Естетични процедури за лице и тяло – 49 тема

• 96 333
  • 794
  •   1
Отговори
# 180
Звучи много стряскащо. Каква е целта? Да отслабне лицето ли?

# 181
бишектомия ли?
Преди години много исках,защото имах леки бузки и една позната беше правила и съвсем се навих и аз ,но в Дрема акт ме разколебаха ,казаха ми ,че ще си слагам филъри ,защото ще изглеждам по-възрастна.

# 182
  • Street of Dreams
Звучи много стряскащо. Каква е целта? Да отслабне лицето ли?
Не е по-стряскащо от лифтинга.

Кенди, мерси за термина - сега ще проверя. Вчера козметичката ми препоръча филъри в скулите против отпускане на контура в долната част, но аз съм скептична. Първо че имам силно изразени скули и ме е страх от обеми, второ че чета често за размествания - не бих искала да се обезобразя. Та една жена в кабинета - друга клиентка, каза че си е правила това, на което беше забравила името и била много доволна. Но пак рискувам още по-изразени скули. 😐

# 183
Bucal fat removal Е терминът, но масово се отрича, защото е необратимо, а изащото с възрастта обемът на лицето и бузите в частност естествено се стопява. Това води до състаряване и по-късно се започва пълнене с филъри и fat transfer.
И да, с кулите ти ще станат още по-изразени.

# 184
А обратното прави ли се? Запълване със собстени мазни клетки?

# 185
Прави се- fat transfer

# 186

Ще го проуча, въпреки че липосукцията, която трябва да е много малко  е доста скъпа.
Също да няма овисване после.. виждала съм такова правено на дупе, така де цяла липоскултура и след 2г където добавиха стана на целулит...

# 187
На български се води липофилинг - Стоянов прави. Аз по-бих направила това, отколкото точков лифтинг през 6м. Моето лице е много слабо и увиснало, макар да съм на 31. И аз го мисля.

Може да видите в инстаграм др. Карам, в щатите практикува. Та той много хубаво обяснява всичко по тази тема и има прекрасни резултати. Конкретно за 30-те обясняваше скоро, че точно fat transfer е процедурата за загубен обем, а не филъри.

Мен ме е страх като цяло, та сигурно така ще си стоя, но не пречи да се информирам, пък кой знае 😂

# 188
  • София
Най-накрая се реших и вчера си направих криолиполиза на брич. Процедурата съвсем не беше неприятна. Болка имаше след самата процедура, за около 15 мин и после отмина. Сега остава сама да чакам …….., надявам се да остана доволна от резултата.

# 189
  • София
Това ли е най-добрата процедура за този участък? Интересувам се и за корем.

# 190
Най-накрая се реших и вчера си направих криолиполиза на брич. Процедурата съвсем не беше неприятна. Болка имаше след самата процедура, за около 15 мин и после отмина. Сега остава сама да чакам …….., надявам се да остана доволна от резултата.

Къде я прави? След колко време се очаква резултат?

# 191
  • София

Къде я прави? След колко време се очаква резултат?
Правих я в Дерма Вита на апарата Clatuu Alpha. Пълният резултат се разгръщал до третия месец. Другата седмица си записах час и коленете.
При мен проблема е, че малко да отслабна и бричовете и коленете стават още по-видими, зная че е странно, но след консултация с лекар стигнахме до заключението, че това е най-подходящият и единствен неоперативен начин за да се отърва от тях.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 17:41 от Слънце888

# 192
Днес ходих да сложа малко филър, а се бях зарекла, че няма повече. След разграждането направих лек обем на уста, без контур, но остана баркод над нея и ме дразнеше. Не исках хич филър там и пак да мигрира, но не се сдържах и сложихме минимално количество. Ботокс чело и ботокс за повдигане и стесняване на носа. Останах доволна Simple Smile

# 193
Как е възможно да ти стеснят и вдигнат носа с ботокс? 🤔

# 194
Как е възможно да ти стеснят и вдигнат носа с ботокс? 🤔
Мускула който дърпа носа надолу, точно под носа се пада, той се инжектира, отпуска и "спира" да дърпа връхчето на носа. А стесняването е с двата малки мускула отстрани.
Ще пусна снимки, макар, че днес е ден първи, но пак се вижда, след дни става супер, за 3 път бода ботокс там. На мен ми трябва точно тази финна разлика

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 18:13 от Bug_Developer

Общи условия

Активация на акаунт