Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 045
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
И на мен Шин Бет ми звучи като Шин Фейн, а очевидно и на въпросописачите, иначе нямаше да сложат Северна И. "Шабак" вече си звучи семитски.
Шин Фейн е партия, не е терористична организация. Онова е ИРА.

Иска ми се Diavolo да участва и после да видим как ще коментира играта си. Wink

# 361
  • тук, на мястото си
Тюлена нещо се обърка, не се сети че има вътрешна и външна сигурност. 
Браво на жената за жокера - точния човек на точния въпрос!

# 362
  • София
A как от капитан на кораб, го изкарахте тюлен?

# 363
A как от капитан на кораб, го изкарахте тюлен?
Той сам си каза, че е морски тюлен. Капитан втори ранг било военно звание (равно на подполковник) във военноморските сили, а не капитан на кораб.

# 364
  • София
И на мен Шин Бет ми звучи като Шин Фейн, а очевидно и на въпросописачите, иначе нямаше да сложат Северна И. "Шабак" вече си звучи семитски.
Шин Фейн е партия, не е терористична организация. Онова е ИРА.

Иска ми се Diavolo да участва и после да видим как ще коментира играта си. Wink

Аз съм подавал зявки за участие, но в миналото. Вече спрях с всякакви опити навдсякъде. Теглих им един сиктер и край. Когато не става, просто не става, не са толкова важни, че да настоявам толкова много.
Иначе аз съм го казвал и друг път, страх ме е от първите 5 въпроса и по-точно въпроси 4 и 5, защото понякога са по-гадни от тези които са номера 6 и 7. Могат да ми праснат някакъв готварски термин или там нещо си, което не съм чувал и да стана за смях.
Иначе мога да стигна далеч, защото чета много и гледам много и просто много неща съм ги чувал/срещал и ми изскачат в главата. 😉

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 13:04 от Diavolo

# 365
Дяволо, подаваш заявка в Последния печели - и си готов. Дават ти 250 лв, дори да не кажеш абсолютно нищо през цялото предаване. Ако запишеш роднини и приятели - може да дойдат с теб. Наскоро заедно играха баща и син.
Ако живеех в София, вероятно щях да отида. Не си падам много по междуградските пътувания, освен ако не се налага спешно, или не е заради екскурзия.

# 366
  • Пловдив
Мен мъ й срам, иначе бих и аз.
Познавам трима души, които в "Стани богат" взеха май и тримата по 10 хиляди лева още при Ники Кънчев, единият за съжаление почина млад няколко години след това. Но не съм ги питала как са се чувствали на стола, предполагам, че е голям стрес.
Познавам и двама-трима с участия и дори с по някоя победа от "Последният печели". И то не е лошо, но "Стани богат" ми харесва повече. В "Минута е много" съм ходила като публика май два пъти, там пресявката на състезателите ставаше сред явилата се публика на място, а аз не успях да мина пресяването.

Притеснява ме не стресът на стола сам по себе си, а това, че било в резултат на него, или чисто и просто на незнание може да се изложа и да ме обсъждат подигравателно после във форума или познатите ми на живо. Wink
Освен това не изглеждам добре, имам да свалям много кила, пък не става. Wink
Но признавам, интересно преживяване би било, би си струвало, особено ако останеш повечко на стола. Нали знаете обаче, че имаш право само на едно участие?

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 13:21 от Магдена

# 367
Diavolo, защо не те вземат.... явно искат нещо пикантно да напишеш, за да те изберат?

# 368
Абе,те ако са отворени  само да спомене колко теми води тук и ще го вземат!Ама на!

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 13:41 от Sause baus!

# 369
Дяволо само да каже, ние ще помогнем за СV-то 😉 Такова атрактивно ще му измислим, че с погача и бъклица ще тичат да го канят. Я колко народ сме тук! Брейн сторм не, ми направо брейн цунами ще докараме 🤣

# 370
Може да направим кастинг и за телефонни жокери, ако желае.

БГ Мамма срещу Тушев и Тъпарев.

# 371
Еййй, че лесен въпрос и жената се издъни със Сотомайор.

# 372
Джонатан Едуардс - троен скок, над 10 м
Сотомайор - висок скок, малко над 2 м
Дуплантис - овчарски, над 6

# 373
Джонатан Едуардс - троен скок, над 10 м

Над 18 метра.
А Сотомайор е някъде 240 см.

# 374
Еййй, че лесен въпрос и жената се издъни със Сотомайор.

Лесен за хора, които се интересуват от такъв спорт, аз идея си нямах и за никого от посочените не съм чувала.

Общи условия

Активация на акаунт