Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 15

• 49 069
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Дали има вече качен епизодът на  Златната епоха от втори сезон някъде?

# 601
В НВО са качили първия епизод. Аз смятам да изчакам докато се появат всички епизоди и ще си направя маратон с втория сезон Simple Smile

# 602
  • София
Благодаря ви. 🤩

# 603
В НВО са качили първия епизод. Аз смятам да изчакам докато се появат всички епизоди и ще си направя маратон с втория сезон Simple Smile

Благодаря!
Аз обаче държа да има бг субс.
Предпочитам и аз като излезе всичко да изгледам наведнъж,но нямам това търпение.

# 604
В НВО е качен с бг субтитри. Там нямат голямо забавяне с добавянето на субтитри /макс.1-2 дена/, за разлика от SkyShowtime, където дебна бг субтитри за Параграф-22 от поне 1 месец.

# 605
  • Бургас
В HBO всички филми/сериали са със субтитри от момента, в който ги качват. Няма такова нещо да ги качат пък после да добавят субтитри.

# 606
Момичета,много ви благодаря!
Значи още довечера ще си го гледам🍿

# 607
В HBO всички филми/сериали са със субтитри от момента, в който ги качват. Няма такова нещо да ги качат пък после да добавят субтитри.
Не е съвсем така. Давам пример - децата следяха Младият Шелдън и там субтитрите често идваха на следващия ден. Случвало се е да изгледат епизода без субтитри и на следващия ден отново, за да попълнят евентуални пропуски.

# 608
  • Бургас
Кое приложение използвате?

# 609
Кое приложение използвате?
Стрийминг платформата НВО Мах.

# 610
  • Галифрей
В този дъждовен ден препоръчайте ми някой хубав  сериал без много драма ❤ Благодаря предварително.

# 611
Хубав беше първи епизод на втори сезон на "Позлатената епоха'.
Чакам си завръзката Лари-Мариан.😊

# 612
Хареса ми позлатената епоха, ще бъде пикантен сезона, всички сюжетни линии са ми интересни. Най ми хареса, че още с първи епизод успях да си припомня кой, къде, какво беше направил, нямаше много чудене 😅

И при мен с hbo max не ми се е случвало да чакам за субс на нищо.

# 613

Да, в hbo и в замунда

# 614

Благодаря!
Аз обаче държа да има бг субс.
Предпочитам и аз като излезе всичко да изгледам наведнъж,но нямам това търпение.
В замунда е качен 1 еп. от 2 сезон с бг суб

Общи условия

Активация на акаунт