Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 20

• 66 126
  • 801
  •   1
Отговори
# 240
Слава на Бога, приключи цикъла при мен.
В един момент направо се бях притеснила за живота си... Flushed
Сега с ужас ще очаквам следващия.
Какво ще правя???

Гинеколожката ме попита дали имам проблеми с щитовидната жлеза заради обилния цикъл. Не ми е известно да имам. Хормоните ми винаги са били в норма. Сега пак ще ги проверя. Но, доколкото съм чела, трудно се хваща на изследвания проблем с щитовидните хормони...

# 241
Никак не се хваща трудно проблем с щитовидната с изследвания. Пускате си пакет щитовидна и става ясно

# 242
Имам колежка с идеални изследвания на ЩЖ, но с големи възли. Даже й казаха да се оперира, защото нямало гаранция да не станат злокачествени, но тя не иска. Та затова и ехограф трябва.

# 243
  • София
_re_ge, сетих се, че майка ми приема едни хомеопатични и ставите тазобедренште я болят по-малко. Те са хомеопатичните на боарон. Ако искаш мога да я попитам и да ти кажа коя лекарка ги е изписала. Не пречи да пробваш. Тази лекарка не е типичната хомеопатка, но доста си разбира от работата.

# 244
Някакви съвети можете ли да ми дадете против ранно събуждане? Да започна с това, че съм на 43 години, с оскъден цикъл на около 25 дни и лека хипофункция на щитовидната жлеза. Забелязах, че като пия чай от бял имел и евентуално магнезий, спя по-добре, успявам да докарам към 7-8 часа сън и се чувствам енергична през деня. Със заспиването почти нямам проблем. Ако случайно се разтревожа, взимам малко валериан и си заспивам, но по-често се събуждам рано и след това цял ден ми е криво и нямам достатъчно енергия. Та приемам съвети против това ранно събуждане. Пила съм преди Лейди хармония не видях кой знае какъв ефект започнах пак вечерна иглика да видим дали ще усетя разлика. Витамин d и b12 са ми ниски. И тях пия приемам допълнително
И аз пия магнезий,мелатони ,валериян ,но пак спя 1-2часа и се будя .
Имам едно питане,а как сте с либидото?
Има ли промяна?

# 245
Има, надолу е.

# 246
_re_ge, сетих се, че майка ми приема едни хомеопатични и ставите тазобедренште я болят по-малко. Те са хомеопатичните на боарон. Ако искаш мога да я попитам и да ти кажа коя лекарка ги е изписала. Не пречи да пробваш. Тази лекарка не е типичната хомеопатка, но доста си разбира от работата.

да моля!

# 247
При мен никакво го няма😒

# 248
Добре съм. Уви, няма пълно щастие, защото ММ е в чужбина.

# 249
И кг се качват  а продължавам да фаствам  да се ограничавам,да правя спорт както до сега,нон стоп съм гладна и корема ми стана огромен

# 250
Забранила си получаване лични съобщения, затова ти пиша тук и ти благоддаря!

# 251
  • София
Забранила си получаване лични съобщения, затова ти пиша тук и ти благоддаря!
Не знаех. Ще го променя. Hands V

# 252
  • при Arctic Monkeys
Аз бях на лекар, моите задържани фоликули не са се пукнали и са станали кисти. Изписват ми примолут нор, никак не ми се пие и не зная какво да направя. Някакви съвети?

# 253
  • София
Момичета, знаете ли какви са оптималните стойности на щитовидните хормони. Ето това са резултатите от моите изследвания - ТАТ и МАТ са отрицателни.
fT4 - 0.950 ng/dl - 0.700 - 1.480   
TSH - 1.091uIU/ml - 0.350 - 4.940   
fT3 - 2.610 pg/ml - 1.580 - 3.910

# 254
Добре са. Иначе ф3 и ф4 трябва да са по- близо до горна граница. Тат и мат как са?

Общи условия

Активация на акаунт