Отговори
# 195
Даже и да се бяха засекли, щяха да се подминат....

# 196
Синева, бяха обявили, че ще предават от судиата на АТВ. Май са разпределени на 4/5 двойки телевизии и всяка двойка е в различно студио.

# 197
Много е красива Ебру 

Аз пък мисля, че студиото е едно. Когато показват кадри от ужаса, тогава едните излизат и другите влизат

# 198
Даже и да се бяха засекли, щяха да се подминат....
Хахаха това е ясно.Тя го отсвири дори в социалните мрежи. Няма начин да се лафят на сладки приказки.Stuck Out Tongue Closed Eyes
А ясно, Цвети.
Сега видях Баръш Калъч и Севда Ергинджи от Ябълката

# 199

Ето го и Акън с повече кадри от снощното събитие. Той участва активно в предаването, точно както и всички останали. До него е Бенсу и други от екипа на "Капан". Цялата концепция на поточното предаване беше всяка от звездите да бъде поставена като двойка с човека, с който си партнира към момента. Акън и Бенсу, Къванч и Серенай, Ханде и Бурак, Мерт и Арфа....и т.н.
Колкото до евентуална среща между Акън и Ебру снощи или когато и да било съм сигурна, че възпитанието и образованието им са на достатъчно ниво, че да правят сцени, да се гледат злобно или да се отсвирват. Поздрав и усмивка са част от етикета на съвременния, интелигентен и културен човек. Така че двамата със сигурност постъпват подходящо при срещи.
Отследването в социалните мрежи е част от практиката за всички популярни лица в Турция. Всеки край и начало на проект е основание да спреш следването на едни и да последваш други. Профилите на всички са професионални и отразяват публичната им дейност. Даже в повечето случаи се администрират от екип на продуцентите и мениджъри.

# 200
Жалко че толкова лошо събитие събра всичките звезди на Турция, жалко за жертвите, дано няма повече такива събития!
Нашите са страхотни и много харизматични, Ебру си е красавица от класа и много, много миловидна, Акън е горд, но състрадателен, убедена съм, че в най - скоро време всички, които останаха без своя дом, ще имат нов и дано бързо превъзмогнат случилото се, дано!
Нашите двама красавци отдавна са преминали на друго ниво на общуване - безразличие, колкото и да не ни се иска. Лично аз им пожелавам да станат родители, а ние ще си ги харесваме и ще им се радваме, макар и всеки по отделно!

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 07:48 от Benichka56

# 201
Добро утро, момичета!

Сумата на събраните дарения по време на съвместното предаване на живо достигна 115 милиарда 146 милиона 528 хиляди TL.

# 202

Ето го и Акън с повече кадри от снощното събитие. Той участва активно в предаването, точно както и всички останали. До него е Бенсу и други от екипа на "Капан". Цялата концепция на поточното предаване беше всяка от звездите да бъде поставена като двойка с човека, с който си партнира към момента. Акън и Бенсу, Къванч и Серенай, Ханде и Бурак, Мерт и Арфа....и т.н.
Колкото до евентуална среща между Акън и Ебру снощи или когато и да било съм сигурна, че възпитанието и образованието им са на достатъчно ниво, че да правят сцени, да се гледат злобно или да се отсвирват. Поздрав и усмивка са част от етикета на съвременния, интелигентен и културен човек. Така че двамата със сигурност постъпват подходящо при срещи.
Отследването в социалните мрежи е част от практиката за всички популярни лица в Турция. Всеки край и начало на проект е основание да спреш следването на едни и да последваш други. Профилите на всички са професионални и отразяват публичната им дейност. Даже в повечето случаи се администрират от екип на продуцентите и мениджъри.

Точно така. Много добре го казахте, млади интелигентни и възпитани хора.

# 203
Лавандулките 

# 204
Колкото до евентуална среща между Акън и Ебру снощи или когато и да било съм сигурна, че възпитанието и образованието им са на достатъчно ниво, че да правят сцени, да се гледат злобно или да се отсвирват. Поздрав и усмивка са част от етикета на съвременния, Така че двамата със сигурност постъпват подходящо при срещи.
Отследването в социалните мрежи е част от практиката за всички популярни лица в Турция. Всеки край и начало на проект е основание да спреш следването на едни и да последваш други.
По принцип съм съгласна с теб, но конкретния случай е различен. Колкото и да не ни се ще отношенията между тях няма как да следват тези общоприети норми, защото са ескалирали до степен, в която добрия тон и уважение отстъпват на обидата и заслужения игнор от единия спрямо другия.
Малка ретроспекция на отношенията им. В първият сезон бяха близки приятели, харесваха се, общуваха, следваха се, правеха си селфи, показваха уважение и респект един към друг. От втория сезон в резултат според мен на намесата на оная змия Бану, извинявам се за израза, отношенията им охладняха. А третия сезон са били нетърпими, просто не са можели да се дишат. Акън се е държал многократно зле с Ебру, за което тя е помолила екипа да се намеси, или не са го направили, или е било проформа, ефект не е имало. Това е наложило Ебру да се оплаче на продуцента си, който отива на място, за да разреши проблема между тях. От този момент те не са общували по никакъв начин освен професионално на снимките, нито реплики, нито поздрави, но все пак се е запазил добиря тон до момента, в който става скандала между Акън и човек от екипа. Акън напуска сета и отива в полицията.
Целият екип го чака на място, за да се заснемат финалните сцени. Това става часове наред, без да знаят въобще ще се появи ли. Децата, всички актьори са били много изнервени и уморени от многочасовото чакане. В даден момент Акън се появява, имало е някакво напрежение между него и екипа и Ебру го е помолила да почват да снимат, защото децата, бебето са страшно уморени от висенето цял ден на терен. В този момент Акън е изригнал срещу нея. Бил е доста груб и е използвал думи, които не са присъщи за  "интелигентен и културен човек" с "добро образование и възпитание".
Сигурно е бил ядосан от предния скандал, сигурно е бил много изнервен. Сигурно има обяснение за държанието му, но не и оправдание. Нищо не му дава право да агресира така срещу нея, а и срещу когото и да е било.
Не толерирам агресията и няма как да не я порицая дори да е проявена от скъп за мен човек или както е в случая от мой любимец.
Тези неща са разказани от хора от Мидят присъствали на въпросната случка, както и майките на децата, които са били на терен. Всъщност са казала, че в трети сезон за Акън е било ежедневие да закъснява доста за снимките , а останалите от екипа безропотно да го чакат. Въпросният ден е ставало дума за много ЧАСОВЕ на чакане и то без да се знае дали въобще ще се появи.
Веднага след случая Ебру спря да го следва в мрежите и мнозина фенове я обвиниха, че така взема страната на Бану в спора, вместо да подкрепи колегата си. Но не става въпрос за вземане на страна, а естествена реакция на човек, който продължително време е търпял нечие лошо отношение и чашата на търпението му е преляла.

DeniAra, постави се в сходна ситуация. В офиса имаш колега, който не те харесва, хаплив е с теб месеци наред. Шефовете не вземат отношение и за теб обстановката в офиса става нетърпима, заради този човек. В даден момент той изригва срещу теб, обижда те пред колегите, пред клиенти.
Ти ще продължиш ли да го следваш в мрежите все едно нищо не се е случило?!
После той се мести в друг офис и на фирмено събиране няколко години по-късно се засичате.
Какво ще ти подскаже  възпитанието, образованието и съвестта ти?! Как да се държиш с него?!
Все едно нищо не е станало и да преглътнеш обидите , да склониш глава пред човека погазил достойството ти и те унижил публично или пълен игнор, а ако той те поздрави да отговориш със студено, учтиво кимване?!
Е аз ще направя второто.

Започнах да гледам Вятъра и се влюбих в приказката, в любовта им. Станах фен и на двамата, без пристрастия към някой от тях. Но агресията това е нещо, което не мога да приема. И да заех страна, страната на жертвата на агресията,  а не на агресора.
Не съм спряла да харесвам Акън, да му симпатизирам и да се радвам на успехите му и да се ядосвам на несполуките, но ако трябва да кажа на кой симпатизирам по-силно няма да се замисля.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 14:18 от sineva 1

# 205
Синева, абсолютно съм съгласна с написаното от теб.
Няма как да уважаваш човек, който се държи по този начин с жена....толкова е грозно.
Някои хора или имат къса памет, или не искат да свалят розовите очила.

За разведряване...прекрасният глас на Ебру

# 206
Много ми е трудно и тъжно, че трябва да кажа тези критични думи към мой любимец, но както се казва "Ти си ми приятел, но истината ми е по-добър приятел"
И в живота съм така, директна и откровена до болка дори с най-близките си. Ако някой ти е безразличен и не ти пука за него може да си затвориш очите, но ако харесваш някой не може и не бива да останеш сляп, ако той бърка и стъпва накриво.
Акън е млад човек, има обстоятелства, които са довели до това. До този момент не е бил известен, изведнъж става звезда, харесван и обожаван от мнозина. Бану и компания четкат егото му и го настройват срещу партньорката му, внушавайки му, че тя е бездарна и той, и само той е звездата на сериала. Всичко това му е изиграло лоша шега, но той е умен млад мъж, смятам че се е видял отстрани и от позицията на времето си е направил равносметка и си е взел поуките.

Не разбирам фенщината, оная сляпата, която е с розови очила. Не виждаща грешките и стъпките встрани, а възхваляваща и обожаваща без да може да е коректив. Ако харесваш някой ти му мислиш доброто, а ако му мислиш доброто не може, не трябва да го окуражаваш, когато бърка. Да го потупваш по рамото, когато греши и да казваш, че е  ок.
Това е същото, ако си майка и детето ти бърка, но ти казваш "Прав си, само така, другите са лоши, продължавай така, ти си правия"
Ами сори, ако нараних нечии чувства, но така мисля, така се държа и това смятам за правилно.
ПРАВО КУМЕ В ОЧИ
Пак ще го кажа, харесвам Акън, но не съм забравила какво направи миналото лято, пардон какво направи тогава.....Дано и той не е забравил!

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 13:15 от sineva 1

# 207
Много ми е трудно и тъжно, че трябва да кажа тези критични думи към мой любимец, но както се казва "Ти си ми приятел, но истината ми е по-добър приятел"
И в живота съм така, директна и откровена до болка дори с най-близките си. Ако някой ти е безразличен и не ти пука за него може да си затвориш очите, но ако харесваш някой не може и не бива да останеш сляп, ако той бърка и стъпва накриво.
Акън е млад човек, има обстоятелства, които са довели до това. До този момент не е бил известен, изведнъж става звезда, харесван и обожаван от мнозина. Бану и компания четкат егото му и го настройват срещу партньорката му, внушавайки му, че тя е бездарна и той, и само той е звездата на сериала. Всичко това му е изиграло лоша шега, но той е умен млад мъж, смятам че се е видял отстрани и от позицията на времето си е направил равносметка и си е взел поуките.

Не разбирам фенщината, оная сляпата, която е с розови очила. Не виждаща грешките и стъпките встрани, а възхваляваща и обожаваща без да може да е коректив. Ако харесваш някой ти му мислиш доброто, а ако му мислиш доброто не може, не трябва да го окуражаваш, когато бърка. Да го потупваш по рамото, когато греши и да казваш, че е  ок.
Това е същото, ако си майка и детето ти бърка, но ти казваш "Прав си, само така, другите са лоши, продължавай така, ти си правия"
Ами сори, ако нараних нечии чувства, но така мисля, така се държа и това смятам за правилно.
ПРАВО КУМЕ В ОЧИ
Пак ще го кажа, харесвам Акън, но не съм забравила какво направи миналото лято, пардон какво направи тогава.....Дано и той не е забравил!

В нета се пишат много неща. Като на фен на Ебру най-вероятно следите нейни фен групи, но там хич не обичат Акън. Предполагам, че там сте прочели всички тези неща. Или бяхте пряк свидетел на закъсненията на Акън и агресията му срещу Ебру? Какво се е случило между тях, само те си знаят.Аз съм фен на Акъм и следя негови групи и мога да ви кажа, че и те недолюбват Ебру. Така, че кой какво и за кого го е казал не е много достоверно.

# 208
Мултиплицирали сме се! Satisfied Красота!
Толкова е патетично! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Баба ми Бог да я прости имаше един израз. "Те през вратат го гонят, то през прозореца влиза" Няма какво да добавя. Scream

п.п. Твърде е прозрачно, направо прозира. Trollface

# 209
В нета се пишат много неща. Като на фен на Ебру най-вероятно следите нейни фен групи, но там хич не обичат Акън. Предполагам, че там сте прочели всички тези неща. Или бяхте пряк свидетел на закъсненията на Акън и агресията му срещу Ебру? Какво се е случило между тях, само те си знаят.Аз съм фен на Акъм и следя негови групи и мога да ви кажа, че и те недолюбват Ебру. Така, че кой какво и за кого го е казал не е много достоверно.
В каквото искайте вярвайте, но истината е една и не е в полза на любимеца ви.

Общи условия

Активация на акаунт