Добро утро момичета

Много хубави разсъждения прочетох, определено тази история ще е вълнуваща и провокираща нашето мислене.Само две серии и толкова много въпроси на които искаме отговори.
Кастът е топ и всички още от началото дадоха сериозна заявка, че ще ни държат в напрежение. Няма персонажи в сянка. Дори тези появили се за кратко братовчеди - дамата се оказа адвокат, а Бекир определено има някакви негови си планове. Дали той няма да е замесен в прострелването на чичо си? Видя се, че мнението му за Каан не е съвсем "братско".
Все още не загатват дори с какво точно се занимава семейство Акънджъ - бил Агата шеф на мафия, ама каква? Най-актуалната и болезнена тема в момента - да е нещо свързано със строителството. Незаконно, безотговорно и свързано със заобикалянето на законови разпоредби. Ей-така си мисля на клавиатура. но пък в презентацията за него го представиха с нещо доста по-мащабно и престъпно.
Интригуващи са ми и двете майки - Перихан и Вера /защо Вера - дали не е чужденка?/ И какво общо имат двете - а, че са имали в миналото - имали са?
И как така години наред Агата се е измъквал "чист" без да могат да го хванат с някакво сериозно обвинение. Старият Кошанер го е преследвал, сега младият продължава, но с Тахир.
Много въпроси на които търсим отговорите. Дали някъде ще познаем или ще ни изненадват, важното е, че историята провокира интерес.
Днес дали няма да има някоя снимка още - щом са разбрали локацията на снимките - ще има фенски атаки. Интересна е и къщата на Акънджъ.
Ще гледаме и ще си коментираме, защото ще има какво. Историята се очертава да е интересна и интригуваща. Доколко ще е римейк на аржентинската версия - взета е идеята, а как ще се адаптира в турския си вариант - предстои да видим.
Хубав и слънчев ден момичета!

и да е в челните редици на Нетфликс, не помня рейтинга му по време на излъчването, ама не беше някакъв изкъртващ, къртеше един "Хубавата селянка" мисля, който е отдавна забравен от всички
аз поне ,не ...