Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 424

• 45 785
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Следобеден привет и от мен!
Без думи е случващото се ,при съседите!
Социалните мрежи са пълни с клипове ,повечето от които са с зов за помощ и трагичен край!Много жертви,много разрушени домове които са градени цял живот!Градовете не са това които бяха!
Спорен да ни е деня!

# 181
Привет. 

Тъжно и покъртително е случващото се,че  оставам без думи. Гледам постоянно клипчета и снимки в социалните мрежи, сълзите ми тръгват сами. И да искаш да не можеш да помогнеш на близките ти,затрупани под руйните. Не знам дали  е можело да се предотврати загубата на толкова много животи. Но се плаша,като чувам за неправилното строене на сградите  и всичко останало,коита излиза, като информация. Дано и нас ни пази  Бог.  Hands PrayКолкото повече време минава,намалява възможността да спасят още  хора. Дано имат късмет под развалините и  по-голям брой  да оцелеят. Ще отнеме много време на съседите да се съвземат чисто физически, психически и материално. Мисля,че загубените човешки животи са болка без лек.
Наистина се успокоявам  малко при мисълта,че доброто съществува и всички се обединяват в обща кауза.   Затова,че всички страни и хора по света, откликват, помагат на тези изстрадали хора. Дори,че махнаха ембаргото  на стоки за Сирия.
Пълни ми се душата от смелостта и доблестната постъпка на тези, които на място отидоха с риск за техния живот. 

Естествено не мога да се начудя на спекулациите и отразяването на информацията , кой колко лири е дал. Но толкова им е акъла на тези журналисти.
На никой не му е до сериали, важното е да няма повече жертви, а още живи хора да бъдат открити. Желая им го от сърце, ние имаме търпение да получим чаканото.

Приятен и спокоен петък със Санджар ефе.

# 182
  • Пловдив

https://twitter.com/EbruKuryaDiler/status/1624021257606819841

При земетресението Енгин Акюрек не спести подкрепата си и помогна на кампанията за помощ, която събрахме за разрушената къща на един от нашите поддръжници на EAFC. Благодарим му много и поднасяме уважението си.

# 183

https://twitter.com/EbruKuryaDiler/status/1624021257606819841

При земетресението Енгин Акюрек не спести подкрепата си и помогна на кампанията за помощ, която събрахме за разрушената къща на един от нашите поддръжници на EAFC. Благодарим му много и поднасяме уважението си.

# 184
  • Пловдив

От сторито на Енгин:

ВНИМАНИЕ МОЛЯ!!!

КОЛ ЦЕНТЪР ЗА ДЕЦА

Министерството създаде колцентър за деца в земетръсната зона, където техните семейства и близки не успяха да се свържат. На първо място, когато видите непридружено дете, можете да се обадите на следните телефони на Министерството на семейството 24/7. Децата не трябва да се предават на никого, освен на властите.

( 0501730 10 50....60)

СЕМЕЙСТВАТА МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗЧЕЗНАЛИ ДЕЦА, КАТО СЕ ОБАДЯТ НА СЪЩИТЕ НОМЕРА

UCIM

# 185
Така се развихрих в кухнята, че едва сколасах за втората част на серията.

# 186
  • Пловдив

Добро утро в събота, нека е добро, нека започнем да виждаме и усмивки...
В социалните мрежи, поради отлагането на снимането на сериалите, споделят, че и те трябва да започнат да работят. На снимачните площадки има технически екипи от по 150 - 200 човека. Трябва да се започне работа, така както всички работят... Животът продължава...
Остава да видим, кога ще започнат.

# 187

Момичета Two Hearts
И днес е мразовито навън, така че чаша ароматно кафе ще ни е от полза, ако все пак имаме излизане.
Замислих се , те все ще започнат да снимат, но дали на хората ще им се гледат драми от една страна /още натоварване/ а нещо от  другата крайност едва ли ще има някой желание да снима и излъчва. Но пък знае ли човек какво предстои...

# 188
Съботен добър ден,момичета!
Доброволците продължават да се раздават в подкрепа на засегнатите райони!
А шанса за оцелели, намалява с всеки изминал час!Дано има още добри новини!
Вижте какво ми излезна при рускините!

Спорен да е деня ,макар и доста мразовит!

# 189
Привет.
Браво на Енгин.   Всеки втори човек в Турция има близки и роднини под отломките, или останали живи.   Средната температура е-10.  При 24 000 починали, продължават да вадят живи хора. Както  много дечица и бебенца. Браво на всички тези хора, правят невъзможното... Спасяват хората от ада и мъките през които преминават.  Дано има още живи, още спасени, чудо е .. Изпратиха  каравани, осветление и други жизнено важни неща за засегнатите свои сънародници, а актьорите ,събират и разпределят помощи .   
Какво по-хубаво от един спасен живот и обединението им в тази  бедствена ситуация. 

Благодаря на Бог и на всички хора, лекари, мед. сестри,че ги има и помагат всеки ден на останалите. С риск за своето здраве.

# 190
  • Пловдив

Енгин преди малко в сторито си:
Адрес на солидарността Кадикьой

За известно време ще приемаме дарения само за палатки.
Ще продължим работата си без доброволческа подкрепа до следващото ни съобщение.

Благодарим на нашите съседи, които с голяма всеотдайност показаха най-добрия пример за солидарност в трудни времена, за тяхната подкрепа и труд.

Добре че ви има.

# 191
Хората така сме устроени, че при беда да си помагаме. Имам чувството обаче, че в другите държави имат много стройна организация точно за такива дейности - дали инцидентно при бедствия или постоянно за нуждаещи се. Когато има такива благотворителни кампании задължителното е да има абсолютна прозрачност, а не като при нас /мнителна съм, защото навремето се събраха толкова много средства за Стражица , а хората останаха години във фургони//

# 192
  • Пловдив

Енгин репостна в сторито си това видео: https://www.instagram.com/p/CohbNm5Av-j/?hl=bg
Този човек иска палатки, има храна, но няма палатки.

Не можеш да го заведеш на плажа, защото присъствието му те притеснява.
Не ми давате къщата под наем, защото той идва с мен.
Не ме пускате в ресторанта, защото "мръсно е".
Въпреки това мога да го занеса до развалините, за да те намеря след земетресение.
Мога да го взема на открито поле, защото си се изгубил без GPS, като нямаш достатъчно батерия на телефона си.
Мога да го взема на ски курорта, защото си се чувствал сякаш си на достатъчно ниво, за да слезеш от пистите.
Мога да го вкарам в морето, защото въпреки червеното знаме, ти се отдалечи от брега, поставяйки живота си в опасност.
За щастие не му пука, че си лицемер.
То ще те намери.
Това ще те спаси.
ЗАЩОТО КУЧЕТА СПАСЯВАТ ЖИВОТИ.
Отнасяйте се към тях с уважение.
Отнасяйте се към тях с любов ❤

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 19:48 от mariana51

# 193
Правим, какво правим - умовете и постовете ни са свързани с идващите новини от съседите. Всеки спасен живот е една  победа и надежда за още оцелели. 

# 194
  • Стара Загора

Енгин репостна в сторито си това видео: https://www.instagram.com/p/CohbNm5Av-j/?hl=bg
Този човек иска палатки, има храна, но няма палатки.

Не можеш да го заведеш на плажа, защото присъствието му те притеснява.
Не ми давате къщата под наем, защото той идва с мен.
Не ме пускате в ресторанта, защото "мръсно е".
Въпреки това мога да го занеса до развалините, за да те намеря след земетресение.
Мога да го взема на открито поле, защото си се изгубил без GPS, като нямаш достатъчно батерия на телефона си.
Мога да го взема на ски курорта, защото си се чувствал сякаш си на достатъчно ниво, за да слезеш от пистите.
Мога да го вкарам в морето, защото въпреки червеното знаме, ти се отдалечи от брега, поставяйки живота си в опасност.
За щастие не му пука, че си лицемер.
То ще те намери.
Това ще те спаси.
ЗАЩОТО КУЧЕТА СПАСЯВАТ ЖИВОТИ.
Отнасяйте се към тях с уважение.
Отнасяйте се към тях с любов ❤

Абсолютно вярно! Обичам кучетата!

Общи условия

Активация на акаунт