не сте и пак сте си лежали по диваните, връзката няма да ви разнообрази. Всичко си идва от това, какви хора са в нея.
Много добър съвет.

Авторе, казваш, че всеки ден ходите на работа и после се прибирате вкъщи изморени, нищо не правите. Това не е проблем на връзката, няма какво да я съживявате, съживете самите себе си.

# 33
То повече това от женска гледна точка, ама може да се откраднат идеи..
https://www.bg-mamma.com/?topic=319905

# 34
Е, голямо разнообразяване ще е тва бебе.
Няма ли бебе до 4-тата година, форумния съвет отсъжда раздяла/развод.

Живейте си живота, подхванете някое хоби заедно.

# 35
Е, то зависи и на колко години са. Така като гледам – около 30, дано не и повече.
Колко пък да си го живеят живота, ако жената е настроена вече за деца и семейство, а мъжът още го вее вятър на бял кон и го вълнуват само някакви инфантилни изненадки.
Хубаво предложиха по-назад да я изненада с предложение за брак, ама той нещо се ослушва. Та да не се изненада той, ако някой ден любимата го зареже като безперспективен и несериозен.
Друго, което ми прави впечатление – млади, здрави хора да седят само вкъщи вечер и през почивните дни, с изключение на няколко разходки през лятото, на какво се дължи? Липса на приятели, на финанси?
Двама работещи все биха могли да си позволят да излязат някъде навън – на кино, на кафе, в някое по-евтино заведение, ако проблемът е финансов? Ако живеят в голям град, има куп мероприятия, които свободни хора без деца могат спокойно да посещават, немалко от тях дори са безплатни или на символични цени.

# 36
Не знам, аз като изляза вечер по центъра все млади хора виждам. Не е като да няма. Но в центъра на София е нормално все да има пълни заведения и мероприятия.
Странно ми стана, че в сряда на ледената пързалка до входа на метрото на Орлов нямаше нито един човек. Ето, авторе, идете на кънки!

Иначе за бебето, човека се чуди какво да прави в свободното време, вие го обебихте набързо… човек да не попита нещо в тоя форум. Ако нямаш брак-жени се, ако нямаш бебе - забременявай. Ако имаш и двете - развеждай се!

# 37
Не знам, аз като изляза вечер по центъра все млади хора виждам. Не е като да няма. Но в центъра на София е нормално все да има пълни заведения и мероприятия.
Странно ми стана, че в сряда на ледената пързалка до входа на метрото на Орлов нямаше нито един човек. Ето, авторе, идете на кънки!

Иначе за бебето, човека се чуди какво да прави в свободното време, вие го обебихте набързо… човек да не попита нещо в тоя форум. Ако нямаш брак-жени се, ако нямаш бебе - забременявай. Ако имаш и двете - развеждай се!
Зависи в кой час си минала, може по-късно да се пълни. На "Юнак" има повече хора, отколкото ми се иска вечер през седмицата. 😄
Авторът изчезна и ние си нищим. 😁
Ние караме кънки, на фитнес ходим другите дни. Единия почивен ден последните две седмици сме на открития басейн на Панчарево.
Едно спа, един театър и опера не можем да наместим във времето.

П. С. Странни са ми тези хора, които не знаят какво да правят през свободното време. Повечето хора се чудят как да си "напъхат" всички планове в това свободно време.

# 38
Минах в 7 и нещо вечерта и после в 11 вечерта и нямаше никой и двата пъти. А като се сетя преди 12-15 г като бяхме ученици имаше пързалка на ндк и понеже училището ми беше там, доста приятелки ходеха. Аз изпитвам ужас да се пързалям, красиво е, но не мога.

Иначе си права, не знам хората как имат време. От октомври мечтая да мога да гледам филм. И само си мечтая.

# 39
Еми екскурзия , някъде на ресторант , за да не е все вкъщи , на спа . Само трябват пари .

# 40
  • Тра-ла-ла
Не малка част от хората, които са свикнали постоянно да са с телефон в ръка - не знаят какво да правят в свободното си време, как да се забавляват и как да не им е скучно сами със себе си или с другите. Те са свикнали отвън и наготово да получават забавления. Тик ток, инстаграм, фейсбук, ютюб. Клик, скрол, лайк. Не могат да водят смислени разговори, нямат фантазия, нямат никакви интереси, нямат хобита. Дори като излязат с приятели - пак на телефоните.

# 41
Запишете се в клуб за размяна на съпруги.

# 42
Ама той съпруга няма, какво да разменя? Simple Smile

Сега, да бяха семейство с деца, да са ги погълнали битовизмите, та да се чудят как да върнат тръпката и да запалят предишното огънче – да помогне човек с някоя идея.
Ама два свободни електрона да се чудят какво да си правят свободното време... Моля???

# 43
Здравейте, дами! Бих искал да видя женска точка за проблемите, които имам във връзката си и да ви помоля за съвети как да я подобря. Смятам, че доста хора изпитват проблеми като моите и може би този пост ще е полезен и на други хора в моята ситуация. На кратко ще разкажа за моята връзка. Във връзка съм от 4 години и мисля че във връзката ни има застой, липсва разнообразие и нови емоции. Както доста хора и ние сме попаднали в скучното ежедневие. Всеки от нас ходи на работа и се прибира вкъщи изморен, и така всеки ден. Събота и неделя най-често си почиваме вкъщи. Лятото ходим на разходки уикенда, но зимата е студено и си стоим вкъщи. Искам да ви попитам, как вие разнообразявате връзката си, какво правите в свободното си време заедно. Имам чувството и че сме се изчерпали откъм интересни и вълнуващи изненади. Ще съм благодарен ако ми споделите как вие разнообразявате връзката си, как изненадвате вашият партньор. Ще се радвам и ако ми споделите идеи за изненади към моята приятелка

Здравей, моят съвет е да започнете с не много ангажиращи и прости занимания. Например може веднъж месечно да ходите на кино или театър, може да си вземете настолни игри като скрабъл, шах и т.н. Може да излезете на кафе или вечеря. Може да отидете за едно - две нощувка в някоя хижа (ако сте от София има супер хижи във Витоша на 20-30 мин. на супер цени) ще се разходите в планината ще хапнете може да си направите и кино вечер след това🤷. Колкото до разходките през зимата, това че е студено не би трябвало да е проблем живота не спира през зимата. Ще се облечете добре и ще отидете да пиете чай или топъл шоколад. Ако искаш нещо по-ангажиращо може да си вземете куче, ще го разхождате ще си имате грижи покрай него. Най-ангажиращо би било едно бебе тогава набързо ще живнете и двамата😁

# 44
Завиждам. На нас все времето не ни стига, милион планове имаме, а все си запълваме уикендите. Я на дете да помогнеш, я допълнителна смяна да вземеш, я да се стегнем и да направим онова основно чистене, а преди това да запазя час за фризьор.. Малко скука добре ще ни дойде. 😁

Общи условия

Активация на акаунт