Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 424

• 46 430
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:55eb070b8b

Втори трейлър към еп.3 на "Казвам се Фара".
Превод Sveti, с благодарност.

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/3-2.avi-EU5YzQ3cHJaTYCIi

И тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239509%2F221be020 … pl_wall_223680451

# 631
# 632
Благодаря за превода на трейлъра. Хареса ми репликата на Тахир" Ти ще правиш каквото си длъжна, а аз каквото не съм длъжен". Има надежда за него, аз още не мога да разбера от коя страна е той - от тъмната или от светлата, защото все пак последно тръгна с пистолета да убива Фара, ако не беше вдигнал температура Керим, това я чакаше.

# 633
Привет.

Благодаря за скоростния превод.
Тези дни съм в движение. По късно ще изкажа впечатления,като успея да догледам епизода.
Какви пламъци име в новия фрагмент.

Тахир, ще е черна овца,но нека да видим къде ще го отведе Фара. Nature Boom

# 634
  • Пловдив

Добро утро в понеделник.
И тук разголиха момчето ни. Не пропускат - във всеки филм и сериал.
Днес чакаме снимки и въведение към епизод 3.

# 635
Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

# 636
  • Пловдив

Енгин в сторито си е сложил трейлър 2 към еп. 3.

# 637

Тахир направо ни "застреля" и сме в неизвестност... Smile
Къде сме всички?

# 638
  • Пловдив

Отвръщам на удара.

# 639

Тахир направо ни "застреля" и сме в неизвестност... Smile
Къде сме всички?

Марта, наистина ни застреля Grinning. Аз съм в шах как от тъмната страна ще иде на светлата, дори и да почне с добрините от тук нататък, миналото му ще тежи, незнайно с какви грехове.
  А за какво поръча да им правят фалшиви паспорти - на Фара и сина и, да им помага да избягат ли Thinking С каква цел
  Ясно ми е ,че нищо не ми е ясно Simple Smile

# 640
  • Пловдив

https://televizyongazetesi.com/ilgi-katlanarak-artiyor-engin-aky … 7vvr9XE8RamE87_nA

Интересът расте експоненциално, хармонията на Енгин Акюрек и Демет Йоздемир става все по-добра с всеки нов епизод!

TelevizyonGazetesi.com – Вторият епизод от сериала "Казвам се Фара" беше излъчен и зрителите го гледаха почти затаили дъх. Имаше страхотна среда за взаимодействие в социалните медии за сериала, в която бяха дадени първите признаци на сближаване между Фарах и Тахир. По-специално, интересът, проявен от феновете на турските телевизионни сериали в чужбина към „Казвам се Фара”, нараства експоненциално.

В средата на социалните медии виждаме интензивното споделяне на сериала от публиката, особено в испаноезичните страни. Популярността на Енгин Акюрек е известна в страните от Латинска Америка, а Демет Йоздемир напоследък се превърна в една от най-обсъжданите турски актриси в тези страни.

Можете да видите, че интересът към поредицата „Казвам се Фара“ нараства в различни страни по света, като в Латинска Америка, с публикациите, направени от много хора на различни езици в социалните медии.

Освен проявения интерес в социалните мрежи, има още един детайл, който привлича вниманието към втория епизод на сериала, който излезе на екран в сряда, 8 февруари.

Според някои коментатори Демет Йоздемир прекали с представяне в първия епизод. Във втората част е по-тихо, но изглежда героинята предава чувствата си на публиката по по силен начин.

Във втория епизод много зрители имаха шанса още по-отблизо да забележат, че хармонията между Енгин Акюрек и Демет Оздемир също е била много успешна. В сцената, в която двамата се събират, се дава посланието, че в бъдеще ще се развие много специална връзка между Фара и Тахир.

Както винаги, Енгин Акюрек демонстрира емоционален интензитет, който показва, че той живее във всяка клетка от тялото си със своята стойка, държание, изражение на лицето и очи.

Силата на сериала "Моето име е Фара" да влияе на зрителите в много страни по света също се тества всеки ден със стотици хиляди споделяния в социалните медии.

Пуснаха снимки от 3 епизод и озета:
След малко превод.

Въведение към епизод 3 - превод Sveti:

Фара, животът на чието дете е в опасност, не знае, че Тахир, от когото тя търси помощ, е натоварен със задачата да я ликвидира. Както казва агата, погледът на жената и онзи детски смях вълнуват съвестта му. Дали те ще успеят да проникнат през кожата на Тахир?

От друга страна, докато Мехмет се приближава към Фара стъпка по стъпка, за нея ще става все по-трудно да избяга от него. Пенсионираният началник Орхан се озовава в епицентъра на събития, които изобщо не е очаквал. Да види Вера в съседство, за Перихан означава да си припомни неприятни спомени.

Гьонюл ще се срещне отново с Каан, когото познава като Емир и кръвта й ще се разгорещи още повече.
Да бъде използвана от агата, за Фара е по-лошо отколкото да бъде убита. Фара е изправена пред много трудно изпитание.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 18:03 от mariana51

# 641

Чакаме озет, нали?
Тука май е сцената където Фара му обработва нещо лявата ръка. Дали някой не го е прострелял? Или щото са в някаква кухня - да го резнал с нож?
А тя с много интересна торба се движи...

# 642
  • Варна
Привет, дами  Simple Smile
Много пищови сте  размахали  Smiley,  в този сериал за нищо ги нямат,  Фара и тя, да не остане назад Imp

https://televizyongazetesi.com/ilgi-katlanarak-artiyor-engin-aky … 7vvr9XE8RamE87_nA

Интересът расте експоненциално, хармонията на Енгин Акюрек и Демет Йоздемир става все по-добра с всеки нов епизод!

TelevizyonGazetesi.com – Вторият епизод от сериала "Казвам се Фара" беше излъчен и зрителите го гледаха почти затаили дъх. Имаше страхотна среда за взаимодействие в социалните медии за сериала, в която бяха дадени първите признаци на сближаване между Фарах и Тахир. По-специално, интересът, проявен от феновете на турските телевизионни сериали в чужбина към „Казвам се Фара”, нараства експоненциално.

В средата на социалните медии виждаме интензивното споделяне на сериала от публиката, особено в испаноезичните страни. Популярността на Енгин Акюрек е известна в страните от Латинска Америка, а Демет Йоздемир напоследък се превърна в една от най-обсъжданите турски актриси в тези страни.

Можете да видите, че интересът към поредицата „Казвам се Фара“ нараства в различни страни по света, като в Латинска Америка, с публикациите, направени от много хора на различни езици в социалните медии.

Освен проявения интерес в социалните мрежи, има още един детайл, който привлича вниманието към втория епизод на сериала, който излезе на екран в сряда, 8 февруари.

Според някои коментатори Демет Йоздемир прекали с представяне в първия епизод. Във втората част е по-тихо, но изглежда героинята предава чувствата си на публиката по по силен начин.

Във втория епизод много зрители имаха шанса още по-отблизо да забележат, че хармонията между Енгин Акюрек и Демет Оздемир също е била много успешна. В сцената, в която двамата се събират, се дава посланието, че в бъдеще ще се развие много специална връзка между Фара и Тахир.

Както винаги, Енгин Акюрек демонстрира емоционален интензитет, който показва, че той живее във всяка клетка от тялото си със своята стойка, държание, изражение на лицето и очи.

Силата на сериала "Моето име е Фара" да влияе на зрителите в много страни по света също се тества всеки ден със стотици хиляди споделяния в социалните медии.

[/size][/i][/color]

Благодаря за чудесната статия, Мариана Heart Decoration и за озета !
Да, така е Енгин живее в сериала вече като Тахир и хората го виждат, всичко е ново - жестове, мимики, стойка, нищо общо с другите му образи. Невероятен е,  ние си го знаем, но е приятно да го прочетеш в пресата Two Hearts
Радвам се и за Демет, която също заживя в образа на Фара . Получава им се ! Браво на тях !

Наш Тахир обича съвременна музика се разбра,  да видим кой ще свири, пее и танцува в новия бар или само дистанционното ще играе  Thinking Smiley
Араселия Heart Decoration май не познахме за червенокосата, че е танцьорка Smirk а за паспортите и аз съм в чуденка Thinking  май реши да ги остави да избягат, но после като видя, че живеят до полицая се разкандардиса .

Тази вечер съм с любимите Ефеолу.

страхотните Санджар и Мави Yellow Heart

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 21:14 от Аnista

# 643

Мариянка Two Hearts благодарности за статията! Хубаво е когато говорят истинските оценители - т.е. хора разбирайки какво гледат.
Разните драскачки които превъртат с мишката  и  излагат на показ  мнения базиращи се на пристрастно отношение  - да си гледат неангажиращите  филми и дизита. Тяхното мнение не е меродавно.

Благодарности  отново на теб и на Свети Two Hearts  за озета!  Напрегната серия ни очаква.  Очертават се няколко момента.
Фара -Керимша. Борба за живота му.
Тахир - Фара. Отново животът е на дневен ред, този път на самата Фара.
Тахир-  Али Галип. Кръстопът и трудно решение за Тахир. Лоялността към човека, който го е отгледал и новото и неизвестното свързано с Фара и сина ѝ.
Гюнюл- Каан. Опасно сближаване, което не се знае докъде ще доведе.
Мехмет- Фара. Него го оприличавам на хищник дебнещ жертвата си. Може да е от правилната страна, но  ми всява някакъв страх.

В кадър - едно, зад кадър -  прекрасни отношения. Визирам снимката.

# 644
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=5a5ltksvm90&t=1s

Изненада - имаме визуализация/част от 3 епизод.
Очаквайте превод.

Общи условия

Активация на акаунт