Отговори
# 240
  • Далечният изток
Тифи шти зашие един пискюл.

# 241
Абе не знам... Тя е черна. По-добре не.

# 242
  • Пловдив
Абе не знам... Тя е черна. По-добре не.

Метни и едни ушички. Ще стане ексцентрично. Wink

# 243
Ееее беше яка игра с думи, що ме изтрихте. Simple Smile
Оставам ви на шапките.
Иде ми воина.
Ако не пиша утре по обяд, потърсете ме да не сме се избили.

# 244
Аз си купих женска версия на тифината, черна лисица да ми топли гардероба, алоуууу.

Носи сега, защото наближи ли 0 това не става за носене. -5 -10 е добре, под -15 пускаш ушите. До -26 гарантирам, че работи.

Ей, с тези топли зими аз съм забравил, че имам кожух с лисица в стил селски милионер. Утре сутрин -9, вадя го!

# 245
  • София
Ми, иска ми се, ама ей така двете нови палта ми стоят, щото едното го сефтосах в събота да му събера комплиментите Joy

Не става, Тифи. За -15 е, ако ме питаш пък и ти коса нямаш, моята се омачква, овлажнява, мани. Но е ужасно красива. Както и ботите ми с лисица и една Фурла̀ с лисица, които не нося, защото като видях Котка как се е свила до тях и ми се доповръща.

# 246
  • Пловдив
Горджи, някой нов обект няма ли да понаправим малко бизнес?

# 247
  • София
От какво естество ти трябва, че да си работим парички Laughing

# 248
  • Пловдив
Строителство. Нали някъде от тоя бизнес се оказахме бегло визуално познати там от предишната ти тема.

# 249
  • София
Ами, не знам дали е оттам, но може и да е.
Моля ти се, в момента съм се закротила с ремонта на един офис и чакам някой вкъщи да дойде трета година Joy
На хората им хубаво, на мен ич.

Това лято съм сложила пинче, иначе си отивам у майкини да ми глади бельото (глади гащи, хора!)

# 250
  • Пловдив
Аз продавам желязото за кооперацията или каквото ще е там. Иначе бих помогнал с ремонта ама не е точно по моята част.
А за гладенето има гащи и гащи Wink

# 251
  • София
Не, строежи повече ненене. То и ремонтите са ми много.
Искам прост живот без стрес, ще взема да се обръчкам накрая, а това не е красиво Joy

# 252
Ми, иска ми се, ама ей така двете нови палта ми стоят, щото едното го сефтосах в събота да му събера комплиментите Joy

Не става, Тифи. За -15 е, ако ме питаш пък и ти коса нямаш, моята се омачква, овлажнява, мани. Но е ужасно красива. Както и ботите ми с лисица и една Фурла̀ с лисица, които не нося, защото като видях Котка как се е свила до тях и ми се доповръща.

Ще разхлабиш каишката и повечко лак за коса. Вярно е че топли уникално, щом аз се изпотявам, какво остава за някой с коса.

# 253
  • София
За снимка може, от къщата в гаража през портата до офиса - тц.
Заниманията ми на открито ги предпочитам в леки дишащи материи с леко напластяване.

Имам и една наследствена от сребриста лисица от гладачката на гащи, толкова разкошна и шик, но и тя така.
Кожа с косъм всъщност не нося вече, дори и на яка, казвам ти, че нещо ми става покрай мяУкото дете.

# 254
  • Пловдив
Тези направо ме разбиват. От разводи го обърнаха на финанси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт