Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 392
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Айнщайн е, заради теория на относителността.

Не мисля, има ли 100 достатъчно квалифицирани учени, които да разбират и да оборват Айнщайн и неговата ОТО?

И Хитлер още не е бил набрал сила, че да мобилизира толкова автори.

# 571
Кога липсата на експертиза е спирала хората да отричат нещо? 😉

# 572
Имаш право. Ама нямаше логика.

# 573
  • София
Щеше да има логика да е Айнщайн ако бе въпрос за 10 или 20 хиляди. Не знам, малко тъпо някак си. Прецакаха я. Но много добра игра на жената.

# 574
Айнщайн,уби ме.Това за мен само с налучкване.

# 575
  • София
Абе когато ти изскочи такова име на подобен въпрос винаги е подозрително... Ама бе въпрос за 5000 лв. ако не се лъжа.
Явно от тази сума ще трябва да мислим и по-нестандартно...

# 576
Много подхлъзващо беше зададен с годината вътре и три опции, които са свързани с военни действия къде по-пряко, къде не.

Ако не се беше притеснила за островите и планетите, можехме да я гледаме още.

# 577
А това с тази ферментирала соева маса откъде се очаква да се знае??? При това на ранен етап.

# 578
  • София
Декарт! Айде смело

# 579
Абе след 50:50 е лесно да се каже Декарт, ама за мен въпросите на този са несъизмеримо по-гадни от въпросите на жената преди него.

# 580
  • София
Аз го знаех веднага. Той се насочи към Ницше, ама Билалов го върна...
Това за индонезийската кухня обаче ми е тъмна Индия. Сефте чувам за 'Темпе'

# 581
„100 автора...“ – поредната правописна грешка. Не очаквах от такова предаване толкова лош правопис.

# 582
Личи се кой няма приятели вегани в обкръжението. 😂 Това в кръга на шегата, разбира се. За темпето знаех, той правилно се насочи по звученето, но наистина би било много срамно човек да изгърми толкова рано и се подсигури.

# 583
„100 автора...“ – поредната правописна грешка. Не очаквах от такова предаване толкова лош правопис.

Това е много типична грешка, защото НЯКОГА се говореше така (сигурно пак е било грешно) и ни се е набило в съзнанието до степен понякога вярното да не ни звучи правилно. На мен и сега "трима ученици" ми звучи куцо, но стискам зъби Simple Smile
Друга масово грешка, която беше някак си много бързо изчистена с масирана кампания, беше думата "училищА". Всички казваха така, докато дойде кампанията и не поправи нещата.

# 584
Типична е за Ганьо и Ганка. За предаване с претенции за знания е недопустимо. Все пак авторите на въпросите не работят безплатно, нали? Ами да си вършат работата качествено тогава – да си засичат информацията от няколко източника и да се постараят да пишат грамотно.

Общи условия

Активация на акаунт