Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Down south
The Prince and Princess of Wales will attend the @BAFTA Film Awards ceremony at the Royal Festival Hall on Sunday 19th February. Prince William is President of BAFTA.
Принца и Принцесата на Уелс ще присъстват на наградите БАФТА в Кралската фестивална зала на 19 февруари (неделя). Принц Уилям е президент на БАФТА.
Ако не видя снимки, непременно сложете тук. Принцесата е винаги много впечатляваща на тази церемония.

# 301
# 302
  • Някъде там
Хахаха, много ми е готина Астрид Smile
Утре става на 91години.
Вчера са пуснали нов портрет.

Винаги ми е приличала на мисис Даутфайър.

Този пръстен който носеше Амалия е много красив.

Взимала си го е без разрешение, като по-малка, от трезора на Максима.😉
Скрит текст:
По време на Карибската обиколка на ръката на Амалия се появи сериозно бижу: пръстен с лотос от бижутера Steltman.

Пръстенът вероятно идва от трезора за бижута на Максима, защото кралицата вече е била виждана с бижуто през 2021 г. В книгата „Амалия“ от Клаудия де Брей принцесата разказва, че от известно време е успяла да намери пътя до сейфа с бижута на майка си. Принцеса Амалия: „И без това много харесах бижутата на майка ми. Когато бях много малка, тогава тя се готвеше за важна вечеря и извика из къщата: "Амалия, къде е този пръстен?"
Дизайнът е част от историята на бижутер Steltman. Когато лотосовото цвете навлиза в модата през 20-те и 30-те години на миналия век поради очарованието на азиатските култури, Йоханес Стелтман участва по свой начин. Вдъхновението си намира в етнографското изкуство. Помислете за маски, китайски фигури на животни, японски копчета за колан, африкански музикални инструменти, перуанска керамика и персийски маслени лампи. Цветето лотос е включено от Steltman в дизайни, пълни с контраст. Сърцевината на цветето често се състоеше от перла или диамант, докато венчелистчетата бяха украсени с матов черен емайл – техника, с която Steltman Jeweller е известна и през 2023 г.
В чест на стогодишнината на Steltman Juwelier, емблематичният дизайн получи нов облик. Reinier Brom, златар и ръководител на студиото, проектира колекция с брилянтни диаманти (или цветни камъни) в изпъкнал флорален модел. Тъй като флоралният мотив е поставен по-високо и отворен върху долна повърхност от бяло или жълто злато, отражението на светлината кара да изглежда сякаш лотосът плава. Оттук и името на колекцията: Floating Lotus.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 10:51 от daviz

# 303
Хахаха, точно на мисис Даутфайър прилича 😂 Да е жива и здрава, много готина.
Хе хе, добре се е ориентирала Амалия какво да вземе от сейфа 😅 Красив пръстен.

# 304
  • До сърцето...
Принцесата е винаги много впечатляваща на тази церемония.

Наистина е впечатляваща. Някъде четох, че Кейт не е добре дошла на наградите, защото засенчва актрисите. Макар и хумористичен, коментара си е право в десетката Stuck Out Tongue Winking Eye

BAFTA 2011
Скрит текст:

BAFTA 2017
Скрит текст:

BAFTA 2018
Скрит текст:

BAFTA 2019
Скрит текст:

BAFTA 2020
Скрит текст:

Две години пропускат церемониите, едната - заради погребението на Филип, другата - поради натоварен работен график. Актрисите са си отдъхнали Sunglasses

# 305
С изключение на последната и роклята на момините сълзи, другите многоо ми харесват. Последната пак има чар, ама тази с момините сълзи въобще не ми харесва.
Дано тази година е с красива рокля.

# 306
  • София
Оставям ви пръстена, за мен чантата 😍

# 307
Принцът на Уелс вчера посети East of England Ambulance Service NHS Trust at Ipswich Ambulance Station и след това посети болница Ипсуич, Хийт Роуд, Ипсуич, Съфолк.

И един популярен тикток от вчера. Звъни ти майка ти, а се появява принц Уилям по FaceTime.🤣https://mobile.twitter.com/CambridgeAimee/status/1624147603100209166

# 308
Все повече заприличва на баща си.

# 309
  • Някъде там
Лана тя носеше още две от този бранд.Страхотни неща имат определено.

Всички тоалети
Максима
Скрит текст:

Амалия
Скрит текст:

# 310
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Лана, ще се борим с теб за чантата Stuck Out Tongue Winking Eye
Наистина страхотни са чантите, съжалявам но не видях кой е бранда?

# 311
# 312
Хех, тази косматата чанта от снимка 14 ме зариби 😂

# 313
Оплютият тук раиран костюм ми харесва, особено в комбинация със зелената риза. Жълтият също.
Но холандската принцеса най-ми допада в комбинациите с червения панталон

# 314
Според мен, с късата рокля е най-добре. Не знам защо така се е впила в дългите до петите рокли, правят я много по-едра! А и допълнително години ѝ придават.
Панталоните също не са много нейната дреха, но с черните определено е по-добре, отколкото с червените, жълтите и белите.
Но пък е младо момиче, сега е моментът да носи всичко, което ѝ се иска!

Общи условия

Активация на акаунт