Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 15

• 49 073
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
По принцип на сериалите, които ги качват в HBO, субтитрите излизат веднага.

# 586
  • Галифрей
А все още не съм го гледала в листа за гледане. На мен ми се гледала нещо криминално,но без много драма. Да е във викториянската епоха. Опитах се да гледам Мис Скарлет и херцогът не ми харесва

# 587
Хареса ли ви новата Емили (Бронте)?
Не, час и половина се дивих как може от такава интересна история да направят такъв скучен филм, положили са много усилие да не е интересно.

# 588
По принцип на сериалите, които ги качват в HBO, субтитрите излизат веднага.

Ами силно се надявам да е така,че много ми се гледа.
Аз чаках и втори сезон на "Елизавета". Сниман е през Юли. Трябва да видя дали го има,че е много,много хубав.
Но го качваха в онзи сайт,който го затриха-филмисуб мисля,че беше.
Отдавана не съм влизала там.

# 589
  • Галифрей
Има го но с нова визия слагат  си филми и сериали. Но просто не е като преди и някой  ги няма или вече не са с бг аудио. Не го ползвам  от доста време, сега гледам на други места.

# 590
  • в сърцето на един мъж...
А принципно "Позлатената епоха" някъде другаде освен в нво дали го има? Аз изтървах първи сезон и ми се иска да ги гледам и двата сезона.

# 591
Хареса ли ви новата Емили (Бронте)?
На мене ми хареса. Филмът е атмосферен, няма много събития.

Аз сега се забавлявам с един стар сериал, Борджиите.  Сезон 1 го изгледах на един дъх, сезон 2 ми върви мудно, но все още има интересни линии и ще го доизгледам.

# 592
  • Враца
Борджиите е страхотен сериал!
Опитах да гледам Ан Болейн, ама на първата минута се отказах... Чернокожа Ан?!?!

Затова си свалих отново Тюдорите, преди години го бях гледала и ми е в топ 3 на най-най-най добрите сериали. Джонатан Рис Майерс играе като ЗМЕЙ! Страшен е!!!  Всички емоции, целият му вътрешен свят е изписан в очите! Чак ме е яд, че някак си след сериала не успя да влезе в А-листата на Холивуд, определено заслужава!

# 593
И на мене Тюдорите ми е любим сериал, заедно с The Great, най-вече заради актьорските изпълнения.

# 594
  • София
Опитах да гледам Ан Болейн, ама на първата минута се отказах... Чернокожа Ан?!?!

Къде гледахте Ан Болейн? Интересно ми е да го гледам.

# 595
Тюдорите и на мен ми е в топ три на любими исторически сериали.
Играта,актьорите,костюмите,всичко е на ниво.
За мен не може да се достигне все още това ниво,от който и да е сериал направен по темата след този.
Джонатан и Натали бяха прекрасни.
Кромуел и Кардиналът,Кралица Катерина-всички.
Този сериал ме запали по историята на Тюдорите и ходих в двореца Хемптън Корт(тяхната резиденция),което беше велико преживяване.

Отлагам да гледам новият сериал за Ан Болейн,защото не ми се нрави чернокожата актриса,съжалявам.
И не мисля,че ще изгубя от това,че няма да го гледам.
"Другата Болейн" също е много хубав.

# 596
  • София
В една група във ФБ - Period Dramas, ми попаднаха тези филми:

The Remains of the Day (1993)
Where Angels Fear to Tread (1991)
He Knew He Was Right (2004)
Little Dorrit (2008)

Няма ги в замунда. Някъде да сте ги срещали?

Всъщност не е група, а страница.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 23:20 от Maidenly

# 597
  • Бургас
Maidenly, в Rutracker.org има много богато хранилище на филми и сериали... Може би там. Разбира се, ако   езикът не е проблем .

# 598
  • Бургас
Сериала Малката Дорит го има в Зелка. Наистина е чудесно направен. Придържа се точно по книгата.
Остатъка от деня също го има в Зелка, с Антъни Хопкинс по романа на Казуо Ишигуро. Навремето спечели някакви Оскари. Хубав е, но е малко муден и не би харесал на всеки.

# 599
  • Пловдив
Остатъкът от деня го има в Замунда.

Общи условия

Активация на акаунт