Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 15

• 49 051
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Симпатизирам им на семейство Ръсел, но хич не ми допадна диалогът на срещата с конкуренти, всъщност така и не разбрах какви бяха хората на срещата, та на тази среща като коментираха исканията на работниците и синдикатите им, ужас, представяте ли си - отпуски и 8 часов работен ден, как г-н Ръсел като че ли измисли злокобен план срещу работниците.

# 631
  • Враца
Втори епизод на "Златната епоха " вече го има качен, но без субтитри. Ще си чакам.
За мен няма влияние от Бриджъртън, защото тоалетите няма много общо.
Тук са много по-дръзки и пищни.
И тук е моментът да кажа,че много ме кефи Бърта Ръсел. И като характер и как я обличат. Точно да пасва на персоната й.
Жена със замах.

Изобщо сериалът е много приятен.
Лари и Мариан са си лика-прилика.
Но и според мен ще го завъртят малко, да има интрига и накрая все пак ще са заедно.
Много ще сгрешат ако измислят нещо друго, но не вярвам,всичко очакват това.
Слугите -там е също е интересно, все пак е някакво разнообразие в сюжета.
Спомням си,че имаше един мъж,който се самоуби в първи сезон, защото фалира.
Мисля, че беше съпруг на една от дамите във висшето общество, Аврора.
Смятам, че втори сезон ще е доста по-интересен и наситен със събития.
Така е очертава. Първи беше въвеждащ.

Чудна е! И с този спокоен тон, без да демонстрира нерви... увереност и чувство за знание на собствената цена.
Добър каст, много добър! Само чернокожото семейство ми е малко като кръпка, но в първи еп. на сезон 2 историята с починалото детенце е трогателна, може да се завърти нещо около този сюжет и да има драма и там.

# 632
  • София
Изпусна си нервите г-жа Ръсел във втори епизод, но разбираемо, чак аз се ядосах.

# 633
Симпатизирам им на семейство Ръсел, но хич не ми допадна диалогът на срещата с конкуренти, всъщност така и не разбрах какви бяха хората на срещата, та на тази среща като коментираха исканията на работниците и синдикатите им, ужас, представяте ли си - отпуски и 8 часов работен ден, как г-н Ръсел като че ли измисли злокобен план срещу работниците.
За мен е доста безкрупулен и се води само от своите интереси. Умен, лукав и но и с много недостатъци. От всички сцени,свързани с бизнеса и железниците точно това се видя.
Той е от типа хора, които пред нищо няма да се спрат за да постигнат успех.
И на мен не ме кефят чернокожите,а а свикнах вече да ги има.

# 634
  • Враца
Изпусна си нервите г-жа Ръсел във втори епизод, но разбираемо, чак аз се ядосах.

Втори еп. още не съм го гледала.

# 635
  • Down south
Някой гледал ли е "Soraya"
Заслужава ли си времето?

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 19:42 от Daylily

# 636
  • Бургас
Майката в чернокожото семейство мисля, че играеше в Добрата съпруга и после в продължението, но не му помня името. Там Кристин Барански играеше главната роля.

# 637
Същата е да.
Днес гледах епизод 1 сезон 1 на позлатената епоха. Както казах, трябва да си начеша крастата 😅 за цветнокожите, определено са искали да направят някакъв паралел между бели и чернокожи, последните горките, както е модерно напоследък, но се радвам че са захвърлили тази линия (или поне засега така изглежда, но в 1ви епизод поне така е загатното). Местър Ръсел е безкрупулен, но такива са били и времената. Така са забогатявали, на гърба на бедните, още си има страни които си действат по този начин.

Скоро излиза Короната, тръпнете ли? Чакам с нетърпение всяка друга сюжетна линия, без тази на Даяна..🙄

Майката в чернокожото семейство мисля, че играеше в Добрата съпруга и после в продължението, но не му помня името. Там Кристин Барански играеше главната роля.

# 638
  • в сърцето на един мъж...
Днес гледах епизод 1 сезон 1 на позлатената епоха. Както казах, трябва да си начеша крастата 😅 за

Къде го откри?

# 639
  • Враца
Същата е да.
Днес гледах епизод 1 сезон 1 на позлатената епоха. Както казах, трябва да си начеша крастата 😅 за цветнокожите, определено са искали да направят някакъв паралел между бели и чернокожи, последните горките, както е модерно напоследък, но се радвам че са захвърлили тази линия (или поне засега така изглежда, но в 1ви епизод поне така е загатното). Местър Ръсел е безкрупулен, но такива са били и времената. Така са забогатявали, на гърба на бедните, още си има страни които си действат по този начин.

Скоро излиза Короната, тръпнете ли? Чакам с нетърпение всяка друга сюжетна линия, без тази на Даяна..🙄

Короната ми бяха интересни първите два сезона.
От трети сезон стигнах до 3 епизод и него не можах да го догледам. Бях до там.
Не знам какво стана... заради смяната на актьорите ли, по-скучен ли стана сюжетът... не знам. Но нещо не успях.
Може някога пак да опитам.

# 640
  • Варна
Днес гледах епизод 1 сезон 1 на позлатената епоха. Както казах, трябва да си начеша крастата 😅 за

Къде го откри?
в HBO Max няма начин. да го няма

# 641
Ооо, Короната я чакам с огромно нетърпение.

# 642

Къде го откри?
в HBO Max няма начин. да го няма

За съжаление нямам.

# 643
  • София
Виж и в замунда.

# 644
Има само първи епизод от втори сезон

Общи условия

Активация на акаунт