Естетични процедури за лице и тяло – 49 тема

• 91 460
  • 794
  •   1
Отговори
# 720
Мога ли да ви попитам дали някоя от вас е повдигала вежди с ботокс? Аз бих искала да повдигна последната 1/3, от чупката на веждата до края и.
 Разгледах снимки на страницата дрл Ванеска и виждам, че тя го прави с конец. Но това е по-болезнено и с по-дълго възстановяване.
От друга страна и ботоксът може да смъкне веждите или да се повдигнат прекалено много. Ще ми е много полезен опит.

# 721
Вчера попаднах на един пост във фб и там много препоръчваха д-р Ивелина Дичева. Видях в коментарите, че и за повдигане чрез ботокс много я хвалят.

# 722
Ванеска не се шегува с цените. Преди повдигането на вежди с конец беше 600 лв. Сега е 800-1200 за foxy eyes.
Ивелина Дичева не е ли стоматолог?

# 723
Може би има две лекарки с едно и също име. Тази работи в Алфа естетикс и доколкото еиждам се занимава с поставянето на филъри, ботокс и тн

# 724
  • Sunshine state
Стоматолозите често извършват тези процедури поне тук, в САЩ. Вероятно и в България е така.

# 725
Да, аз също доста често съм виждала, включително и аз си слагам хиалурон в устните при стоматолог.

# 726
Една моя приятелка,която е чест потребител на пластичната хирургия и естетичната медицина, си прави издърпането на очи с конец. Каза,че я боляло ужасно много и ако не е ставало дума за лице и видима част от нея, е щяла да се откаже за второто око/вежда. Но нямало накъде.

# 727
Пък и казват, че трае 2-3 месеца.

# 728
Два-три месеца с конец повдигане на вежди?

# 729
Преди няколко години нашумяха тези “фокси айс “ и много жени спименаха, че адаки бързо пускал този конец.Даже май и тук се е коментирало.
Запомнила съм, че има голям дискомфорт за много кратко време ползи.

# 730
  • в 1001-та нощ
Aлена, ти къде прави Вела шейп? Сигурно е коментирано десетки пъти, но съм забравила и не мога да го намеря из темите.

Отдавна беше, студиото го няма вече, емигрираха. Сега правя Венус легаси и LPG. И онда пробвах.

# 731
  • Sunshine state
Мале, този фокси лифт изглежда наистина болезнено и честно казано никак не ми харесва как стои. 😳 Сега поразгледах едни пред след и не знам дали има и една две снимки, на които да стои нормално. Всички други са като извънземни.

# 732
  • Бургас
TaLii, ходя при доктор Джорова в Бургас.

# 733
Можели да споделиш къде ги правиш и впечатления за онда. Заглеждам я, но за момента събирам мнения. Благодаря предварително.

Aлена, ти къде прави Вела шейп? Сигурно е коментирано десетки пъти, но съм забравила и не мога да го намеря из темите.

Отдавна беше, студиото го няма вече, емигрираха. Сега правя Венус легаси и LPG. И онда пробвах.

# 734
Момичета, аз не искам фокси лифт, само леко повдигане ня последната 1/3 на веждата. Никой ли не го е правил?

Общи условия

Активация на акаунт