Парфюмни размисли и страсти - 281 февруари 2023 г.

• 64 279
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Чела съм, че е добре парфюм да се нанася на кожата, на места, на които се долавя пулс, а косата не е препоръчително да се парфюмира.

# 736
Имам въпросче към ценителите на Диорела Диор, ако има такива, какво може да се очаква от него, колко е ретро?
Попаднах назад в темите на една Диор-класация и тъй като спомените са хубаво нещо -
https://www.bg-mamma.com/?topic=389523.300 Simple Smile
Между другото попаднах и на Диорама https://monna.bg/product/dior-diorama-toaletna-voda-za-zheni-100-ml
Christian Dior Diorling https://aromati.bg/product/christian-dior-diorling-za-jeni-edt-100-ml

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 16:25 от Никой като Някой

# 737
Има ли някой разучил/ или разносил новия Montblanc Signature Absolu да сподели.

# 738
Дами, може ли набързо малко помощ - искам да подаря на мама нещо хубаво и изискано за предстоящия празник.Спомням си, че когато излезе Либре едп го тествахме и беше й харесал.
Интенз и Ле парфюм ще са тежки като за нея, те са много мои, но за нея нещо по-нежничко.
Въпроса е Либре едп или едт? Втория не го познавам, за това моля да ме насочите ?

# 739
  • Бургас
Вземи и Либре ЕДП, поне си сигурна, че ще и хареса.За идващата пролет и едт е много подходящ.Аз също обмислям покупка на някой от Либретата.Имах едп и отдавна се разделихме, не го понесох много не ги харесвам, но упорствам заради изящните флакони.Май ще се спра на Либре Ле парфюм, той най ми хареса от всички разновидности.Тежка класа е този парфюм, макар не напълно мой, но определено ще му дам още един шанс.Отзивите за него са много добри.

# 740
Либре Ле Парфюм е голяма красота, но мори с трайност и излъчване.
Брайтче, ти си по по-нежните изпълнения - мисля, че бързо ще те отегчи-много е присъствен.
На обяд си взех Мон Интенз от Парфимо - без забележки - тъна в блаженство-скоро не се бях парфюмирала с чисто мадамски аромат.

# 741
  • Бургас
Мака, и аз натам клоня ще го купя и най- вероятно бързо ще го продам.Напоследък се олях от покупки на парфюми.

# 742
  • Germany
Дами, може ли набързо малко помощ - искам да подаря на мама нещо хубаво и изискано за предстоящия празник.Спомням си, че когато излезе Либре едп го тествахме и беше й харесал.
Интенз и Ле парфюм ще са тежки като за нея, те са много мои, но за нея нещо по-нежничко.
Въпроса е Либре едп или едт? Втория не го познавам, за това моля да ме насочите ?
Аз мисля, че ЕДТ в такъв случай ще й допадне най-много. Има си го ДНК-то на оригиналното либре, но това е по-мека, по-нежна и цветна негова версия. Има повече цитрус, по-нежен жасмин, и по-малко лавандула. Много добре се държи и като трайност. И аз не съм фенка на цялата линия, но този бих носила.
Парфюм за деня Shalimar Millésime Tonka - обожавам го! Чуден е в днешния ясен, и много студен зимен ден. И за пореден път виждам сходство между него и Кафе Шантан, в тази красива, суха ванилия и тонка. Страхотен е, половината флакон вече е изпръскан.

# 743
  • Sofia
Днес придобих първия в живота ми La Vie Est Belle - Iris Absolu Simple Smile Никога досега не съм харесала нищо от линията и чак не ми се вярваше, че този ми харесва толкова много. Пробвах го три пъти, в различни дни, на кожа, за да съм сигурна, че наистина го искам. Ами все така прекрасен ми се видя и трите пъти. За нехаресващите линията и обичащи ирис - пробвайте го непременно, струва си!

KristinaZ, погледнете го и него за майка ви. Много мадамски, но нежен и някак изискан. Не крещи и не досажда, като първообраза. Много харесвам цялата линия Libre, имам 3 от 4те издания (без Le Parfum), няма нищо общо с тях, освен, че е елегантен, но си струва пробата. Иначе за Libre - може би edT за предстоящите сезони, ще е по-удачен.

# 744
Либре Едт е най- добър избор. Прелестен парфюм е с чай от праскови.

# 745
И от мен глас за Libre EdT. Днес ми пристига втората бутилка. Two Hearts

Честита Баба Марта, ароматни!

SOTD- Bouquet Ideale

# 746
Честита Баба Марта!
Започвам новия месец с Coco Noir, свеж, модерен и пролетен ми е.

# 747
Благодаря ви, момичета Simple Smile
По това което четох и на мен ми се стори подходящ едт повече, но друго е да се допитам Relaxed

# 748
Честита Баба Марта, приятели! Heart Бъдете бели и червени, щастливи и засмени! Здрави и парфюмно удовлетворени!
Днес съм със Jo Malone Scarlet Poppy. Heart

# 749
Честита Баба Марта! Здравички, щастливи и обичани Heart.
За деня- пиперливо Twilly, на път от намаленията Libre edp / точно видях, че се обсъжда и красивото edt, но моя нос е гладен за многооо и хладна лавандула/ и Terracotta Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт