Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 33 297
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Що не пратят дятката с Хатууч на околосветско пътешествие, за да спадне малко напрежението от деспотизма му!?
Интересно ми е да видя в епизода заради Пело или заради Кязъм, Ферит казва репликата.
Логично е да е заради Пело. Какво общо има Кязъм с бандитите, та да е заради него

# 61
  • Яко в Матрицата...
Мери, той се хвърли да прикрива Кязъм, заради това може да го казва.

# 62
Reni - BG, благодаря за превода на фрагмана!
Харесват ми думите на Есме, че женското сърце не таи гняв и омраза. Според мен го казва на Сейран. А също и след като са простреляли Кязъм, може би Сейран ще разбере, че ситуацията със Сертер наистина е била опасна и че Ферит същност не я е излъгал за това.
Въпреки това, не оправдавам държанието на Ферит към Пелин, както и това, че се бърка, където не му е работа и така въвлича цялото му семейство в "мафиотски" проблеми.

# 63
Здравейте, честита нова тема, честит нов фрагман 😂
Хареса ми фрагмана! Щом има ранени при престрелка, логично е че ще е болезнено и драматично, особено за близките. Видя се огромното притеснение на Сейран като казаха новината. Стана ми мъчно за нея. 😭

Мъъъничко ми харесаха думите на Ферит: "заради нея/него ме стреляха, но за теб ще умра" 🤭
Сейран е вече психически изморена. Словесното нападение от дъртака Халис, съвместно с престрелката "заради" Пелин, съвсем логично ще са последните капки, които ще прелеят чашата ѝ.
Така че, напълно разбираемо ще е, ако наистина каже, че иска развод, както твърдят спойлерите от интернет пространството. (Не вярвам Феро бей да се съгласи ☺️😅, но пък със сигурност би задълбало към чувствата им, дано да видим първата крачка вече към признаването им!)

# 64
Мери, той се хвърли да прикрива Кязъм, заради това може да го казва.

Да, може и така да е, ама не пропуска да си изтъкне заслугите!

# 65
  • София
И така ли трябваше да осъзнае Ферит всъщност колко е наранил Сейран..? Така ли трябваше да и покаже любовта си? Докато тъпата Пелин чака в спалнята им..., а Казям прострелян заради Пелин.. мале колко навързано стана Joy
Много често осъзнаваме и оценяваме нещо в живота си след силно сътресение. Аз преди серията в петък казах, че Ферит трябва нещо да го разтърси, ама из дъно, за да осъзнае някои неща. Видяното между баща му и Ифакат го разтърси по един начин, случката с Кязъм- по друг, а евентуално желание на Сейран за развод- съвсем по различен начин.

Аз не гледам на Халис Ага с такива очи. Той отразява времето на своето поколение, на своите идеали, макар и не толкова приемливи. Понякога човек има разбирания и идеали, но трябва да ги загърби. Обикновено това са хора. натоварени с някакъв дълг (с богат род, с титли, от династии и т.н.). Той си го казва в прав текст.

Цитат
- Питам се - аз ли на тази възраст станах за посмешище на кучетата или тези разбойници винаги са били такива, а аз не съм го  виждал?

Reni - BG, благодаря за превода! Flowers Cherry Blossom

# 66
И сега пак Аби ще го отнесе!

# 67
  • София
Аби ще го отнася докато не му прелее чашата и той не си отвори устата, тогава ще видим какъв заек ще изскочи от тази история. Ако е син на Орхан и Ифакат, поредната помия.

# 68
Интересен фрагмент.  От сега нататък Ферит ми е под лупа. Rolling Eyes
Да му мислят сценаристите, че все повече заливат  образа му с лайна.  Не знам как, ще го поизмият поне малко.Hug
Извинявайте за израза.

Дано говори за баща й. Не искам да се разделяме с Казъм.  Пелин дано скоро я разкарат, не мога да я трая вече.  Joy

Ще се  натресе  Султан Joy

missence  От доста време  чакам нещо да го разтърси Ферит.  За сега само глупостта го друса.  Все още не ми е умряла последната надежда за него:joy:

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 23:59 от Nina_richi

# 69
Аз пък си мисля, че целувката от Ферит е за сбогуване. Решението за което се говори тези дни може да е точно това- да се отдалечи от Сейран за да я предпази от мафията. Това не значи развод на всяка цена, просто негово заминаване/ преместване...нещо такова.

Друго което се сетих. Дали пък Дефне не незаконната дъщеря на Агата ? 🤔...От продукцията ли обявиха, че му е била гадже на Орхан , или така беше разбрано от публиката. Това съм го изпуснала.
Тя каза в една сцена- познавам Орхан много преди майка ти..
После Орхан я заплаши, че ще стане стария той. В преден епизод пък подхвърли, че този човек ( отново без род) не е стъпвал тук.

# 70
  • София
Скрит текст:
Интересен фрагмент.  От сега нататък Ферит ми е под лупа. Rolling Eyes
Да му мислят сценаристите, че все повече заливат  образа му с лайна.  Не знам как, ще го поизмият поне малко.Hug
Скрит текст:
Извинявайте за израза.

Дано говори за баща й. Не искам да се разделяме с Казъм.  Пелин дано скоро я разкарат, не мога да я трая вече.  Joy

Ще се  натресе  Султан Joy
Както Кязъм- бавно и сигурно. Кязъм от един от най-омразните образи в първите серии се превърна едва ли не в един от любимите и забавни образи на драгия зрител. Чак аз го захаресвах. Smile

Аз очаквам влизането на актьора от "Omer" и този новия актьор, който обявиха миналата седмица.

Според мен Дафне няма връзка с агата, там линията е Дафне-Орхан-Гюлгюн.

Целувката може и да е за довиждане, да.

До 14.02. остават 2 епизода, да видим какви ще ги къдри Феро бей за Св. Валентин.

# 71

Ново от Афра 🌹
#yeto = "достатъчно" за днес ли има предвид? ☺️

# 72
Благодаря за новата тема ,превода на епизода и вече дочаканият ФРАГ...
След "мъдрите слова " на аГаТа  вече не се чудя защо Ферит е такъв ...все някой друг е виновен ....явно си им е по ген !
аГаТа е проспал целия си живот ,щом до сега "тези раэбойници винаги са били такива ,а  аз не съм го виждал"

Няма нищо лошо в това всеки да  има  идеали ,но не и натрапвани като най-ценните ...както в случая  с Халис , ако откренат и миналото му ...ще....

Не съм съгласна да се слага знак за равенство за поведение ,отношение ,възпитание и най-вече за ВИНА между Ферит и Сейран .

Те идват от два различи свята ...и  ,ако Сейран идва  от избата -килия ,то Ферит идва  от сметището ....

И това ,че Сейран беше продадена като стока ,не  означава ,че като жена е непълноценна ,докато купувачът и съветниците му фиктивно си  изпълниха задължението ,колкото да се отчетат .
Всички възникнали проблеми са последица от поведението  на Ферит ........дори сега и прострелването на Кязъм .
" Да би мирно стояло ,не би чудо видяло " наша поговорка ,нагледно в "действие"!!!

# 73
И така ли трябваше да осъзнае Ферит всъщност колко е наранил Сейран..? Така ли трябваше да и покаже любовта си? Докато тъпата Пелин чака в спалнята им..., а Казям прострелян заради Пелин.. мале колко навързано стана Joy
Много често осъзнаваме и оценяваме нещо в живота си след силно сътресение. Аз преди серията в петък казах, че Ферит трябва нещо да го разтърси, ама из дъно, за да осъзнае някои неща. Видяното между баща му и Ифакат го разтърси по един начин, случката с Кязъм- по друг, а евентуално желание на Сейран за развод- съвсем по различен начин.

Аз не гледам на Халис Ага с такива очи. Той отразява времето на своето поколение, на своите идеали, макар и не толкова приемливи. Понякога човек има разбирания и идеали, но трябва да ги загърби. Обикновено това са хора. натоварени с някакъв дълг (с богат род, с титли, от династии и т.н.). Той си го казва в прав текст.

Цитат
- Питам се - аз ли на тази възраст станах за посмешище на кучетата или тези разбойници винаги са били такива, а аз не съм го  виждал?

Reni - BG, благодаря за превода! Flowers Cherry Blossom
Права си!
Това се замислих, вече и го написах в по-преден пост. Ферит не познава достатъчно Сейран. Трябва други хора и случки да му отворят очите, затова колко силно наранява Сейран.

# 74
Добро утро!

Спойлер:Аз не си идвам удома.Ще говорим като се прибера удома.
Хммм????

Какво четеше Сейран миналата серия ето,че и аз съм забелязала същото.

Халис направо не мога да го понасям като почне да се прави на великия
Иншаллах да не се събере с Хатуч колкото ми е приятен Четин Текиндор
като се развика ми става тройно по неприятен.

Джихан и Шахсу

Ще има паралел на тези сцени - усещам го.
Лошото е ,че погледите им ще са изпълнени с още повече болка един към друг.

Всичко живо в Т иска тази песен да се пусне ако имаме сцена :"Искам развод!"

Поздравявам ви не само съм желаеща направо е належащо.

https://www.youtube.com/watch?v=eFLuiO0n264

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 08:07 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт