Отговори
# 105
Здравейте!
Макар мразовито, нека ни е спокоен деня.

# 106
Като ги видя тия двамата сладури и ми се оправя настроението. Simple Smile

# 107
Хората и Света се Обединяват в трагедията сполетяла Турция .

Асоциацията Charity Gate, основана от майката на известния актьор Акън Акинозу, Йозлем Акинозу, работи в района на бедствието, помагайки на пострадалите от земетресението. Членовете на сдружението доставят лично необходимата помощ в пострадалите райони.

# 108
Така е Синева, на фона на случващата се трагедия при съседите, драмата на хилядите изпаднали в отчаяние от безсилие, която няма как да ни остави безразлични, РейМирчетата ме карат да се усмихна.

# 109

Асоциацията Charity Gate, основана от майката на известния актьор Акън Акинозу, Йозлем Акинозу, работи в района на бедствието, помагайки на пострадалите от земетресението. Членовете на сдружението доставят лично необходимата помощ в пострадалите райони.
Браво, че помагат и не са останали безразлични към човешкото нещастие.

п.п. Маман доста засукана. Nerd Ето от кой е наследил Акън симпатичната външност.

# 110
Академията на Джеди Осман продължават да помагат на пострадалите. Доколкото разбрах там е и един от сборните пунктове за дарения за опаковане, товарене и превозване, както и клоновете й.

Ебру май вече е на място в Хатай. Един от призивите й, от преди няколко часа.

Превод:

Приятели, изпратете
това съобщение до всички. Аз съм
в държавната
болница Hatay-Reyhanlı и
искаме храна за 300 души
за здравните работници,
които работят от 90 часа.
СПЕШНО... няма храна за тази
вечер... може би малко
супа... моля, споделете.
Всеки, който може да ме
достигне, може да ме достигне.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 17:58 от cvetansk

# 111
Браво на Джеди. Simple Smile
Харно ни е момчето, Ебрушка направи добър избор. В началото много фенове не го долюбваха и дори го атакуваха в Социалните мрежи, но както се вижда сбъркаха.
Аз си го харесах още първия път, като видях тяхна обща снимка. Ебрушка грееше, както може да грее само една обичана жена, а той я гледаше с обожание, което не може да се скрие.

# 112
В тези дни, които реално са потискащи и за нас, Рейян и Миран наистина и мен ме карат да се усмихна.

И едно изявление от ОГМ, продуцента на Лавандуловото имение и Джентълмен

„От името на семейството на OGM, ние работим заедно в солидарност от първия момент, в който научихме новината, за да излекуваме раните от земетресението и да достигнем бързо до нуждаещите се.
В допълнение към караваните и генераторите , които сме разпределили за региона, независимо от паричната помощ, която предоставяме чрез нашата Професионална асоциация ; Тази вечер стартираме много цялостен транспорт като техническо оборудване, трайни хранителни материали, хигиенни материали, инвалидни колички, спални чували, термо палатки, бебешка храна, медицински продукти.

Несъмнено това не е процес за няколко седмици и интересът ни към региона няма да се ограничи до тях. Докато раните от земетресението се лекуват, ние продължаваме да работим върху това, което можем да направим за бъдещето в съответствие с новите нужди, които ще възникнат. Търсим начини да реализираме нашия проект, който смятаме, че ще бъде от полза за региона, в контакт със съответните обществени институции и организации, работещи за кризисна координация.

От началото на процеса;
Бих искал да ви благодаря, уважаеми колеги, за цялата ви подкрепа, които работим усилено заедно . По този повод още веднъж пожелавам Божията милост на загиналите при земетресението наши граждани, съболезнования на близките им и бързо възстановяване на ранените. Ще преодолеем тези трудни дни в единство и солидарност...”

Ето и линк към цялата статия от Birsen Altuntas

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yali-capkini-yapimci-yardim/15733/

Браво на Джеди. Simple Smile
Харно ни е момчето, Ебрушка направи добър избор. В началото много фенове не го долюбваха и дори го атакуваха в Социалните мрежи, но както се вижда сбъркаха.
Признавам си и аз бях от тях. Е, не съм го атакувала, но го не долюбвах, а сега не си го давам за нищо на света. Прекрасен млад мъж и не е забравил какво е това емпатия, също както и Ебру.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 18:34 от cvetansk

# 113
Това беше, защото много искахме Ебру и Акън да са заедно, да продължат красивата приказка на Райян и Миран.
Но насила хубост не става. Не им е било писано, съдбата раздели пътищата им.
Аз също го исках, нормално живяхме с тази приказка и не искахме да се събудим.
Мен ме дразнеха хейтърите, които направиха живота на Джеди и Сандра на трапища. В крайна сметка човек не може да заповяда на сърцето. Важното е да са щастливи с този, който е избрало сърцето им.

Браво и на нашето добро и смело момиче Ебру. Не просто съпричастна, не просто отделила средста, а заминала на терен. А все още е доста опасно там, трусовете продължат.
Господ да я пази и нея и всички там.

# 114
Акън сподели с Instastoris, че в брачния офис в Kadikoy е открит пункт за събиране на медикаменти от първа необходимост, от които пострадалите сега имат най-голяма нужда: антибиотици, марли, превръзки, ръкавици, маски, антисептици, конци и шини, инжектори. Hands PrayHands PrayHands Pray

Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 115
За малко разнообразиe и откъсване от реалността.
Един от любимите ми моменти във Вятъра - с потропването с лъжичката

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 20:45 от cvetansk

# 116
Бяла, нежна феерия

# 117
В тази сцена ми напомняше на малко момченце готово на всичко за да получи внимание. Хем беше гузен, хем искаше Рейянчето да се погрижи за него....

Още един забавен момент с лъжичка. Рейян толкова се стара да приготви вечеря за любимия, а накрая гладен го остави милия...., е може ли с две лъжички да нахраниш човек.... Шегува се за негова сметка, а когато й отвърна подобаващо - гладен го остави....., ех, това Рейянче...........

# 118
Бях забравила този момент с лъжичка "не дърпай дявола за опашката"

Страхотна снимка, Джаки, на това момиче всичко му отива. Всякак ми е прекрасна.

# 119
Момичета, притесних се за Ебру. Сега по Новините гледах част от интервюто на посланичката на Турция. Каза, че неин колега е заминал в засегнатия регион, за да координира действията на спасителните екипи. Бил на терен, когато се срутила сграда в близост и бил затрупан заедно със спасителния екип и не могат да го открият под развалините. Има много сгради, които не са паднали, но са опасни, а понеже трусовете макар и слаби продължават има опасност от нови срутвания.
Дано не пострада душичката. Много е смела да отиде там в епицентъра. Друго е отдалече да събираш средства и да помагаш, но да отидеш на място си е голям риск.

Общи условия

Активация на акаунт