Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мисля, че са ругатните.
Ох, каква Австралия. Уимбълдън е Великобритания. Там много държат на етикета на поведение, заради аристокрацията и съм почти убеден, че са ругатните. Да кажем на 80/90%

# 421
Ох, днешните участници са много странни Simple Smile
Стреснати и незнаещи.

# 422
На Билалов му писна, дано да отпадне скоро.

И аз съм за ругатните Simple Smile

# 423
Гадничък е въпросът. Идея нямам, но и аз клоня към ругатните.

# 424
Имената на играчите,може би.

# 425
  • София
Е, ако се окаже, че е анонсирането на резултата ще се гръмна, защото аз съм голям тенис фен, но никога не съм чувал за такава глупост.
И какво ще анонсира резултата, като той е елементарен и всички ако не знаят английски, то поне са чували резултата на английски.
Няма никаква логика да го казва на корейски или на нигерийски и т.н. Това е безумие.

Публиката е доста объркана също.

Иначе и за нея лесни въпроси до този, който е доста объркващ и завъртян.
Добре, че стреля с Амюз Буш, а не като възрастния участник, който сигурно щеше да иска 50 на 50 и после помощ от публиката. Grinning

# 426
Най-логично е да са ругатни, за да наказват - нали са съдии.

# 427
Ако това е верният отговор - много скучно ... "Говорит София. Передаём сведения об уровне реки Дуная в сантиметрах" JoyJoyJoy

# 428
  • София
Ами това е дам, хех. Публиката я подведе брутално, защото ругатните бяха чак на 3 място след вота.
Много е слаба тази публика. Или знае нещо като факт и праскат над 50% или се дънят. Не могат да вникват във въпроса, да помислят малко, а стрелят първото което или просто знаят или им идва в съзнанието.
Чак се чудя как понякога дават 80 и повече процента на въпроси, за които идея си нямам.
Това ми е най-мистериозния жокер на мен.

# 429
Помня как навремето един футболен съдия се беше подготвил и когато свири фал на Стоичков и оня аха да си отвори устата съдията му скокна с "Но мамата!" Та ясно, че е за ругатни, а другите опции бяха и без това абсурдни.

# 430
Не съм кой знае какъв тенис фен, но веднага изключих анонсиране на  резултата и имената на играчите. Здравей и довиждане още по абсурдно.
Ама тя още като каза, че Уимбълдън е в Австралия и ми беше ясно че е пълна мъгла на този въпрос.

# 431
100 часа разсъждения и обяснения за очевидния отговор, 'фъстъци' Офф
Кабуки --> Япония, очеизваздащо!
На италианския въпрос забих. Чак пък такова смазващо предимство в публиката за Торино ми е много ама много съмнително. 😮
Ех, много избърза за Менделеев. Жалко. Известен факт е това за 'Насън' Този факт го има и в някои романи на руските класици.

Е, Стинг де, еее, ядец, ядец. Евала обаче за розовото за ФК Палермо. Футболен фен, но достатъчно смел да закове този въпрос на който не малко футболни фенове или биха забили или използвали жокери, а той действа смело, евала за което! Ааа, много гаден въпрос за австралийските животни. Куоката е много слабо популярна и много хора биха изгорели тук, жалко за участникът. Аз го знам ама защото гледам много Анимал Планет и Нешънъл Джиографик. Но като цяло е подвеждащ и объркващ въпрос...

На последната жена въпрос 4 бе много гадно зададен/завъртян. Ей това за мен са кошмарните тип въпроси до 1-ва сигурна сума. Шукран е ясно ама пак не малко хора ще се затруднят... 😉

За австралийските животни въпросът беше доста елементарен, защото 3-те грешни отговора бяха на много известни животни, които според мен всеки може да си представи и да види, че не отговарят на описанието.

# 432
  • Пловдив
Аз бях почти сигурна, че е за анонс. Във всеки език псувните са голямо разнообразие и не можеш да ги научиш всичките. Освен това ако другият участник не знае езика на псуващия, няма да разбере и той, че го псуват, а ако го знае, то ще каже на съдията. Но най-вече неограниченият брой псувни. Кого наемат да им ги изброи и напише, та да ги учат?

Е, сега, може по ключови думи - примерно мамата за български, f*ck за английски и подобни, но така се пропуска.

# 433
Това с морковите е популярно. Има го в разни филми.
И е невярно, впрочем.

# 434
Морковите са полезни за зрението,но чак да улесняват нощното виждане,не знам.

Общи условия

Активация на акаунт