Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 597
  • 848
  •   1
Отговори
# 720
  • На брега на реката
Мари, лека работа!

Боби, успех на Марти!

# 721
  • Бургас
Добро утро!

Боби, успех на Марти!

Милата Палечка все така да е радост и гордост за близките си.

Спокоен да е денят ви, момичета! На работните неусетно да им се изниже смяната!

# 722
Добро утро!

Станах с котешката аларма, което си е бонус. Направих мекииций и сега ще свиним. После ще докарат пелети.  След това мисля да се възползвам от страхотното време на вън 🥰

# 723
Добро утро! Повредих се и станах рано.
Малко помогна и котешката аларма и при мен, но деликатно;)
Буб, да си изкарате чудесно днес с малката българка.
разсмя ме, Мари.
Успех на Марти!
И аз вчера бях на родителска, даже не разбрах защо ни викаха, да се поопознаем може би.
Целият ни клас има проблем с математиката, говорихме с госпожата, без успех. Почнах да пращам Симона на уроци, че очевидно няма да стане.
Хубав ден!

# 724
  • Germany
Добро утро!
Цяла седмица едва ставам за курса, сега като можех да спя, се събудих в 7,00. И при нас е студено, но се надявам да няма сняг. Пролетно съм се настроила вече Simple Smile Днес ще имаме пак гости. Чакам да се размърдат мъжа ми и децата, та да пооправим малко къщата.
Хубав уикенд на всички!

# 725
Добро утро и от мен! По- добре съм, потръгнаха ми и други неща, нека така да е🥰 сега ще ходя до шивачката, да си занеса роклята за бала.После пазаруване за утре, нали е Заговезни.Следобед имам урок.Утре най- после ще отидем на танците, поне имаме намерение.Хубав уикенд, момичета!❤️

# 726
Добро утро и от мен! Поспах доволно, сега мятам палачинките.
Хубав ден на всички!

# 727
  • Бургас
Ако е за работа няма да стана, ама събота и неделя ставам без проблем в 7. Полежах, направих закуска на децата и легнах да си доспя.  Излизаме с малката да се разходим. После ще ходя да карам

# 728
Кола ли караш, Линче?

# 729
  • Бургас
Кола ли караш, Линче?
Да. Взех листовки и другата седмица съм на изпит

# 730
Мекиците са в историята, пелетите са прибрани, пихме кафе на двора, прострях и отивам градска да харча пари.

Ще мина да си видя чавето, че от вчера е на АБ, ще видя и мама, баба и дядо. После планирам да прилегна и довечера ще посрещам гости.

# 731
  • Бургас
Няма да харчат днес пари аз.Купих маруля за 2 лева. Каква е тая маруля?!? Със светена вода ли я поливат?
Ако детето е със скарлатина, ние трябва ли да се изследваме?

# 732
  • Бургас
Твоята е 2, а аз преди 2 седмица съм взела някаква за 3 лв от Лидл. Купих я за маруля, то било Джентилина.

Излизам малко с Марти в парка, макар че предпочитам да си седя кротко на терасата до саксийките със зюмбюли. Ах, как само ухаят! Любимата ми миризма на пролет, ведно с нарциси, фрезии и лалета.

# 733
1.20 е марулята при нас.

Обаче оня ден за 3 домата, една краставица и по 200 грама бадеми и индийско кашу оставих 23 лв. Знам, че ядките са скъпи, ма чак тъй...  По-добре да бях взела месо...

# 734
  • Germany

Ако детето е със скарлатина, ние трябва ли да се изследваме?

Аз бих се изследвала, но честно казано, не вярвам всички да сте без симптоми, та най вероятно сте си ОК.

Общи условия

Активация на акаунт