На пазар във Варна - тема 72 ⚓

• 42 567
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • Deutschland/HE
На ул. Братя Миладинови има добре зареден магазин, срещу стадион Черно море, в Домко (до Майчин дом), по Бенковска има няколко магазина и всички предлагат ушиване по размер. Точно вчера си говорих с позната и тя си е поръчала от Айко, били на промоция и е много доволна.

# 511
В Айко, Мьомакс, Бриколаж има голям избор, аз от Бриколаж имам.

# 512
Аз от Айко. Периодично пускат и хубави промоции.

# 513
  • София
А в тези магазини има ли опция да ти ги ошият?

# 514
Препоръка за фирма за щори от плат?

# 515
А в тези магазини има ли опция да ти ги ошият?
Да

# 516
  • Варна
Откъде ще купувате козунаци за Великден? Препоръчайте ми, няма значение локацията, но по-удобно ще ми е - център, чаталджа, колхозен пазар

# 517
  • Deutschland/HE
Преди години купувах от Дивото брашно и много ни харесваха.

# 518
Миналата година бях купила от Лидл пекарната италиански козунак панетоне и ни хареса много. Мисля и тази година да го пробваме. В Лидл Окръжна го имаше.
Едит: нашите пердета бяха от Домко и не съм доволна как ги ушиха, също така ги чакахме малко повече от 20дни. Ако ви трябват блекаут пердета, има много плътни в Икея, които вършат същата работа. Перде за 3.5 метра стена излезе около 150лв (не съм 100% сигурна) и отделно 50лв на шивачка. В Камко ни искаха 600лв.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 19:13 от OwlKitty

# 519
Почнаха ли да пекат козунаци вече в Лидл? Техните са ми най-непретенциозни май, без голяма заявка (за вкус).
Всички други - различни пекарни, които съм пробвала са гръмко име с висока цена и обещание за някакъв пълнеж, който в крайна сметка е само в цената. И купени и от почерпка, все нещо не ми харесва. А аз даже не съм претенциозна.

# 520
deede, много точно казано!

# 521
Има козунаци в Лидъл вече. Не знам за коя поредна година само от там купувам. Аз харесвам техния класически, без стафиди, шоколади и т.н. Цената му беше 4,49 лв.
Миналата година поръчахме завесите ни в мебелна палата, Сони М се казва магазинът. Много бързо ги ушиха, в рамките на 1 седмица, доволни сме от качеството и от консултантката. Жената ни позволи да вземем мострите, да ги закачим вкъщи и после се върнахме в магазина. Не знам дали е практика, но ни улесни в избора.

# 522
Миналото лято ми ушиха пердета в Бриколаж. Доволна съм.

# 523
И аз от СониМ съм купувала,само че на"Бенковски"-много бързо ги ушиха и много любезна и услужлива беше жената.Да попитам като си купувате козунаци от Лидъл,колко време могат да се съхранят що-годе меки(евентуално като ги сложа в найлонова торба)?Предстои ми пътуване до Лондон,а поръчката е за козунак,непакетиран,та затова питам.

# 524
.........................................
 Майка ми е с остеопороза, ходи при ревматолог - нямаше особен резултат.

Скрит текст:
Ходих при ревматолог с това изследване, имах мн.силни болки в краката и бях като спънат кон в ходенето, имах месеци на обездвижване вкъщи. Затова си направих изследването и барем ида на лекар за помощ.
По препоръка от тук в темата- д-р Д.Желязкова. Видя изследването, изписа ми Аулин и Дорета- обезболяващи, и една седмица физиотерапия.Толкова и дотам. Да ме е излекувала - не, да ми е обяснила изследването-не. Имам ли още болки - особено сега във влагата- много и силни. Ако събера сили и смелост, ще търся лекар някога, не се знае кога и как. Засега си назначавам сама добавки  за стави, колаген, вит.Д
Майка ми е с напреднала остеопороза и артрит + ред други костни и не само костни....т.е.имам семейна предразположеност и риск. Аз също имам костни няколко на брой заболявания - черно на бяло в епикриза описани.

Общи условия

Активация на акаунт