Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 024
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Ех,защо не я ползва по-рано паричката!Тя явно знае и познава!

# 406
Тази участничка направи много добра игра.

# 407
Да,жалко че не улучи за Малдивите!

# 408
Последната жена днес много ми хареса.Жалко ,че не позна за Малдивите,но и 10 000 са хубава сума.

# 409
  • София
Първата жена май я бяха взели от цирка.
Втората жена направи отлична игра, но ми нагарча, че поиска жокер за това срещу коя сила воюваме през първата световна война. Не може да не го знае това. Руската империя разбира се. Както и да е, след това отлично. Жалко, че не позна за Малдивите. Честити и 10 000 лв. Напоследък започнаха да прибират редовно по-големи суми след постното начало на сезона. Simple Smile

# 410
  • Русе
Чете от 5-годишна възраст, но не знае нищо за Първата световна война! Колко жалко, че народът масово не познава историята ни и затова сме на това дередже - сляпа любов към Русия!

# 411
  • Пловдив
И репаТрации... Wink
Случва се, де, всички казваме понякога някоя дивотия. Иначе добре си игра жената. Аз например не знаех нищо за "Блейд рънър".

# 412
  • София
Здравейте! Имате ли от някъде информация колко време минава,докато евентуално те поканят за игра? Да знаем до кога е нормално да чакаме?

# 413
Зле този господин,лесни въпроси,а се чуди!

# 414
  • София
По-страхлив участник не бях гледал. Толкова лесни въпроси, а той избумка всичките си жокери?!
2 въпроса - 3 жокера?! А даже знаеше отговорите или поне подозираше. И след това невероятен късмет пак с елементарни въпроси за Нидерландия и велоалеята и особено за Лъки Лучано бе егати и подаръка. Обаче пак така играеше, че ако има още жокери и тях щеше да издумка.
А, Ханс дали ей така не му звучеше датско? Ханс е датско, немско име. Очевидно, че Ирландия и Шотландия са сложени за уловка. Не е истина просто, тц тц.
Язък му за годините и че е пътувал и видял свят.

# 415
Микс от лесни и трудни, бих казала.

# 416
Струва ми се,че и Ермитажа е разполовен от пешеходна пътека...

# 417
Айде, красиво момиче. Билалов е готов да подсказва 😁

# 418
  • София
Е, Джордж Майкъл, кой да е, хех

# 419
Ох, днешните участници са много странни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт