Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 391
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И аз гравитирах около жрица, ама реално трябва да си доста луд да отговориш. Ако не беше избухал някои свои жокери на безмислени въпроси сега щеше да отговори (може би).

# 556
Екскурзиите до Япония май са около 7000 лв на човек, според Билалов е 10 000 в едната посока. Това е то - животът на звездите...

П.п. шумерка е жрицата.

# 557
  • София
Малави де!

Браво за Сиймур! Simple Smile

# 558
Ееее, дъртите помним д-р Куин.
А ако се беше сетила, че Шри Ланка е Цейлон, а Цейлон и остров са като ягода и червена, щеше да спести жокер.

И за рибата имаше много логика - такива рани се лекуват с изкуствена кожа, или с присаждане. Има логика.

# 559
  • София
Мисля че го закова. Това е известен факт. Браво бе. Много смело играе жената. Яд ме е за Малави. Ама нищо, няма как.

# 560
Имам чувството, че ако участникът не ползва жокер на 6 или 7 въпрос най-късно после искат да му пресекат играта . Така ми прозвуча "да си дойдем на думата ", когато тя реши да ползва жокер за такъв лесен въпрос, както и  "сигурна ли си, че Тога е остров " .

Доста лесни въпроси до тук без актрисата, аз щях да маркирам Джилиън Андерсен, Джейн Сиймур не беше ли на Тарзан приятелката?

# 561
Това с планетите също е лесно, можеше да спести.

Абе, до тук се минава като на парад и без жокери. Ама ако си на дивана вкъщи Wink

# 562
  • София
Отлична логика и използване на жокера 50 на 50!

# 563
Тази риба не я знаех,но предположих,че кожата и лекува рани.
За Нептун съм.

# 564
Войната, според мен. Единственият логичен отговор.

# 565
И аз така мисля,но ще видим.

# 566
Айнщайн е, заради теория на относителността.

# 567
  • София
Ето защо огромните суми са невъзможни. Някои участници знаят много, но не искат да рискуват... По-лесно е пред телевизора. Яд ме е защото виждам потенциал. И предния участник и тази жена. И общо взето стигат до 10 000 лв.

Най-логичното е Хитлер, защото той именно в края на 20-те и началото на 30-те години започва шеметната си кариера. И се набива на очи като опасност за не малко интелектуалци. Но може да е и Айнщайн.

# 568
Предполагам Хитлер. Война не е имало тогава.

# 569
Но са били в криза, заради ПСВ.

П.п. проверих го - Айнщайн е. И излиза лесно.

Общи условия

Активация на акаунт