Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 424

• 46 438
  • 736
  •   1
Отговори
# 615

Добро утро момичета Two Hearts

Много хубави разсъждения прочетох, определено тази история ще е вълнуваща и провокираща нашето мислене.Само две серии и толкова много въпроси на които искаме отговори.

Кастът е топ и всички още от началото дадоха сериозна заявка, че ще ни държат в напрежение. Няма персонажи в сянка.  Дори тези появили се за  кратко братовчеди - дамата се оказа адвокат, а Бекир определено има някакви негови си планове. Дали той няма да е замесен в прострелването на чичо си?  Видя се, че мнението му за Каан  не е съвсем "братско". 

Все още не загатват дори с какво точно се занимава семейство Акънджъ - бил Агата шеф на  мафия, ама каква? Най-актуалната и болезнена тема в момента  -  да е нещо свързано със строителството. Незаконно, безотговорно и свързано със заобикалянето на законови разпоредби. Ей-така си мисля на клавиатура. но пък в презентацията за него го представиха с нещо доста по-мащабно и престъпно.

Интригуващи са ми и двете майки - Перихан и Вера /защо Вера - дали не е чужденка?/ И какво общо имат двете - а, че са имали в миналото - имали са?

И как така години наред Агата се е измъквал "чист" без да могат да го хванат с някакво сериозно обвинение. Старият Кошанер го е преследвал, сега младият продължава, но с Тахир.

Много въпроси  на които търсим отговорите. Дали някъде ще познаем или  ще ни изненадват, важното е, че историята провокира интерес.

Днес дали няма да има някоя снимка още - щом са разбрали локацията на снимките - ще има фенски атаки. Интересна е и къщата на  Акънджъ.

Ще гледаме и ще си коментираме, защото ще има какво. Историята се очертава да е интересна и интригуваща. Доколко ще е римейк на аржентинската версия - взета е идеята, а как ще се адаптира в турския си вариант - предстои да видим.

Хубав и слънчев ден момичета!

# 616
  • Пловдив

Добро утро в неделя.
Предстои да видим още усмивки между Тахир и Керимшах.
Днес или утре ще чакаме нов трейлър, в понедебник въведение и снимки за епизод 3.

https://m.aksam.com.tr/yazarlar/baris-kocaoglu/kivanc-tatlitug-e … isi/haber-1349106

Извадка от статията на известния турски журналист Баръш Коджаолу за нашия сериал Казвам се Фара / Adım Farah:

НОВИТЕ СЕРИАЛИ ПРАВЯТ СИЛНА СТЪПКА ТОЗИ СЕЗОН
Миналата седмица сериалът „Казвам се Фара“ направи такъв успех, че очевидно ще бъде една от най-добрите творби за този сезон...
Демет Йоздемир и Енгин Акюрек изглеждат добре заедно.
Специално детето актьор беше толкова добре подбрано, че покори сърцата.
На екрана липсваше Енгин Акюрек...
Всяка година Демет Йоздемир подобрява актьорската си игра. Демет вече не играе, тя живее, преодолява всяка роля.
Независимо дали играе модерна жена или селска жена, тя отдава дължимото на това.
Успех и на двамата в новия сериал.

# 617

Джитках си из Нета и изведнъж ми попадна снимка от "КВФ"  че се сетих - откъде тръгна нашето пътешествие с Енгин и неговите персонажи.
Керим Ългаз - първо запознанство, после още десетки други мъже представени ни от Енгин - всеки със своята история, индивидуалност, характер, проблематика  и живот.
Никога не могат да се объркат кой-кой е.

За статистиката само да отбележа - "КВФ" - 2010 година. Тринадесет години...

# 618
  • Пловдив

На 12 март 2014 г., точно преди 9 години се запознахме с Йомер.
Времето лети, лети...

# 619

Преди сериала имаше интервю, снимки...

# 620
  • Пловдив

Днес май ще имаме втори трейлър.

# 621

Днес май ще имаме втори трейлър.

People Eyes People Eyes People Eyes

# 622
# 623
  • Варна

Времето лети, лети...

Да, не е за вярване 9 години са минали, но сериала не спира да обикаля света ...Yellow Heart  и да е в челните редици на Нетфликс,  не помня рейтинга му по време на излъчването, ама не беше някакъв изкъртващ, къртеше един "Хубавата селянка" мисля, който е отдавна забравен от всички Rage 

Хайде да идва сряда Simple Smile

# 624

Времето лети, лети...

Да, не е за вярване 9 години са минали, но сериала не спира да обикаля света ...Yellow Heart  и да е в челните редици на Нетфликс,  не помня рейтинга му по време на излъчването, ама не беше някакъв изкъртващ, къртеше един "Хубавата селянка" мисля, който е отдавна забравен от всички Rage  

Аз помня - 2-ри сезон изкара с рейтинг от 2 до 4, изобщо мисля че 5-6 не е минавал сериала.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 18:14 от araselia

# 625
  • Варна

Времето лети, лети...

Да, не е за вярване 9 години са минали, но сериала не спира да обикаля света ...Yellow Heart  и да е в челните редици на Нетфликс,  не помня рейтинга му по време на излъчването, ама не беше някакъв изкъртващ, къртеше един "Хубавата селянка" мисля, който е отдавна забравен от всички Rage 

Аз помня - 2-ри сезон изкара с рейтинг от 2 до 4, изобщо мисля че 5-6 не е минавал.

Еми, да не го мислим рейтинга, така или иначе не ги разбрахме комшиите с техните вкусове Smirk аз поне ,не ...

# 626
  • Пловдив

Дааа, сериалът вървеше в рейтинга през 1 сезон все след този за Сюлейман - пак исторически.
Но е един от най-гледаните и продаваните по света. Препоръча го и Барбра Страйсънд, Надя Команечи  също, гледаха го и семейството на Меси по тв. Награда на Енгин за най-добър актьор в Сеул, номинация за Еми и още много награди за сериала "Мръсни пари и любов".

# 627
Ами, историческите сериали имат висок рейтинг винаги. А и съседите си ги гледат.
Виж извън тях се търсят нови, интересни истории, както и имена от звездната листа.

# 628
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=Fs4ldsZ9MI0

Ето го трейлър 2 към еп. 3.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 21:00 от mariana51

# 629

Офф, Тахир пак ще стреля Фара…
И то след като е видял как се бори за сина си.
Аааа, започва да ме ядосва

Общи условия

Активация на акаунт