На пазар във Варна - тема 72 ⚓

• 42 482
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Карпет макс напомням аз, срещу Метро.

# 121
  • Варна
В Карпет макс също има пътеки. Има и мокети на кв м. Можеш да си купиш по размер и да ти го обкантят.

# 122
  • In transit
Голям избор на мокети има и в Домко.

# 123
  • Варна.
Къде продават във физически магазин пижами на "Афект"? Преди години си бях купила една от магазин на центъра, където сега са "Рефан", "Ганг", "Старбъкс" и т.н. без дори да знам, че е на тази марка. Най-качествената и приятна на материя пижама, която имам - плюс, че не е мръднала. За съжаление обаче, магазинът вече го няма...
По Владислав има магазин с техни пижами, след форнетите, последния магазин на ъгъла е преди фотото. Две рускини продават.

Препоръчвам пижамите от този магазин. Красиви и здрави, нашите са от там, а и за подарък често купувам.

# 124
  • Варна
Относно пижамите Афект, проверете цените им в сайта на Афект, за да прецените надценката, която слага магазина.

В малките магазинчета слагат по малка надценка.

От сайта на Афект може да се поръчва. Обикновено има намалени.

# 125
Трябвало на всеки 10 години да се сменят.
някъде 2005 много бързо го приемат това от ВИК за калибрирането всеки 10 години. Може да не се смяна водомера ако е работещ, но трябва да се снеме и занесе за метрономия. Нашият не е сменян никога, а в този апартамент сме от 2000 г. в момента започнаха да ни подават предписания , както и на всички във ВН както виждам, но по принцип аз можех и да не подпиша предписанието ако знаех за какво става въпрос. На предписанието много уклончиво е написано коя всъщност е датата на предходна проверка на водомера , има ли такава и къде е указана. Пише че е на металната пломба ( ние имаме от новите пломби които не са метални и технте дати са 2019 когато правехме ремонт но не сме сменяли водомери а тръби). Или на самия водомер трябва да има поставен специален стикер. Инкасаторката твърдеше че е едно М13 на самия корпус, под стъклото  на водомера било датата на поставяне което е изключително глупаво, Но Явно така са й наредили отгоре да отговаря.

# 126
Трябва ни опитна шивачка за разширение - тип корсет внаждане на бална /официална рокля. Помощ, моля.

# 127
Даниела до МУ препоръчвам с две ръце. Златна е. От копирните студиа нагоре е в уличката.

# 128
Момичета интересувам се къде мога да заведа баткото на тенис на маса. Къде могат да му дадат някой урок , също?

# 129
В Двете кули имаше тенис на маса, но не мога да дам подробности.

# 130
  • Варна
Тенис на маса имаше в Спортна зала.
Преди време беше питал някой за шах за деца - видях листовка на читалището в Чайка. Ако все още има интерес, мога да снимам в четвъртък .

# 131
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тенис на маса има и в Мол Варна.

# 132
  • Варна
Надали ще знае някой, но пък нищо не се знае. Може да има работещи в градският транспорт дочули нещо ...или на позиция специално информирани по въпроса.
Отдавна чета още миналата година, че ще пускат 60 нови автобуса, по точно електробуси.
Надявам се, че са прилични като тези сините които са в движение в момента.
Забавяло се пускането защото не намирали фирма за изграждане станциите за зареждане, поне така четох. Уж скоро щели да ги пускат.
Това което ме интересува е друго. Освен приличните сини автобуси, в движение са и прекалено много боклукчарници. Боклукчарници с дамаска пропита от задушаваща мръсотия и не само дамаска ами цялостна тежка мръсотия. От градският транспорт явно разчитат на хората да почистват с дрехите си като се качват и сядат и се опират тук там.
Пропускам ги тези автобуси, не издържам вътре. Ама те понякога се зареждат по 3,4,5 един след друг, дори и различни линии да ми вършат работа. Това не е малко чакане, особено в студ.
Аз може да съм само една недоволна гражданка, но ако вкарам вътре пулмолог, алерголог, имунолог, дерматолог надали ще установят, че проблем няма.
Абстрахирам се от себе си. Вече не знам този град в коя държава се  намира, от всякъде се чува реч която не е българска и то извън летен сезон.
Ами това е тежка излагация и пред туристи, гости и постоянно живеещите вече много чужденци в града.

Някой знае ли като и когато пуснат новите 60 автобуса, дали ще спрат раздрънканите боклукчарници...?

# 133
Надали ще знае някой, но пък нищо не се знае. Може да има работещи в градският транспорт дочули нещо ...или на позиция специално информирани по въпроса.
Отдавна чета още миналата година, че ще пускат 60 нови автобуса, по точно електробуси.
Надявам се, че са прилични като тези сините които са в движение в момента.
Забавяло се пускането защото не намирали фирма за изграждане станциите за зареждане, поне така четох. Уж скоро щели да ги пускат.
Това което ме интересува е друго. Освен приличните сини автобуси, в движение са и прекалено много боклукчарници. Боклукчарници с дамаска пропита от задушаваща мръсотия и не само дамаска ами цялостна тежка мръсотия. От градският транспорт явно разчитат на хората да почистват с дрехите си като се качват и сядат и се опират тук там.
Пропускам ги тези автобуси, не издържам вътре. Ама те понякога се зареждат по 3,4,5 един след друг, дори и различни линии да ми вършат работа. Това не е малко чакане, особено в студ.
Аз може да съм само една недоволна гражданка, но ако вкарам вътре пулмолог, алерголог, имунолог, дерматолог надали ще установят, че проблем няма.
Абстрахирам се от себе си. Вече не знам този град в коя държава се  намира, от всякъде се чува реч която не е българска и то извън летен сезон.
Ами това е тежка излагация и пред туристи, гости и постоянно живеещите вече много чужденци в града.

Някой знае ли като и когато пуснат новите 60 автобуса, дали ще спрат раздрънканите боклукчарници...?

И на мен ми е интересно, че ползвам постоянно транспорт. НО проблемите с градски транспорт в този град са от години. Вече няколко пъти се качвам и шофьорите си провеждата личните разговори през целия маршрут , като всички пътници се налага да ги слушат и то докато шофират.

# 134
  • Варна
То да е само разговор... Миналата седмица единия беше зачесал фолклорна музика (тип хора и ръченици) в 7,00 сутринта на ужасни децибели. Не стига това ами и припяваше стабилно. Нямам против народната музика, но направо ми се дощя да сляза и да отида пеш до работа. Ако не носех тежка торба, бога ми, щях.

Общи условия

Активация на акаунт