На пазар във Варна - тема 72 ⚓

• 42 555
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Благодаря ви за предложените магазини за пердета момичета🌹
Сони М ще посетя със сигурност.
Видях че два от магазините им(в Камко и Палата Лазур)работят и в събота.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 01:17 от Даяна1111

# 526
  • Варна
По повод електронните водомери. Януари получих писмо от ВиК , декември платих доста вода… Та оказа се че батерията е свършила и не им отчита. Дойде техник , смени я. Сградата е от 2019 г. Техника ми каза че батериите са уж с давност 10 г., но се оказва че и 5 не издържат, защото били направени да работят 24/7. Новата ми батерия вече се очаквало да издържи 10 г, защото е настроена да предава от понеделник до петък, от 8-17 ч.
Да видим….
Нищо не платих за подмяната ѝ.

# 527
  • В центъра на моретата
Това, което бяха изписали на майка ме беше пролия - инжекции, които се поставят на 6 месеца, ако не се лъжа. Една инжекция беше около 300 - 400 лв (това беше преди няколко години). Сложи си едната, но имаше доста странични ефекти и се отказа от останалите. За нея това лечение не беше удачно.

# 528
  • In transit
По повод електронните водомери. Януари получих писмо от ВиК , декември платих доста вода… Та оказа се че батерията е свършила и не им отчита. Дойде техник , смени я. Сградата е от 2019 г. Техника ми каза че батериите са уж с давност 10 г., но се оказва че и 5 не издържат, защото били направени да работят 24/7. Новата ми батерия вече се очаквало да издържи 10 г, защото е настроена да предава от понеделник до петък, от 8-17 ч.
Да видим….
Нищо не платих за подмяната ѝ.
Същото беше и при нас. Смениха батериите на целия блок и ги настроиха да не предават 24/7 за да издържат повече.

# 529
Виждали ли сте на Чаталджа или наоколо свинска мас?
А лапад?

# 530
В Булмаг има мас Маджаров.

# 531
  • Варна
Виждали ли сте на Чаталджа или наоколо свинска мас?
А лапад?
при бабите на тротоара и до бариерата до рибата трябва да има вече.

# 532
Тъкмо взех от един дядо, който единствен стоеше на тротоарите в този дъжд.

А свинска мас нямаше на Маджаров в Булмаг, но пък взех на Братя Манолови от Маймаркет

# 533
СониМ е мястото, супер голям избор цените им са със сигурност са по-добри от Домко и в крайна сметка само това правят от години и са на високо ниво. Дойдоха взеха си мерки срещу 30лв така, който после приспадат от общатата сума. Така можеш да си спокойна, щче ще са точно така както ги искаш, вместо сама да ги взимаш и да смяташ всичко. Имаше разноцветие от мострата, която бяхче  харесали веднага се обадиха и споделиха за проблема, нещо което със сигурност биха спестили на други места абее изобщо много са добри!!!
Благодаря ви за предложените магазини за пердета момичета🌹
Сони М ще посетя със сигурност.
Видях че два от магазините им(в Камко и Палата Лазур)работят и в събота.

# 534
Пътеки по мой размер къде да гледам? Домко? Зора?

# 535
  • Под Слънцето
А има ли някъде из града бънджи фитнес ? Ходил ли е някой да каже ? Гледах скоро клипче без да искам , та ми е идея да пробвам.

# 536
Излезе ми новина, че Лидл и Кауфланд са пуснали машини за бутилки и кенчета и във Варна, но не пишеше в кои обекти. Та някой знае ли в кои техни обекти има от тези машини?

# 537
# 538
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Гледах клипче в Тубата, което неприятно ме изненада относно използването на зеления ваучер. Важи 90 дни, но може да се използва само при сметка над 10лв.Кому е нужно тази последна глупост, която са сътворили?

# 539
Като цяло не е доизмислено изобщо.
5 ст на бутилка/кен, после да се позлва при покупка само над 10лв...

Но все пак е малка стъпка към човечеството.

Общи условия

Активация на акаунт